Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Είναι μόλις η 12η μέρα, Σούλα.

Ας αφήσουμε τη νέα κυβέρνηση να αφοσιωθεί απρόσκοπτα στο δύσκολο έργο της. Έχουμε ακόμη άλλες 88 μέρες και νύχτες για να κρίνουμε. (Αν μάλιστα, το πάμε σύμφωνα με τον χρόνο των 35 -άρτι πρασινιζόντων-ενωμένων δημοσιογράφων, τότε έχουμε άλλες 241 μέρες, για την υλοποίηση του πολυθρύλητου σχεδίου των «100 ημερών». ). Λοιπόν, Σούλα, γυρνάμε στην του- βούλα. Μεταφορές, παρομοιώσεις και όλα τα καλολογικά.
*****(Τώρα που είπα καλολογικά…Για το Πολιτισμού-Εμπορίου έκανε casting ο Πρόεδρος Γιώργος; Πέρασαν από κάνα Next Top Model; Τέτοια ομορφάδα μαζεμένη δεν έχει ξαναγίνει σε Υπουργείο. (Η Μελίνα είναι εκτός συναγωνισμού). Εγώ τον Βοσκόπουλο λυπάμαι. Που θα ξαναρχίσει να τραγουδάει το Ψύλλοι στ΄ αυτιά μου μπήκανε βρε πωπω. Γιατί σκέψου τώρα, εσύ να σαι στο σπίτι κι η Άντζελα όλη μέρα με τον αααααχ (όπως το έλεγε η Γεωργία Βασιλειάδου) Γερουλάνο…Τόλη, κουράγιο!)
*****Μάνα κουράγιο επίσης! Και τι δεν κάνει πια η μάνα Ελένη μπας και φέρει κανένα νουμεράκι στον Πρωινό Καφέ. Τη Δευτέρα βγήκε εντελώς άβαφη! Το ίδιο δε, θες σύμπτωση πες το, θες συλλογικό (μεγάλε Καρλ Γιουνγκ) ασυνείδητο πες το, έκανε ΚΑΙ η Τατιάνα. Αυτή το προχώρησε μάλιστα και εμφανίστηκε με το μαλλί τζίβα πιασμένο κότσο και ελβιέλα !
*****(Ευτυχώς που ο Καραμέρος με το Χαριτάτο τα σπάνε στα νούμερα της τηλεθέασης γιατί φαντάσου Σούλα, να βλέπαμε τα… αγόρια με καμιά σαγιονάρα Pegasus και με το αντρουά all time classic λιωμένο «τυχερό» φανελάκι -από τότε που σηκώσαμε το… τιμημένο). Τώρα δε που κλέψανε και την Αργυρώ, την πενεμένη από το κονάκι της μάνας Ελένης και θα την έχουνε για πάρτη τους να φτιάχνει σουτζουκάκια και εκμέκ! Ωραίος χαρακτήρας πάντως κι η Μπαρμπαρήγου. Και δε σου λέω Σούλα, που πήγε απέναντι από την Ελενίτσα ανερυθρίαστα , αλλά που έκανε και νάζια στη διοίκηση του Αντέννα «δεν ξεύρω, θέλω να μείνω λίγο μόνη, να σκεφτώ, να δω τι θα πει κι ο ψυχοθεραπευτής μου» και μόλις είδε η πονήρω ότι είναι σταθερά πρώτοι οι Καραμερο- Χαριτάτοι, αποφάσισε να…ενδώσει.
*****Και πώς να μην είναι πρώτοι; Μήπως έχουν και κάνα σοβαρό ανταγωνιστή; Γιατί Σούλα, η πεντάδα του Μέγκα για την πρωινή ζώνη, όχι πως θέλω να γίνομαι Κακιοπούλου, αλλά δεν.... Τι να σου κάνει ο ντελικανής ο Παπαδάκης με το κρητικό μαντήλι στο κεφάλι (μήπως πιάσουμε το κοινό της Λεβεντογέννας), τι να σου κάνει κι ο Ουγγαρέζος (μήπως πιάσουμε το αυστροοουγγρικό κοινό και δη, τους Αψβούργους), τι να σου κάνει κι ο Παπακαλιάτης ως καλεσμένος …(και γενικά τι να σου κάνει… )
*****Έστειλε και στο τέλος της εκπομπής το καλό παιδί Γρηγόρης μια ανθοδέσμη ηλιοτρόπια με καρτούλα: «Να έχετε έναν όμορφο κόσμο!» Τέτοια λέγανε και στον Καραμανλή, Σούλα μου, και τώρα δεν τους προλαβαίνεις στα μαχαιρώματα και στα αρχηγιλίκια.
***** Όχι Σούλα, ο Γρηγόρης δε ράβει κουστούμι. Το Μέγκα στηρίζει τις επιλογές του. (Οι επιλογές του θα στηρίξουν το Μέγκα; Έλα, ντε.)
*****Γιατί αν κρίνω από τον «καινούργιο» Παπακαλιάτη…Μια φορά ξανθιά, πάντα ξανθιά που λέει και το μωρό. Δεν αλλάζει ο Χριστόφορος. Στις φτωχογειτονιές της Κηφισιάς, παρακολουθούμε την ιστορία μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας, όπου όλοι συνουσιάζονται με όλους εκτός απ΄ το μικρό γιο, ο οποίος «νομίζει» ότι συνουσιάζεται γιατί η μορφονιά που έχει σχέση αποδεικνύεται πως υπάρχει…στη φαντασία του!!!. (Αυτά τα πνίγεις από μικρά, άμα μεγαλώσουν…βλέπεις τι γίνεται).
*****Ξανθιές- μελαχρινές, ξεκολλημό δεν είχε το μωρό τη Δευτέρα από το Νext Top Model. Θα μας κλείσει το σπίτι φέτος ο Αντέννα με τις δίμετρες! Βάντα κουράγιο!

Μedia- στε προσεχώς αγρότης (που μόνος ψάχνει…)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: