Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Εδώ το ΄10 το καλό λέμε!

Φρέσκο! Σπαρταράει μαντάμ! Εδώ η καλή η φώτιση! Να φεύγουν οι καλικαντζαραίοι, και να παίρνουν και απόδειξη τι φάγανε, τι ήπιανε, τι σπάσανε (άσχετο αν δεν πληρώσανε και τα πληρώσαμε εγώ κι εσύ Σουλίτσα, για άλλη μια χρονιά!). Έλα το ΄10 το καλό!
*****Να το δίνει ο Καρβέλας ζωντανά, στα νέα…ταλέντα, Σούλα! Τελικώς στον Άλφα ξέρουν τι κάνουν. Και πώς να το πουλήσουν. Μόνο που βλέπεις το γεμάτο μυστήριο μαύρο τρέιλερ για το «Greek Idol» και ξαφνικά κάνει τζα! και βγαίνει η μπάμπω με τα λυτά άσπρα μαλλιά (ναι, ναι, ο επαναστάτης μουσουργός Νίκος) ε, πες τώρα ότι δεν το περιμένεις πως και πως!
*****(Βάλε και την αναμονή να δεις τι θα πει το στόμα του Λάκη τώρα που θα είναι ομοκάναλοι. Όχι ότι μασάει. Τον θυμόμαστε δα και με τον Αυτιά. Αλλά την ίντριγκα του το θέμα την έχει…)
*****Χαράς ευαγγέλια και για τα πρωινο-μεσημεριανάδικα! Καθάρισαν μέχρι τέλους της σεζόν, τουλάχιστον από μια ώρα προγράμματος, έκαστος. Ένα σχόλιο να κάνει κι ο Θεοφάνους, αυτό ήταν…Καλό καλοκαίρι στις Μαλδίβες κι ας την κρίση να κουρεύεται …
*****(Την υπόλοιπη ώρα εκτός Λάκη -Καρβέλα -Θεοφάνους θα τη γεμίσει η Μενεγάκη. Δύσκολο το τηλεοπτικό πηλοφόρι Σούλα, αλλά τι να κάνεις, άτιμη κενωνία!)
*****Δεν την είδα εγώ, την Ελενίτσα-μάνα στην Άση Μπίλιου; Μες στον εκνευρισμό, να μην ξέρει που να παρκάρει το δωδεκάποντο απά’ στο σταυροπόδι. Και να, οι μπηχτές για τις δυσκολίες της ζωής από δω, να τα τσαμπουκαλεμένα βλέμματα στο φακό, αλλά με νάζι πάντα, από κει…Αφού κοίταγα την Ασούλα όταν επέστρεφαν από τις διαφημίσεις μπας και δω κανα μαυρισμένο μάτι.
*****(Δεν είδα. Η αλήθεια να λέγεται. Αλλά πάλι, το μακιγιάζ κάνει θαύματα και στον Άλφα δεν τις έδιωξαν τις μακιγιέρ, όπως κάνανε στα κρατικά κανάλια, για…. οικονομία).
*****Κι όμως, μόνο από τα ιδιωτικά θα διδαχτούν σωστή οικονομία τα… κρατικά, Σούλα. Όχι, δεν εννοώ να καλέσουν ο Παπακωνσταντίνου κι η Λούκα ,το Σαμοίλη από το «Για λογαριασμό σου». (Που ίσως και να έπρεπε, δηλαδής. Το΄χει.). Για τα κανάλια μιλάω και τις περικοπές….
*****Δες τα καινούργια ρηάλιτυ, φερ΄ειπείν . Πάνε πια τα οικονομικά έπαθλα και τα «σορπράιζ πάρτυ» κύριε Πετροχείλο μου. Τώρα παλεύεις πια μόνος. Ή μάλλον…μόνη. Να βρεις έναν να …κουκουλωθείς. Διότι αν το παρατήρησες Σούλα, τώρα το έπαθλο είναι αν θα…καταφέρεις να τυλίξεις το κελεπούρι να σε στεφανωθεί, δόξα και τιμή. (Σύγχρονα πράγματα, τουλάχιστον δεν πετάμε πια στάμνες).
*****Και καλά ο «Αγρότης» που ΜΟΝΟΣ έψαχνε, στον Άλφα. Τώρα που ψάχνει η…μαμά, αντί του ιδίου του…Διογένη; (Πάλι στον Άλφα. Ε ρε σουξέ!)
*****Και αναφέρομαι στο Διογένη, γιατί εγώ Σούλα μου εκεί το έστειλα το γράμμα στο mianyfigiatogiomou. Θες το νερό με το όζον (ο Φι-κιώ-ρης τώ-ρα δι-και-ώ-νε-ται!), θες το ότι ο Διογένης κάνει καριέρα στην τηλεόραση και μπορεί να με…προωθήσει κάπως…
***** Βέβαια, η εν δυνάμει πεθερούλα μου θα θέλει να μένουμε στο σπίτι και να τον φτύνουμε μαζί στην του-βούλα (να μη τον βασκάνουμε!).
*****(Ε, κάτι θα κάνω για το φτύσιμο. Όρεξη υπάρχει!)
*****Mωρό, ακούει;


Μedia-στε φτου-φτου καλέ!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ: Καλό ταξίδι κύριε Νίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: