Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Είναι πολλά τα λεφτά, Σούλα.

Το παραδέχομαι. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είχα κρατήσει και τα λεφτά για τη ΔΕΗ και πολύ προβληματίστηκα, να πάω να πληρώσω; ή να τα κάνω Λουί Βουιτόν, κάνα πορτοφολάκι για ψιλά και αν, δηλαδή, δε θα φτάνανε και για τίποτα παραπάνω…Και με ΑΥΤΗ ακριβώς τη σκέψη, είναι που έγινα εντελώς κουρέλι! Είναι πολλά τα λεφτά στην ΕΡΤ, Σούλα!!!
*****65.000 ευρώ το επεισόδιο, λέει, το «Στην Υγειά μας (ρε παιδιά)». Και τα εορταστικά 71.000. Αλλά, βάλε τα μπεκρή μεζέ, βάλε τις τυροκαυτερές, βάλε τα μπουρεκάκια…Βάλε και το κρασί που ΔΕΝ είναι δωρεάν στη συγκεκριμένη περίπτωση…Κι αν πέσεις σε κάνα γερό ποτήρι, ονόματα δε λέμε, πάει ο προϋπολογισμός, στον αέρα! Να, εδώ είναι που δε βγαίνει μάνα μου, η παραγωγούλα και βάζει ο Σπύρος από την τσέπη του….
******Και ΔΕ μέτρησα και το γαρύφαλλο που ρέει αφθονότερο της ρετσίνας. Αλλά έτσι είναι αυτές του ποιοτικού και του ενημερωτικού, γιατί σε αυτόν τον τομέα, υπάγεται η συγκεκριμένη εκπομπή, το θέλουν το λουλουδικό τους. Άντε, να δω και το Φυντανίδη με ξηροκάρπια, γαρδένια και ουίσκυ «Τζίβας» και να φορέσω το σχήμα σαν τη Ναταλία Λιονάκη.(Να ησυχάσει και το μωρό…)
*****Βέβαια, ο Σεραφείμ το ξεκαθάρισε έξαλλος στο «Πολύ μπλά-μπλα» (!!!), της Σκορδά (!!!), ότι κάθε επεισόδιο στοιχίζει 16.085 και αυτό με τα 45άρια είναι φούμαρα …εκ του Πονηρού! (Και που να ακούσετε τι βρώμες θα βγάλουν στο επόμενο φύλλο για τα Χερουβείμ, κύριε Φυντανίδη μου!!!)
***** Εγώ με το Σπύρο πάντως, μια χαρά περνάω. Βάζω και βλέπω τα τσακίρ κέφια, ρίχνω κι ένα τσάμικο σαν τον Πολίτη (χαραμίζεται ο πολιτικός μεγαλοσυντάκτης, οι σχολές Τζιν Κέλλυ πρέπει να τον κλείσουν ΑΜΕΣΑ). Θα μου πεις είναι και τα 46άρια (όχι τηλεθέασης, χιλιάρικα ευρώ, Σούλα) για τις αδελφές Μαγγίρα. Και τα 400άρια των συμβούλων της Γιουροβίζιον (Sakiiiiiiiiiiiiiiiis), είναι κι ο Πρόεδρος με τα 300άρια που αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί. Αλλά και γιατί να το κάνει; Συμβόλαιο μέχρι το 2012 έχει, να μην πάρει αποζημίωση και να χαλάσει την πιάτσα;
******(Άσε το κόστος της φραπελιάς. Ούτε που ασχολήθηκα με τη Δρούζα.).
*****Δύσκολοι καιροί, Σούλα. Και τόσα μηδενικά πέφτουν…βαριά. Απλώς, ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Τώρα μαθεύτηκαν όλα;
***** Τώρα έπεσαν από τα σύννεφα «οι κομιστές»…των ειδήσεων; Και προσγειώθηκαν τιμητές; Τι να πω;
*****Σύντροφε Υπουργέ (ααααχ) Παύλο, καλά ξεμπερδέματα με την ΕΡΤ και τους διευθυντάδες και τους παρατρεχάμενους! Κι αν έχει το μαγαζί κάνα ντοκιμαντέρ για το ινγκουάνα των Άλπεων…βάλτο, μπας και μειωθούν τα έξοδα. (Μη σου πω βάλε το ινγκουάνα διευθυντή).
*****Μήπως να βάλει κι η Νου Δούλα το ινγκουάνα Πρόεδρο να τελειώνουμε; Έλεγα κι εγώ να ραφτώ να πάω να ψηφίσω, έστω και …εξωσχολική κι έμεινα με την… προτίμηση στο χέρι (και τη μουρμούρα του Βαγγέλη στο αυτί).
*****Κι ο… Δημήτρης μου επίσης. Κι έχασα και τον έλεγχο Σούλα, με τα έκτακτα ΝουΔου ενημερωτικά, ποια επανάληψη ακριβώς έβλεπα. Είναι ΤΟ οικονομικά ευρηματικό (βλέπε τα, ααααχ Παύλο), αυτό που έχουν κάνει τα ιδιωτικά κανάλια τελευταία. Ότι ώρα και να ανοίξεις, βλέπεις επανάληψη κάποιας καινούργιας σειρά, προς εμπέδωσιν και επίρρωσιν, της εν λόγω καινούργιας σειράς. Μέχρι που παραιτήθηκε ο Δημήτρης μου (αφού έκλεισε το σπίτι τους) και κατάλαβα ποια επανάληψη έβλεπα. Κ.Ε.Π.άνω εκεί αναφώνησα.
*****Αφού δε βγαίνεις μάνα μου για αρχηγός, πάρ’ το απόφαση…Τι να πει κι ο Άκης, που έμενε και πιστός τόσα χρόνια;
*****-ΖΙΚΟΟΟΟΟΟ!(Σταδιάλα πια Ζίκο και Ζίκο! Το μωρό ακόμα να το ξεπεράσει το σοκ με το Θρύλο. Μ έκαψες Μέγκα!)

Media- στε κρατικά και ιδιωτικά
vandakaκiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: