Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Δόξα τω Θεώ, τελειώσαμε με τα διαδικαστικά

το Σαββατοκύριακο, διαφυλάξαμε και την ενότητα, άντε να εκλέξουμε και τέλη του μηνού, τον Πρόεδρο παύλα μελλοντικό Πρωθυπουργό να κάνουμε Χριστούγεννα σαν άνθρωποι. Όχι, γιατί με αυτή την αγωνία ζούσα Σούλα μου, ότι θα τράβαγαν τα επί της διαδικασίας και θα κατέληγε η αρχηγία της ιστορικής παράταξης να πάει σε όποιον πέσει το φλουρί της βασιλόπιτας, πράγμα που δεν το λες και απολύτως σοβαρό.
*****Ενώ τώρα, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε (ε, λέμε τώρα) οι σύνεδροι. Θα πάνε τα μέλη και οι φίλοι που θα γραφτούν μέλη έως και ένα λεπτό πριν ψηφίσουν, θα το ρίξουν το δαγκωτό και οσονούπω, νάτη- νάτη (όχι η Ντόρα, Σούλα. Μην καρφώνεσαι.) η…αντιπολίτευση. Η…στιβαρή αντιπολίτευση.
*****(Άντε καιρός είναι γιατί πάνω στον πανικό του που τον μάλωσε ο Αλ Μούνια, ο Παπακωνσταντίνου θα φορολογήσει και τα…τσίγγινα κι αλίμονο μας).
*****Από την άλλη, αν τα μέλη προσέλθουν στην κάλπη, όπως προσήλθαν και οι σύνεδροι στο έκτακτο συνέδριο, ειδικά τη δεύτερη μέρα…αλλά, εδώ δεν πήγε ο μέχρι προ ολίγων ωρών Πρόεδρος. Και οι υποψήφιοι ακόμη, έμπαινε ο ένας, έβγαινε ο άλλος. Να μένει κάποιος στο κεφάλι του…ασθενούς, να πάει ο άλλος να κάνει ένα ντουσάκι σπίτι....
*****Πάντως, πάνε δεν πάνε, το αποτέλεσμα έχει ήδη διαρρεύσει. Ο Γκέλερ ελάλησε. ΑNTONIS! Τhe stage is yours! Αλλά, τι τον νοιάζει αυτόν, ξένο άνθρωπο, αν θα καλλιεργήσει την πόλωση, μήπως θα έχει τον Γιακουμάτο να μαλώνει με την Παπακώστα στο κεφάλι του ή μάλλον στα αυτιά του…
***** Ενώ ο νομάρχης του λαού…πάνω από όλα η ενότης (και η …φουκαριάρα η μάνα, πάντα). Κάλεσε και τα δυο συντρόφια μαζί του επάνω στη σκηνή. Και τη Ντόρα και τον Αntonis. Και φιληθήκαν (όπου έφτανε ο καθένας) και αγκαλιαστήκαν και ήταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα!
*****Εκτός κι αν ο Γιούρι είναι παπαγαλάκι. Και παρακαλώ τον κύριο Πρετεντέρη και την κύρια Λαμπίρη να επιληφθούν του θέματος.
*****Έστιν δίκης οφθαλμός όμως, Σούλα. Και με το που υποστήριξε τον Αntonis, κατέρρευσε το σόου. Η κατάρα του…πατέρα. Μέχρι τηλεφώνημα για βόμβα έπεσε και σούμπιτοι όλοι έξω από το στούντιο και οι φύλακες και η παραγωγούλα να βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που μπλέξανε μ΄ αυτή την παλιοδουλειά!
*****(Καλά κι αυτός, κοτζάμ μένταλιστ ,που παίζει τα ρολόγια στα δάχτυλα δεν μπορούσε να πει του ωρολογιακού μηχανισμού ΜΗΝ ΝΤΟΥΛΕΨΕΙΣ! ΜΗΝ ΝΤΟΥΛΕΨΕΙΣ! Ήταν ανάγκη δηλαδή 300 νοματαίοι να τραβολογιώνται μέσα έξω;)
*****Βέβαια, αυτή η ιστορία με τη βόμβα πήγε σκοινί κορδόνι Παρασκευή Σάββατο στον Αντέννα (Κυριακή όχι. Αργία.). Ο Θεοφάνους κι η Γκαγκάκη πάνω στο παρολίγον πτώμα του Μουρατίδη πάτησαν για να βγουν πρώτοι. Αυτό είναι κάτι που γίνεται γενικώς θα μου πεις Σούλα, αλλά πόσο μάλλον τώρα με την απειλή βόμβας. Ο Sakiiiis πάντως κύριος! Βλεφαρίδα δεν κουνήθηκε και το χαμόγελο σταθερά «με άσπρα δόντια –κάτασπρα-α-α-α-α»
*****Εμένα πάντως με έχουν ζώσει μαύρα φίδια, Σούλα. Ναι, σαν αυτά που φόρεσαν κολάρο στις μοντέλες του Next Top Model για να…ψηθούν στα δύσκολα… του επαγγέλματος. Που πηγαίνει αυτός ο τόπος; Που πήγαν οι ιδεολογίες; Που πήγε ο Στέφανος Χίος;
*****Βόμβα στον Sakiiiis; Ο Sakiiiiis ήταν και είναι sex-bomb από μόνος του!
*****Πρόεδρος ο Antonis; Ο Antonis ήταν και είναι βόμβα για την παράταξη, από μόνος του!
*****Ο καθείς και η…βόμβα του. Το μωρό έχει στοχοποιήσει τον Vangelis. Όχι τον Παπαθανασίου. Ούτε τον Μeimarakis. Τον Vangelis, τον διπλανό του στην συναυλία της Μπιγιονσέ, που η ζουμπουρλού τον προτίμησε και του έδωσε το μικρόφωνο και το πετσετικό της!

Media-στε κι απομακρύνετε τον πατέρα από την του-βούλα.
Τη…μπουμπούνισε και ο…Σαμαρόπουλος!
vandakakiopoulou@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: