Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Άτιμο πράγμα η παραπληροφόρηση Σούλα.

Και δε φταίει κανείς άλλος! Αυτοί οι…οι…τέλος πάντων, οι άνθρωποι της του- βούλας που τα παίρνουν (σ.τ.Σ:….-δηλαδή σιωπή της Σούλας-), τα φέρνουν από δω, τα φτιάχνουν από κει και στο τέλος μένεις ΠΑΝΤΕΛΩΣ εκτός κλίματος (κοινώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται).
*****Έτσι μας την έσκασαν στον Άλφα. Διότι όπως αποδεικνύεται, ο Αγρότης ούτε μόνος είναι (τι μόνος; Εδώ έχουν κλείσει όλη την Ελλάδα), ούτε…γοργόνα ψάχνει. Τώρα βέβαια τι ακριβώς ψάχνει δεν το έχει επικοινωνήσει και επιτυχώς, ένεκα στο διάλογο δεν πάει και από τα….λίνκς στον Προμαχώνα τι να καταλάβεις…
*****(Στο διάλογο δεν πάει και η Νέα Δημοκρατία, αλλά τουλάχιστον αυτοί δικαιολογούνται γιατί έχουν τον…εσωτερικό έντονο διάλογο).
*****Βλέπω κι εκείνη την Μπατζελή στα MπιΜπιΣια και στα εγχώρια ΜουΜουΕ και καίγεται η ψυχή μου. Μπουμπούκι τους τη δώσαμε και την έχουν μαραζώσει την κοπέλα.
*****Και να πεις ότι δεν έδωκε; Έδωκε! Ως και στα φυτοφάρμακα μείωσε το κόστος να γλιτώσουμε από το δάκο και τη μουχρίτσα αλλά τίποτα…αχαριστία φίλε μου!
*****(Πολύ μουχρίτσα, Σούλα)
*****Τουλάχιστον, δεν ξέρω, μήπως να πήγαινε η Τζούλια Αλεξανδράτου καμιά βόλτα από τα μπλόκα…Να ανέβει σε κάνα…τρακτέρ. Να πει κάνα…τραγούδι. Έτσι κι αλλιώς είναι φανερό πια ότι τραβάει «εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Έφη Θώδη».
*****(Θα μου πεις δε γνωρίζει τα…καμπίσια. Δε χρειάζεται να μιλήσει βρε Σούλα, η Τζούλια. Θα μιλήσουν τα…μάτια)
*****Κι επειδή τώρα έχει κάτι τραβήγματα πάλι (πως έτσι; πέφτω από τα σύννεφφα) για να μην τρέχει σε τίποτα Λιβανάτες και Πλατύκαμπους, φεύγοντας από τους δικηγόρους, στο δρόμο της είναι, ας κάνει μια βόλτα απ΄ τη Σκουφά, να πιει κάνα εσπρέσσο με τα παλικάρια του αγρού και του λόγγου, που αποφάσισαν να πάνε…πλατεία με τα τρακτέρ και τα πανό τους.
*****Και καλά η παραπληροφόρηση για το αγροτικό. Την παραπληροφόρηση για το Greek Idol που την πας!
*****(Πάλι από τον Άλφα έχω να θέσω!)
*****Πάει η βάβω Νίκαινα από το σόου. Μην τον είδατε, μη τον απαντήκατε τον Τσε Καρβέλα. Τσάμπα τα φανφαρόνικα διαφημιστικά. Μετά ρίξανε στην αρένα του εντυπωσιασμού τον Γιάννη Κότσιρα. Στροφή στην ποιότητα. (Την ποιότητα την ρωτήσανε; Την έκανε ο Γιαννάκης, πανηγυρικά! Τι την έκανε δηλαδή; Ούτε απέξω δεν πέρασε ο άνθρωπος! Είπε στην Κορομηλά, ένα ευχαριστούμε για την προτίμησις, αλλά… δεν θα παρευρεθώ!
*****Στον αέρα το μαγαζί! Στη Θεσσαλονίκη σου λέει, κάνουν ακροάσεις για το εν λόγω τάλεντ σόου και κριτές είναι ο τύπος που έχει την καντίνα με τα σάντουιτς (έχει βάλει τη γυναίκα του στο…πόδι του), μια μικρανιψιά του Τζίμη Μακούλη και ο…Νομάρχης (αστειεύομαι, αν και δεν είναι κακή ιδέα).
*****Αυτό δεν είναι σατανική παραγωγούλα, Ρούλα, (Κορομηλά, Σούλα). Αυτό είναι…άχρηστη παραγωγούλα.
*****Ενώ στο Μέγκα έχουνε σπάταλη παραγωγούλα. Βγήκανε στον αέρα τα διαφημιστικά του «Παταγονία» (με δυο τα). Καλά, δώσανε ένα σκασμό λεφτά, τραβηχτήκανε στην άκρη του κόσμου 15 νωματαίοι (και βάλε και τους πίσω από την κάμερα) για να πάνε να ψοφήσουν της πείνας και του κρύου; Αφού κι εδώ ίδιες συνθήκες επικρατούν. Χάθηκε ένας Γράμμος. Μια Γκιώνα. Να περάσουμε κι ένα μήνυμα στις νέες γενιές!
*****Μωρό μην πας και κλείσεις καμιά πίτα για τις 15! Έχει Παταγονία (με δύο τα).

Media- στε τα! (με ένα τα)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: