Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Όχι δεν ήτανε πρωταπριλιά, Σούλα.

Δεν το κάνανε στα ψέματα. Μην κοιτάς που ο Παντελής σου είπε πως αγόρασε το κάμπριο, εκείνο που τόσο καιρό ζαχάρωνες να σε πηγαίνει βόλτες και να φεύγει το φούξια μαντιλάκι στο λαιμό σου πίσω από τον άνεμο και την ταχύτητα κι όλα μες στη ρομαντσάδα και τη χλίδα. Εντάξει αυτό ήταν ψέμα. Να κρατάμε το έθιμο. Αλλά οι άλλοι Σουλίτσα μου το εννοούσαν.
*****Μοσχαράκια και πουρέδες και κρεμώδη επιδόρπια. Κι απέναντι δημοσκοπήσεις και G 20. Ούτε από περιέργεια δεν το βλέπεις το απέναντι από τα δελτία του Άλφα. Σούπα η ιδέα…Είπαμε να κάνουμε αστείο, αλλά παιδιά κοιτάχτε να πάρετε το πράγμα σοβαρά γιατί η AGB άναψε τη θράκα και βουρ στο….ψητό.
*****Και μπορεί να μην ξέρουμε τι ζώδιο είναι το αρνάκι (όχι δεν την είχε η μάνα Ελενίτα την απορία, την είχε η Λίτσα Πατέρα. Τι να συμπεράνω για την επιστήμονα;) αλλά ξέρουμε σίγουρα ποιος τραβάει ως αμνοερίφιον στη σφαγή. Και κατόπιν στη σούβλα. Εκεί στην Κάντζα. Ακούει; Όβερ.
*****Τι να σου κάνει κι αυτός ο extreme Σόμμερ; Πόσο να την ανεβάσει την τηλεθέαση; Ωραίο παλικάρι και κοσμοπολίτης και τον φάγανε τα χιλιόμετρα να γυρίσει τον κόσμο για να μας επιδείξει τις επικίνδυνες αποστολές του αλλά…(Να εκεί είναι που με πιάνουν οι ενστάσεις για το αν υπάρχει σχέδιο. Ρε παιδιά το extreme το έχετε μες στα πόδια σας με όλα αυτά που γίνονται στο κανάλι. Τι τα θέλετε και τα πληρώνετε τόσα ευρώ για ταξίδια στο εξωτερικό;)
*****Λοιπόν, αρκετά με τον Άλφα. Αν και θα ήθελα να επισημάνω ότι στο θέμα Μάνεσης παρα-έδωσαν σημασία οι πανελίστες. Βγήκε το παιδί και είπε ένα ευφυολόγημα να το πώ; Ένα εύρημα να το πω; Μια καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς να το πω; Έτσι θα το πω. Δεν είναι και για 10 στρέμματα ανάπτυξη και επερωτήσεις επί επερωτήσεων που βαδίζουμε κύριοι και ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο.
*****Επίσης θέλω να πω ότι οι αφίσες που κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας «Ποιος θα δείρει τον Κακαουνάκη» δεν τις έβγαλε Μάνεση. Είναι προβοκάτσια από τα άλλα κανάλια που θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια και την έριδα. Κι ας ησυχάσει επιτέλους ο σύντεκνος της δημοσιογραφίας, αφού στο κάτω κάτω κάτω ο Μάνεσης του φτάνει μέχρι τη μέση. Που είσαι αθάνατε βάρδε Βύρωνα Πολύδωρα με τον κώδικα Μπουσίντο;
*****Τώρα (τελευταίο και άμα ξαναπώ τίποτα για τον άλφα να μου καεί ο υπολογιστής) όταν είπα για τον Αυτιά ότι πάει στον Άλτερ από τακτ δε μίλησα που φάγανε τα μουστάκια τους με το Βλάχο μπροστά στα έκπληκτα αμυγδαλωτά μάτια των τηλεθεατών. Καλό είναι τέτοιες πικάντικες κι έξω καρδιά στιγμές να μην τις αναμασάμε και να κάνουμε πως είχαμε πάει λαικη εκείνη την ώρα (βρήκα κάτι ψαράκια Σούλα, μούρλια). Ο Βλάχος προυπήρχε όντως τηλεοπτικά του Αυτιά, και δεν θέλει να του φάει τη θέσουλα και τα ενσημάκια. Τώρα ποια είναι η κότα ποιος το αυγό ποιος ο πονηρός βλάχος….Εν τη παλάμη το τηλεκοντρόλ και ούτω βοήσωμεν.
***** ( Συνομωτικό, για τη θέση του εν λόγω ψιθυρίζεται ότι προωθούν το δίδυμο Λυριτζή Οικονόμου. Ξέρω κι εγώ; Είναι τώρα εποχές για να φεύγεις από κρατική στέγη;)
*****Να μην πω τώρα για το πρωταπριλιάτικο αστειο του μωρού έτσι; Το κουτάκι από κοσμηματοπωλείο που είχε μέσα ένα σκόρδο. ( Μη με ματιάξουν και καλά) Αμ , τέτοια πρωταπριλιάτικα έκανε κι ο άλφα με το δελτίο….και τώρα ξεροψήνεται.

Media-στε όχι άλλο κάρβουνο
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: