Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΜΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΩΡΓΗ ΑΥΤΙΑ!!!

Η στήλη καταγγέλει τα σκοτεινά παιχνίδια του ιμπεριαλιστικού κατεστημένου των μεγαλοκαναλαρχών που κρύβονται πίσω από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο του αγωνιστή δημοσιογράφου και διοργανώνει μεγάλη συναυλία προς τιμή του. Προλογίζουν και χαιρετούν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος.
***** Είχε, λέει, επί μια βδομάδα ΤΟ Νομάρχη, ζωντανή συνέντευξη. Και ενώ Ο Νομάρχης παύλα υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πλέον (Πως δεν έχει αναστηθεί ο Εθνάρχης ακόμη, να τους πάρει στο κυνήγι…) γενικά το σετάρει το μανικετόκουμπο με τη γραβάτα, έβγαινε κάθε μέρα με τα ίδια ρούχα και κυρίως με τις ΙΔΙΕΣ ατάκες και τις ΙΔΙΕΣ κινήσεις, ενώ ο Αυτιάς ένα φανελάκι το άλλαζε. Από κει καταλάβανε λέει, πως είναι μαγνητοσκοπημένος. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Και δηλαδή τι; Ο Γιώργης το έκανε επίτηδες για δήθεν αποκλειστικότητα;
*****Μα επιτέλους λίγο σεβασμό. Γιατί αν μη τι άλλο από επαγγελματική διαστροφή το τσίμπησε ο Γιώργης το αλτζχάιμερ. Και αυτό του το δόσιμο στη… δουλίτσα του, πρέπει να του αναγνωριστεί κι όχι να καυτηριαστεί. Και στο κάτω κάτω κάτω το Νομάρχη τον έβγαζε μια φορά τη μέρα για μια εβδομάδα. Την κυρία που έβγαλε τρεις φορές σε μια μέρα για την ίδια ληστεία;
*****( Για να μην πω για τις οδηγίες του κατά την αλλαγή της χειμερινής ώρας. Μία ώρα ΜΠΡΟΣΤΑ! Κι άντε να πείσεις τον παππού που τον έχει εικόνισμα ότι το ρολόι πάει μια ώρα πίσω. Με πήρε Σούλα, ο διαχειριστής 6 ώρα το πρωί, να περάσει για τα κοινόχρηστα, γιατί του είχε αλλάξει τα ρολόγια η πεθερά του…Μεταξύ μας, κουτί μου ήρθε, πήρα παράτα για ψυχική οδύνη…)
*****Τώρα την ψυχική οδύνη του Σαββάτου πως θα διαχειριστώ…Βγήκε αυτός ο κουζουλός, ο Ζάκρης, εκ Λεβεντογέννας στον Γιούρι Γκέλερ κι ακόμα εφιάλτες βλέπω (άλλον Σούλα, εκτός του ότι έχω το Νομάρχη, Πρωθυπουργό…. μπρρρ αει σιχτίρ, ανατρίχιασα πάλε).
*****Κι αρχίζει που λες ο Ζάκρης, να βάζει την Ελεονώρα τη Μελέτη και την Άννα την Καραμανλή (ευτυχώς όχι τη Νατάσσα, γιατί πόσα να αντέξει και ο Πρόεδρος ακόμη Κώστας) να του…ανακατέψουνε τις θηλιές για να κρεμαστεί…Α, τα έχουν τα δίκια τους οι του-βου περσόνες τελικά. Και για το τι περνάνε και για τα λεφτά που δικαιούνται να παίρνουν.
*****(Όχι το φαντάζεσαι Σούλα μου, να είσαι καλεσμένος και να σε βάζει το παρτσακλό με τα βαμμένα μάτια –τάχα μου σκοτεινός τύπος- να του διαλέξεις θηλιά να κρεμαστεί; Κι άντε σου λέω, τον έχει παρατήσει το…κορίτσι, εκείνο το βράδι και δεν είναι συγκεντρωμένος να διαλέξει… τη σωστή, το παίρνεις εσύ πάνω σου το θανάσιμο σφάλμα ΤΟΥ; Τρεις ζωές θα σου πάρει να το επαναφέρεις το Κάρμα σου (Τι σειρά κι αυτή, θα τα πούμε σε επόμενο τεύχος, Πάντως το γεγονός ότι από καθημερινή σειρά οι διοικούντες, τη γυρίσανε σε Σαββατοκύριακο, δεν το λες τυχαίο. Ούτε και λάθος, επίσης).
*****Εμένα πάντως από το σόου του Γιούρι μου άρεσε ο κύριος με το βγαλμένο φρύδι, είναι το σχήμα που παλεύω χρόνια να κάνω.
*****Το ότι καλεσμένοι ήταν οι Καραμεροχαριτάτοι, εξ-υπακούεται. Μόνο που αυτό προσέξτε το λίγο εκεί στον Αντέννα. Έτσι κάηκε κι η Μπουμπούκα…απ’ την υπερέκθεση.
*****Γυρνάω που λες Σούλα, μετά το Γιούρι στον Χαρδαβέλλα, να ένας μελαχρινός κύριος που μετέφερε μηνύματα από τον …άλλο κόσμο.
*****(Όχι, ο Εθνάρχης δεν επικοινώνησε. Εσιώπησε με σημασία).
***** Το μωρό επίσης. (Παγείως)

ΥΓ: Συγχαρητήρια στο Σταύρο Θεοδωράκη και το Μέγκα για τους Πρωταγωνιστές της Κυριακής. Πεθυμήσαμε στην του-βούλα τη Μαλβίνα και το Βλάσση. Βλέπεις Σούλα, με αυτούς τους δυο, η σύνδεση είναι πάντα ζωντανή, ανεξαρτήτως….κόσμων.

Μedia-στε μετα-φυσικά
vandakakiopoulou@gmail.com

Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: