Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Σούλα εμβολιάστηκες;

Όχι; Ε βέβαια! Που να σου μείνει καιρός με τις χάι συνωνυμίες σου, που είχες όλα τα κανάλια στην πυλωτή να περιμένουν να κατέβεις. Μέχρι που αποκαλύφθηκε το πλήρες πατρώνυμο, Αμβροσία του Θαλελλαίου (τα άλλα είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα) κι άντε τώρα, να προκύψει μπέρδεμα με τέτοιο συνδυασμό! Τώρα το γιατί οι δικοί σου πήραν την ιστορική απόφαση κι επέλεξαν αντί του βαπτιστικού, το Σούλα…τι να πω…αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα….
*****Βλέπεις τι τραβάει κι η Ντόρα. Και χωρίς το ευεργέτημα των υπερευαίσθητων (στην περίπτωση) προσωπικών δεδομένων. Αγάντα συντρόφισσα, είδες κι ο Στέλιος Διονυσίου. Τέτοια φωνάρα αλλά…αυτό το «όνομα βαρύ σαν ιστορία» πούλησε μεν, τον έφαγε δε…
*****Από την άλλη οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί εντελώς. Ο κουταλιανός Γκέλερ το δήλωσε ευθαρσώς, αν τον καλέσει ο Ρεχάγκελ, το μουντιάλ το έχουμε στο χέρι. Μήπως Ντορούλα ή εσείς πατέρα επίτιμε να κάνατε μια κρούση ένεκα των εκλογών;
*****(Βέβαια, o Ούρι του Παραδείσου Αμαρουσίου, έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ του Αntonis, αλλά κι ο Δημήτρης μου δεν είχε πάρει ανοικτά θέση υπέρ του Δημήτρη μου; Ε, Ντεν Ντούλεψε το πράγμα και με την κατάλληλη προσφορά πήγε με τον Αntonis. Γιατί να μην το κάνει κι ο Γκέλερ, με μια ανάλογη προσφορά; Άμα δε, κάνει και στείλει τίποτα ντολμαδάκια η Μαρίκα…)
*****Μες στο σασπένς η εβδομάς υπολοίπων! Μια Γκιουλέκα( υπέρ Αντωνάκη) μια τσουρέκα και μια μπουρέκα που έλεγε και η γιαγιά μου εκ Σμύρνης. Και να σου και ο αθάνατος βάρδος Βύρωνας (υπέρ Ντορούλας) γιατί πολύ θάρρος πήρανε οι Σαμαρικοί, μην τους πάρει ο στρατηγός διάολος!
*****(Τι να κάνει κι αυτός ο απόλυτος Χατζηνικολάου μες στη ΝεοΔημοκρατολογία, πού είχε να βαφτίσει και το γιο! Πώς να τα κουλαντρίσει όλα! Βάλε και το ασφαλιστικό! Να έχει και τον Τράγκα με τη Μακρή! Και καλά αυτούς τους κάλεσε στα βαφτίσια. Να έχει και τον Μεντρέκα από το Κ.Κ.Ε. Είδες γιατί πρέπει να κάνεις ανοιχτές τελετές Σούλα (και Νίκο); Κρατάει ο άλλος το απωθημένο κι όπου το βγάλει!)
*****Διότι, ας μου εξηγήσει κάποιος, γιατί εγώ τη Δευτέρα περίμενα, έχοντας ντοπαριστεί όλο Σαββατοκύριακο από τα δελτία να μάθω τι θα γίνει με το περιβόητο άνοιγμα του ασφαλιστικού, γυρνάω σπίτι και μένω με τον ΙΚΑ μου στο χέρι; Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ, κουτσά στραβά το έμαθα τόσα χρόνια. Τώρα θέλω να ξέρω ( για αυτό το λόγο άλλωστε ψήφισα, να εκπροσωπούμαι) για πού τραβάει. Κι αν είναι όντως να πάμε σε πόλεμο, σύντροφοι Αλέκα και Μεντρέκα, πείτε το μου εγκαίρως, να πάω στο πατρικό να ζωστώ τα φουσεκλίκια. Όχι να το μαθαίνω τελευταία στιγμή από την…του-βούλα.
*****Έτσι δημιουργείται το άγχος στη νέα γενιά και τρέχουν στα Χ factor να γίνουν τραγουδιστές ή (ακόμα χειρότερα) στο Σταροκάναλο αν τους απορρίψει το X factor ή (χειρότερα ακόμα) στο…κόμμα μήπως και εν τέλει βρουν καμιά θεσούλα και εξασφαλιστεί ο ρημάδης ο ΙΚΑΣ, όπου κι αν πάει τελικά.
*****(Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ναι. Αφού μας θάψει όλους σύντροφε Μεντρέκα).
*****Γιούριιιιι!!! Γιούριαααα!!!! Με την ελπίδα θα πάει και το μωρό στο ντέρμπι των αιωνίων την Κυριακή. (Όχι ο Αntonis βρε Σούλα. Άλλο αυτό!)

Media- στε και καλό βόλι (πάλι)
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: