Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα, Σούλα

Καμιά εικοσαριά βιτρίνες, το κλασικό κάψιμο της σημαίας (συνεχίζει και αγγίζει το κοινό 15-44, αλλά να δεις που θα την πατήσουν σαν τη Μενεγάκη στο τέλος), ένα ψιλοεμφραγματάκι του πρυτάνεως από δω, ένα τρελό μοτοσακό από κει, η (επίσης) κλασική γκρίνια του Συνασπισμού και το σπασμένο τηλέφωνο του Τσίπρα με το Χρυσοχοΐδη, καμιά 800αριά προσαγωγές… πάλι καλά να λέμε…(Γιατί οι γονείς του Αλέξη αυτό, δεν μπορούν πια να το πουν).
*****Πάλι καλά λέω κι εγώ προσωπικά, γιατί αν κάνανε κάνα ντου στο σπίτι και βρίσκανε τα άδεια μπουκάλια απ΄ τις μπύρες του μωρού (ων, ουκ έστιν αριθμός) με το πασούμι στη Γ.Α.Δ.Α. θα ήμουνα τώρα! Κι όχι, «Μπαρ Το Ρεσάλτο». «Μπαρ Το Ναυάγιο», που τραγούδαγε κι η Αρλέτα, καλή της ώρα!
*****Τώρα όσον αφορά, το «Δελτίο Το Ναυάγιο», αποφάσισε ο Αντέννα να κάνει επιτέλους έφοδο. Βρε δεν πα’ να στράβωσε η Τατιάνα, δεν πα’ να επικαλέστηκε ο Εισαγγελάτος το δημοσιογραφικό άσυλο, δεν πα’ να ετοίμασε δήλωση ο Λαφαζάνης (ή τουλάχιστον να είχε την παρόρμηση), ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ σου λέει, στο Μαρούσι!
***** «Ο αδύναμος κρίκος», «η μαυρόγατα», «ο ακατονόμαστος», έτσι συνεννοούνται οι ιθύνοντες του Αντέννα με το δικηγόρο τους για το σπάσιμο του συμβολαίου του. Α ρε Νίκο, ποιος το περίμενε …
*****(Εκτός της Έλλης Στάη, βεβαίως- βεβαίως)
*****Πάντως, αφού είναι πιασάρικο το δίδυμο και είναι και δημοσιογράφοι τα παιδιά, γιατί δεν βάζουν στο κεντρικό δελτίο τους ΚαραμεροΧαριτάτους; Μόνο να μη την πέφτει ο Σπύρος στη Μιλένα ή στη Λούκα ή ακόμα χειρότερα στη…Φάνη. (Γιατί δε μασάει αυτός. Γυναίκα να’ ναι…)
*****Και το κόλλησε και στον Παπαδάκη (του Μέγκα, Σούλα.). Και δεν έχει αφήσει θηλυκό για θηλυκό. Τη Ζετούλα (πρώην Αντώνη); Τη Βίσση (πρώην Antonis); Τη… Ντενίση (πρώην…Σωτήρη); Από κει να καταλάβεις…Πάει κι ο ντελικανής για την τηλεθέαση! Και να πεις ότι ανεβαίνει; «Πρωινάδικο Το Ναυάγιο».
*****Αλλά έρχονται ενισχύσεις, Σούλα. Ο Γρηγόρης, θα ναι; Η Ράνια, θα ναι; Και οι δυο, για να έχει ίντριγκα, θα ναι; Δεν μπορώ να εκθέσω κανάλια και πηγές. (Μπορώ δηλαδή, αν υπάρχει οικονομικό κίνητρο…αλλά ποιος θα μου έχωνε φακελάκι για κάτι τέτοιο; Ααααχ, με φάγανε οι κοπάνες στον επαγγελματικό προσανατολισμό).
*****Βέβαια, ότι και να κάνει το Μεγκαλοκάναλο, αν δεν δώσουν κάτι να μασάει παρά να μιλάει ο Ουγγαρέζος, προκοπή δε θα δουν! Μιλάμε για πολλή κούραση! Αρσενική Καγιά, κανονικά! Κέφι, χορός, μπρίο, ΦΠΑ 19%! (Τηλεθέαση 9%). Βγάλτε τη μπαταρία του Σέξι Μπουλ, Σέξι Μπουλ! Ακόμα και στα σποτάκια για τα 20χρονα, για να τον δεις, πρέπει να έχεις τα λεξοτανίλ δίπλα στο τηλεκοντρόλ. Κι όποιο προηγηθεί!
*****Γενικώς όμως, τα 20χρονα και ο εορτασμός τους έχουν τύχει εξαιρετικής έμπνευσης. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοαπολαύσεις. Και φυσικά δε μιλάμε για τον Καπουτζίδη στο Τop-20. Δεν ήταν τυχαία η επιτυχία του Παρά Πέντε!
*****(Άλλωστε και τι είναι πραγματικά τυχαίο σε αυτή τη ζωή; Όπως «διδασκόμαστε» και από το Μαρουσιώτικο «Κάρμα», τα Σαββατοκύριακα; Ερώτηση: Δηλαδή υπάρχει περίπτωση εγώ και το μωρό στην προηγούμενη ζωή να έχουμε ξαναβρεθεί και να μην ήθελα ΕΓΩ το δαχτυλίδι; Όχι, γιατί έτσι έχει μια εξήγηση το πράγμα…)

Μedia-στε είναι κάρμα!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: