Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Kαταστροφή! Καταστροφή! Μαλέλης!

Ανεργία! Ανεργία! Καλλιστεία! Συντάξεις! Συντάξεις! Ψινάκης! Ντιμπέιτ! Ντιμπέιτ! Βαρβαρότητες! Λουκέτο! Λουκέτο! Πλέι οφ! Φόροι! Φόροι! ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ! Σούλααααα, το δίκανο! Α ρε κόμμα κυνηγών που σας χρειάζεται παλιόπουλα!!! Μας ψυχοπλακώσατε !! (Κι όπως θα έρχεσαι πιάσε κι ένα παπαγάλο ίνα σφίξω λίγο το θερμοσίφωνα. Πάλι τον έπιασε το γλυκύ του!)
***** Παπαγάλο Σούλα, όχι παπαγαλάκι. Εξάλλου αυτά δεν πιάνονται. Φύλακες άγγελοι πετούνε πάνω από τους σκυμμένους από τις κακουχίες ώμους μας και μας προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές! Σκέψου. Σκέψου πριν…αγοράσεις.( Ούτε και οι συλλαμβάνοντες την ιδέα του διαφημιστικού σποτ των παπαγαλακίων, πιάνονται βέβαια, όπως όλοι είδαμε, με το Βατοπέδι και τα υποδέλοιπα. Ο Ρουσσόπουλος ΖΕΙ! (Και οι ιδέες του).
***** (Το μήνυμα του σποτ δε ΖΕΙ, εφόσον συζητήθηκε μεν, αλλά πες μου εσύ Σούλα, με το χέρι στην κάλπη, θυμάσαι τίποτα άλλο από το εν λόγω διαφημιστικό, πλην των πράσινων πτηνών; Τι σόι επιτυχημένη καμπάνια είναι τώρα αυτή που καυχιόνται στη ΝΔούλα, θα σε γελάσω και δεν το θέλω μέρες του κυρίαρχου λαού που έρχονται.)
*****Εγώ το είπα πάντως την προηγουμένη εβδομάδα πώς αν θέλουνε συσπείρωση και αναζωπύρωση μη σου πω, πρέπει να κατεβάσουν Μητροπάνο. Και ευτυχώς που ο Πρόεδρος με άκουσε. Και μετά το «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»της Ρόζας Λούξεμπουργκ που προέταξε σαν κεντρικό σύνθημα, τώρα σχεδιάζει να ανοίγει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις με τη «Ρόζα» του Αλκαίου και του συντρόφου Μικρούτσικου σε εκτέλεση ΦΥΣΙΚΑ! Μητροπάνου. Εξάλλου για αυτή τη Ρόζα μιλάνε οι στίχοι του κομματιού (να λέμε και τίποτα σοβαρό εδώ μέσα).
*****Σοβαρό λέγεται πως θα είναι το ρεπερτόριο του ντιμπέιτ την Πέμπτη.(Να υπενθυμίσω ότι η στήλη γράφεται Τρίτη) Ο πρωθυπουργός φέρεται πως προετοιμάζει τον μονόλογο «Όχι Εγώ» από Μπέκετ. Ενώ ο Πρόεδρος Γιώργος, τη Νίνα από το «Γλάρο» του Τσέχωφ. (Δε βρήκε κάτι σε παπαγαλάκι, αν και ο Βαγγέλης του πρότεινε τον «Κορυδαλλό» του Ανούιγ, επίτηδες όμως ο…πονηρούλης, επειδή δεν έχει εντυπωσιακούς μονολόγους.). Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις κριτικές και οσονούπω και την απονομή χρυσής κάλπης!
****** Λοιπόν, πολιτικά ζητήματα συζήτηση κομμένη Λαβ, λαβ σόρυ. Παρακαλώ πολύ! Τώρα θα μιλήσουμε για άλλα ιδεώδη της αρχαίας ελληνικής μας κληρονομιάς. Το κάλλος.
*****Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, ανέκραξε το (αρσενικό κυρίως) τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα το βράδι στα καλλιστεία Playmate 2009 το Σταροκάναλου. Eμείς οι υπόλοιπες, απλώς ματιάζαμε τις δίμετρες, ίνα περδικλωθούν πάνω στα 12πόντα, πράγμα που έγινε. Συμπεράσματα από τη διεξαγωγή της «φαντασμαγορικής» βραδιάς. α)Η Μελέτη πρέπει να ελαττώσει το τσιγάρο γιατί κοψοχολιαστήκαμε μη μας μείνει on air, μετά το χορευτικό με τον Κάρολι (όνομα κι αυτό!2 μέτρα παλικάρι ) β) Οι ερωτήσεις στις διαγωνιζόμενες ήταν πολύ…συντηρητικές. Τι πάει να πει , «αν στα 50 θα πήγαινες με 20άρη» ή «αν θα έκανες ένα χρόνο αποχή από το σεξ;» (Δεν θα έκανε, ειρήσθω εν παρόδω), ή αν «Θα έκανες στριπτίζ για τον Ομπάμα; (!!!)». γ) Η Λεβεντογέννα είναι ομορφόνησο, οι τρεις στις 5 νικήτριες ήταν κρητικοπούλες. δ) Ο Ηλίας (δε με ξέρει η μάνα μου) Πανταζόπουλος δε θα γίνει ΠΟΤΕ Ψινάκης και ας μην το παλεύει. Δε φτάνει μόνο το σολάριουμ. (ΘΕ-Α! ο Ήλια Ντάρλιν στη συνέντευξη με την Τατιάνα, Σούλα Όλη η ζωή μας ένα Σαββατόβραδο του).
***** Ερώτηση: Ο Μίλτος Μακρίδης που ήταν ω-ε-ω;
***** Επίσης που ήταν η μπάλα ω-ε-ω για το Θρύλο, απέναντι από τα καλλιστεία στον Αντέννα. Το μωρό πέρασε δύσκολες στιγμές. Για παραπάνω από έναν λόγους. Playmate από τη μια, Play off από την άλλη. Τι να διαλέξει και τι να αντέξει!!!! Καταστροφή! Καταστροφή!

Μedia-στε! Media-στε!Μedia- στε!
vandakakiopoulou@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: