Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Τα καλά νέα.

Η Μεγάλη Εβδομάδα έχει χάπι εντ. Δε θέλω να το αποκαλύψω μεν και να κάνω αυτά που κάνουν οι απέναντι μεσημεριανάδες που ο ένας αποκαλύπτει το τέλος του σήριαλ του άλλου. Άντε, ίσως να δώσω κάποιο κλου, πως το λέτε εδώ στο Ελλάντα (γεια σου ρε πατριωτάκι Vardalos με τα greek lovers σου ) κάποιο στοιχείο στο τέλος της στήλης. Προς το παρόν μπορώ μόνο να πω ότι η υπόθεση τελειώνει καλά.
*****Καλά θέλω να πιστεύω, πως θα τελειώσει και η υπόθεση της Γιουροβίζιον. Ο Σακής μετά τις ευλογίες (μαζί με ένα ωραιότατο βαζάκι με πολύτιμους λίθους για τη σερβάνα) από τον Αρχιεπίσκοπο Βαρθολομαίο, συν την πατάτα που εξεστόμισε η Χαντισέ, ονομάζοντας τα Σκόπια…Μακεδονία, ετσά μαζεύει τα ψηφαλάκια επαέ…που θα μας φέρουν, τη χρυσή μπάμπουσκα-βραβείο από τη ρώσικη στέπα.
*****Η χρυσομαλλούσα μπάμπουσκα (κούκλα, Σούλα) του Αμαρουσίου από την άλλη έβγαλε στον αέρα το πρώτο διαφημιστικό της, όπου η μαμά της την κυνηγάει τηλεφωνικώς, πριν φύγει για την εκπομπή να πιει την οβομαλτίνη της (ή την περτικαλάδα δεν το έχω συγκρατήσει, πάντως όχι καφέ, κάνει κακό στα νεύρα και μετά σε κατατρώει…. ο άγχος) Πρόσεξε με τώρα Σούλα, η καινούργια εκπομπή θα έχει στήλη με μαγειρική σούσι, εναλλακτική γυμναστική πιλάτες, και βέβαια συμβουλές φενγκ σούι. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση με τη μέση ελληνίδα νοικοκυρά. (Δεν έφταναν τα δυο χιλιόμετρα πόδια, της Βίκυς)
*****Το Μέγκα, προτίμησε την πεπατημένη. Ο Γρηγόρης- πρώην καλό παιδί-, ερωτεύτηκε πάλι. Ξανθιά πάλι. Συμπαρουσιάστρια του πάλι. Η οποία είναι ΚΑΙ αυτή καλή κοπέλα και από σπίτι εφόσον του μαγειρεύει παραδοσιακά ελληνικότατα γεμιστά από τις 8 μέχρι τις 12μιση το βράδι. Έτσι είναι Σούλα, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Για να δούμε λοιπόν, τη Νάντια Μπουλέ θα την πάει στους γονείς τώρα το Πάσχα, ή….θα έχουμε πάλι μια αδικοχαμένη αγάπη με τη λήξη της σεζόν…Άντε γιατί οι κακές παρέες με το Ρέμο τον έχουν χαλάσει μου φαίνεται (μην ξαναπιάσω το θέμα με τη Ζέτα και τον πάλι -κάτι -μου –έτυχε- και- δεν-θα έρθω νυμφίο)
*****(Άσχετο. Σούλα εσύ στα γεμιστά βάζεις και κουκουνάρι;)
*****Ιδού ο νυμφίος έρχεται. Μεγαλοδευτεριάτικα στον απόλυτο Χατζηνικολάου. Χαρές που έκανα, Σούλα μου. Παρά τη θλίψη των ημερών. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος είναι εδώ. Φρέσκος φρέσκος και λαλίστατος. Με το αυτάρεσκο πονηρό χαμογελάκι μας διαβεβαίωσε πως όλα εν σοφία εποίησε (η κυβερνώσα παράταξη, λέμε, τώρα) και για τα όποια κακά φταίει σαφώς η ξινή αντιπολίτευση, οι Νεφελίμ και ο…Χατζηπετρής.
***** Έλα όμως που ο κόσμος έχει αρχίσει και του γυρνάει το μάτι και κάπως του έρχεται! Τα καλά της Δρούζα δεν σε παραδειγμάτισαν διόλου Θεόδωρε; «Πρέπει να ντρέπεστε που εκμεταλλεύεστε τον θάνατο ενός παιδιού για να κονομήσετε!» φράση αγανάκτησης από το συγγενή του παιδιού, που χάθηκε στο σεισμό στη γείτονα Ιταλία. Η Αννούλα στον κόσμο της. Ψιτ. Κοπελιά! Σε σένα το λέει. Και το εννοεί. (Δε θέλω να σε δυσοιωνίσω Θεόδωρε, αλλά ο Σταρ ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία την καινούργια σεζόν με την κυρία Άννα Δρούζα, την ευχαριστεί για τη συνεργασία και λοιπά και λοιπά. Δεν υπαινίσσομαι τίποτα, απλά το αναφέρω)
*****(Ειρήσθω εν παρόδω μάλλον τη Ράνια Θρασκιά θα πάρουν στη θέση της. Να γεννήσει με το καλό κι εμπρός για νέα νουμεράκια, ένεκα οι λεχώνες τα φέρνουν. Πάλι σωστός κύριε Μαλέλη μου. Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη να σηκώσουμε και την απογευματινή ζώνη.).
*****Υπομονή. Λίγη υπομονή ακόμη. Όχι δεν εννοώ με το μωρό, Σούλα. Ως Μεγάλη Παρασκευή το λέω. (Εδώ τουλάχιστον υπάρχει εγγυημένο χάπι εντ)

Μedia-στε Χριστός Ανέστη!!!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: