Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Aμ’ έπος, αμ’ έργον Σούλα.

Ήρθα κι εγώ μια βδομάδα και δεν την άνοιξα την του-βούλα! Όχι που θα πάθω εγκεφαλικό και μανιοκατάθλιψη, απά στην πρώτη νιότη (σιωπή, Σούλα!!!). Θα μου πεις, πως θα βγάλω το ψωμάκι μου … αμ δε! Γιατί, ποιο μάγκες είναι στο Μέγκα, που το πρόγραμμα του ΄10 το βγάζουν με επαναλήψεις του ΄90; Η μασήσαμε με το τάχα μου επετειακό του πράγματος; Και δε μιλάω και για Μαρούσι μεριά, που αυτός ο Ρώμας πια κάλλιο να ήταν γιος του Pizza Roma και να κράταγε το μαγαζί διπλοβάρδια, παρά το κάψιμο του…Κωνσταντίνου (και του Πόπωτα).
*****Και τι να έχω χάσει μια εβδομάδα που έκανα αποχή; Τα μεσημεριανάδικα με την Ελενίτσα μάνα θα τρώγονται ακόμη. Άντε να έχει πει και κάνα ξινό ο Θεοφάνους, κάνα «γλυκιά-γλυκιά» ο Μουρατίδης και τα υπόλοιπα θα τα κάνει το «οικονομικό» ρεπορτάζ…Το μοναδικό μάχιμο εν τέλει.
*****(Αλλά είπαμε, να τα κόψουμε τα ψυχοφάρμακα; Ποιος θα μας τα γράψει άλλωστε; Έχουμε τώρα να τους πληρώνουμε τους ψυχίατρους;)
*****Φαύλος ο κύκλος. Ασ’ τα. Ασ’ τα!
*****(Όχι Παύλος βρε Σούλα. Μια φορά είδες κι εσύ πρωινάδικο ενημερωτικό και πας τώρα να μου την πεις!)
*****Μήπως είπε και τίποτα ο ααααααχ Παύλος; Ότι θα συσταθεί «σοβαρό γραφείο προσωπικού στην ΕΡΤ» κι ότι δεν τίθεται θέμα με την Άντζελα και όλα είναι καλά μεταξύ τους. Ε, καλά, κι ο Τόλης τα ίδια λέει.
*****Σοβαρά πάντως, η απαξίωση του για το θεσμό της Γιουροβίζιον, με έχει ανησυχήσει λίγο. Και συνδικαλιστικά, αν το θες. Κάτσε κύριε υπουργέ μου, κύριε Γερουλάνο μου, όσο αααααχ Παύλος κι αν είσαι….. τόσοι συνάδελφοι στο Σταροκάναλο πως θα γεμίσουνε το πρόγραμμα; Πόσα χαστούκια να φάει πια κι η δόλια η Τζούλια;
*****Και τι δηλαδή, τώρα η πολιτική της κεντρικής εξουσίας είναι πως θα πορευτούμε χωρίς Sakiiiiiiiiis;
******Ξανασκεφτείτε το παιδιά! Χωρίς τσιγάρο (που να το ξαναπλησιάσεις το τιμημένο), χωρίς ποτό ( ρεφρέν παρένθεση), οσονούπω, χωρίς φαγητό (ένεκα το κολοκυθάκια στη λαϊκή αγγίζουν το κόστος μονόπετρου), ο Sakiiiis ήτο μια κάποια λύσις (κι η λοβοτομή, θα μου πεις. Όχι εσύ Σούλα. Φανταστικός είναι ο διάλογος. Εσύ ούτε τη λοβοτομή, θα σύγκρινες με το Sakiiiis, αλλά ούτε και τι είπε ο ααααχ Παύλος, για τη Γιουροβίζιον, απομόνωσες ως είδηση)
*****Διότι, τι σημαίνει «υπέρογκη επένδυση» αγαπητή; Σημαίνει αρκετά με τα πορτατίφ στο κεφάλι της Τάμτα και τα Γκωτιέ της Αννούλας της Βίσση (Αννούλα! Λέμε τώρα. Νιος ήταν ο Antonis και τώρα είναι αρχηγός ιστορικής παράταξης!)
******Ετοιμάσου για Μαρίζα Κωχ, Σούλααααα. Βγάλε ταγάρι και αμπέχονο. Πάμε για χοντρή υποχώρηση στην οικονομική γραμμή….
*****Αλλά κι η οικοδομική….
*****Μαζεύτηκε, λέει, το νομοσχέδιο για τις γονικές παροχές. Που σημαίνει ότι πάμε σε Ευ-γονικές παροχές. Δηλαδή, όποιος έχει ξανθό γαλανομάτη γιο, του μεταβιβάζει ανερυθρίαστα και δεν πληρώνει τίποτα, τα δε αναμενόμενα έσοδα από το συγκεκριμένο μέτρο, μετακυλίονται στους υπόλοιπους, που μπορούν όμως, λέγοντας γρήγορα και χωρίς σαρδάμ βέβαια, τη λέξη, σκουληκομερμηγκότρυπα, να κερδίσουν δώρο μια ευνοϊκή ρύθμιση και τρία! εισιτήρια για τον τελικό του X Factor.
*****Kαλά δεν τα κατάλαβα ρε μωρό; Τι εννοείς να την κλείσω αφού με χαλάει; (Κι έτσι άρχισε η απεξάρτηση απ΄ την του-βούλα, Σούλα).

Μεdia–στε εξαρτημένοι!
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: