Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Δε με βλέπω καλά Σούλα, χριστουγεννιάτικα

Πονοκέφαλος, ζαλάδες, δέκατα…Είναι και τα τρένα που πηγαινοέρχομαι Ηράκλειο. Τέντα τα παράθυρα χειμωνιάτικα για να γλιτώσουμε τάχα μου από τον…ιό και τελικά την αρπάς για πλάκα τη γριπούλα από τα ρεύματα που σε χτυπάνε πανταχόθεν. Τέρμα, Σουλίτσα. Αύριο πρωί, περνάω να σε πάρω και πάμε κατευθείαν για εμβόλιο…(το μωρό δεν έχει ανάγκη, έκανε στο…στρατό).
***** Και δεν θα πάμε όπου κι όπου. Στον dr Κιμούλη θα πάμε. Σε νοσοκομείο υπερλούξ! Χίλτον και βάλε! Ούτε ράντσα, ούτε… κατσαρίδες, ούτε νοσοκόμες να πλακώνονται στους διαδρόμους ,ποια θα πάρει την τελευταία σύριγγα. Στο ένα χέρι θα μας χτυπάνε το εμβόλιο και στο άλλο θα κρατάμε το dry martini με τις τρεις ελιές που θα μας προσφέρουν σε ασημένιο δίσκο!
*****( Ας είναι καλά η Μαριλίζα! Με το που πήρε το Υπουργείο, χλίδα το Εθνικό Σύστημα Υγείας!)
*****Ούτε…φακελάκια, ούτε να μπεις για χολή και να σου βγάλουν σκωληκοειδίτη και βέβαια ούτε λόγος για…ροζ όργια. Αν και η παρουσία του Μάνου, από τα Μυστικά της Εδέμ, είναι λίγο επικίνδυνη, γιατί αυτό το παιδί έχει μια τάση να… αφήνεται στον ανεξέλεγκτο ερωτισμό του! (Σκορπιός, μαντάμ Ντάλια μου. Άσ’τα!). Ακόμα κι αυτός πάντως, κύριος ως τώρα! Πάνω από όλα ο όρκος του στον Ιπποκράτη! (Όχι δεν το…γύρισε! Αμάν Σούλα, μονίμως αλλού είσαι! Τον… αρχαίο Iπποκράτη, εννοώ, τον μεγαλοϊατρό.)
*****Τι πάει να πει αυτά γίνονται μόνο στα σήριαλ! Τι άρνηση! Ίσα- Ίσα. Αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή. Βλέπεις το «Ιατρικό απόρρητο» του Αντέννα κι είναι σα να βλέπεις ρεπορτάζ με κρυφή κάμερα του Τριανταφυλλόπουλου (του Ευαγγελάτου, πάνε… πια οι κάμερες, γενικώς).
*****Άκου…σήριαλ! Ντοκιμαντέρ! Αμοντάριστα πλάνα, μη σου πω! «Κρυστάλλινη» απόδοση της…πραγματικότητας!
*****( Για πιάσε κάνα αντιπυρετικό βρε μωρό, γιατί έχω αρχίσει και παραληρώ!)
*****Αμ, αυτά ΟΥΤΕ στα σήριαλ δε γίνονται Σουλίτσαααα! Την κάνετε που την κάνετε την αντιγραφή από το Greys Anatomy και την «Εντατική», ρε παιδιά. Κάντε τη σωστά! Ή τουλάχιστον φέρτε το Τζώρτζ Κλούνι να παίξει να έχουμε ένα λόγο να παραμυθιαστούμε, οι τηλεθεατές σε…απόγνωση.
***** (ΟΙ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ» ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ! Το καταλάβαμε, μάστορες! Μπορεί να σταματήσει τώρα η πλύση εγκεφάλου; Τουσέ! Τουσέ! Τουσέ!)
*****Που’ σαι Έκτορα! Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς τα μέρη μας για να σενιάρεις μαγαζί, στείλε κάνα δελτίο τύπου, να περάσουμε να μας τρατάρεις κατιτίς!
*****Μα να έρθει στην Καλογρέζα ο Μποτρίνι, Σούλα μου, να φτιάξει κοτζάμ μπυραρία και να αγνοήσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης! Κι εσείς οι Ιωνιώτες τι κάνετε; Χάθηκε να πάρετε ένα τηλέφωνο, να πείτε, «είναι εδώ και γυρίζουν από τον «Εφιάλτη στην κουζίνα», στείλτε ένα ρεπόρτερ να το καλύψει…»
*****(Εννοείται, το μωρό. Ποιον άλλον; Το θέμα «μπύρα» άπτεται καθαρά του δικού του ρεπορτάζ. Χρόόόνια στην κάλυψη του!)
*****Για τη δικιά μου κάλυψη δεν τίθεται θέμα πια. Η καλή του-βούλα κανένα δεν αφήνει έτσι. Από τη μια το Μέγκα ετοιμάζει ρηάλιτι για νύφες, από την άλλη ο Άλφα, ετοιμάζει ρηάλιτι για νύφες ΚΑΙ πεθερές, μωρέ, ένα δαχτυλίδι, θα το βάλω εγώ μέσα στο 2010. Πάει και τελείωσε! (Κι άσε το μωρό να πίνει μπύρες, πίνει μπύρες, πίνει μπύρες…)

Media-στε Χρόνια Πολλάάά!!!!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: