Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Αχ… να ήσουν μόνο εσύ μαντάμ Ντάλια μου

Αχ… να ήσουν μόνο εσύ μαντάμ Ντάλια μου, μόνο εγώ, μόνο η «ΖΩ», που τρικλοποδιάστηκαν τα γραπτά μας! Η Νέα Δημοκρατία να δεις, τι τράβηξε με τον ορθόδρομο Δαίμονα του υπολογιστή! Κι η Ντόρα ακόμα περισσότερο…Γιατί, πες μου Σούλα, όλοι αυτοί οι 150.000 ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΙ ψηφοφόροι (όταν βάρεσαν μπιέλα τα «κομπιουτεράκια») δε θα το λαχτάρησαν το…φαβορί, τη βραδιά της καταμέτρησης; Και να μη βγαίνει και ο Σιούφας να δώσει ένα ακριβές αποτέλεσμα. Κουρέλι τα νεύρα η λεβεντογέννα της Λεβεντογέννας.
*****Μέτρα, Σούλα. Εγώ η Βάντα (κατά το: «Εγώ ο Κλαύδιος»)η μαντάμ Ντάλια, η «ΖΩ», η Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα, η Λεβεντογέννα.
*****Συμπέρασμα. Ο ορθόδρομος Δαίμων εκτός από απρόβλεπτος, ΒΑΣΙΚΑ είναι μισογύνης.
*****(Άσε την Ελεονώρα, που την έριξε στο…κρεβάτι και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το κοινό της κι έχουν βγει στο Σταροκάναλο, για να καλύψουν το κενό και κάνουν αφιερώματα στη Γιουροβίζιον από τώρα! Έλεος!)
*****Από αφιερώματα πάντως εγώ, χάρηκα την Μενεγάκη, που παρουσίασε την επομένη των εκλογών θρίλερ, τη ζωή του Αntonis, που εκτός από πολιτικός (και Άνθρωπος!) είναι ΚΑΙ τενίστας ΚΑΙ ντράμερ!
*****Συμπεράσματα, κατά βούλησιν. 1. Το δίλημμα Κιθαρίστας (Αλογοσκούφης) ή Ντράμερ (Σαμαράς) έχει απαντηθεί πλέον ευθαρσώς από το Νέο Δημοκρατικό λαό. 2. Νίκο Χατζηνικολάου, δεν είσαι πια ο απόλυτος τενίστας. 3. Η Καλαμάτα βγάζει όντως το καλύτερο!
*****Επίσης στην Ελενίτσα μάνα έμαθα ότι ο Antonis, ήταν να βγει να χαιρετίσει στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης, αλλά τα κλειδιά της μπαλκονόπορτας, τα είχε ο...πρώην…ο Κώστας ντε, στη Ραφήνα. Και που να πληρώνεις μεταμεσονύκτια διπλή ταρίφα, ασυνόδευτο τόσα χιλιόμετρα! Άμα είναι, πας κατευθείαν Ραφήνα για δηλώσεις και χτυπάς και καμιά τσιπούρα! (Και τίποτα τσίπουρα για τα «συχαρίκια»!)
****Άντε σιδεροκέφαλος! λοιπόν, ο νέος αρχηγός και σίδερο στη μέση του! και σιδερένιος γενικά μη σου πω! Διότι για την κατάρα της μάνας ξέρουμε από το γνωστό μύθο, αλλά για την κατάρα του πατέρα και δή…του επίτιμου, ουδείς γνωρίζει τις συνέπειες!
*****Με το καλό, να διαφυλαχτεί κι η ενότητα, να τελειώνει πια και η… δημοκρατία με τις γιορτές και τα πάρτυ, γιατί μπορεί να μην τα βλέπει τώρα, αλλά αργότερα θα φανούν τα ξενύχτια κι οι κραιπάλες!
*****Κι η…ελπίδα! Να καταλήξει κάπου επιτέλους! Που από κόμμα σε κόμμα πάει πια! Που θα πάει αυτή η ακολασία;
*****(Νομάρχη Πανίκα περαστικά! Κι αν είπα και μια κουβέντα παραπάνω για τα Ξανθοπουλικά σου αρχηγιλίκια…σφουγγάρι!)
*****Πάμε το σουξέ σου: «Το μερτικό μουουουου απ΄τη χαράάάά…..»
*****(Ήταν 10, 29 %, δεν το λες κακό. Καθόλου κακό!)
*****Και διόλου αναμενόμενο!
*****Κι όπως είπε με το αλάνθαστο ένστικτο του το μωρό: «Μηδένα προ του τέλους, μακάριζε….»
*****Το μωρό βέβαια, έλεγε για τα άλλα κυριακάτικα ντέρμπυ, (ε, και δεν το είπε κι έτσι ακριβώς! Απόδοση νοήματος κάνω.) Ωστόσο, με τους σαμαρικούς πανηγυρισμούς την ίδια νύχτα, πολύ μπερδεύτηκε...Έπεσε και στα βεγγαλικά!. Άκουσε και για …Πρόεδρο! Άκουσε και για «κόκκινο» Πάνο…Πήγε κάτω απ΄το μπαλκόνι και φώναζε Κύ-πε-λλοοοοο!)

ΥΓ1. Είμαι ενήμερη Σούλα για τα κοινά φοιτητικά μπάρμπεκιου του Προέδρου Γιώργου και του Προέδρου (αυτά είναι!!!) Antonis.
ΥΓ2. Ναι, το γνωρίζω μαντάμ Ντάλια, ότι ανήκουν KAI οι δυο στο ζώδιο των Διδύμων.
ΥΓ3. Τι υπαινίσσεσθε δηλαδής;

Media- στε όλα μπερδεύονται γλυκά!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: