Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Σούλα τη γλίτωσα!

Εδώ είμαι κι αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα το βράδι τηλέφωνο δεν είχα. Καμιά σύσκεψη δεν έγινε. Τρίτη πρωί το γράφω και το στέλνω στο σύντροφο αφεντικό. Κι όχι τίποτα μειώσεις. 540 λεξούλες σαν πάντοτε. Αμ πως! κάποιες αξίες είναι σταθερές (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον).
*****Και τα λεγα για το Μουτσινά. Δεν τα λεγα; Πάρε βρε παιδί μου μια καραμελίτσα, μια τσιχλίτσα έστω. Είπαμε μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Μην τα παίρνεις τα κανάλια παραμάζωμα κι αρχίζεις και…τα εν οίκω, εν Δήμω. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, στο δικό σου κανάλι. Τα εν οίκω…εν οίκω.
*****Πας τώρα στο σπίτι του, έστω στην έπαυλη του dear Μίνωα, να του πεις τι; Ότι περνάς καλύτερα στο Pommodorο λέγοντας παρλάτες; (Που μωρέ ανεκδιήγητε κι εσύ, εκεί που σκάει η Έφη Θώδη με το αμνοερίφιο; Ωραία γούστα!). Πίστεψες μικρέ αθώε περί της μεγάλης οικογένειας του Αντέννα; Καλά, η οικογένεια Δράκου(ομοκάναλη φαμίλια) τίποτα δε σε δίδαξε τόσα χρόνια για τη ζωή;
*****Τώρα πέρνα κι εσύ μια βόλτα από τον ΟΑΕΔ να πάρεις το επίδομα για τη θέρμανση. (Να με κάτι τέτοια αψυχολόγητα σταριλίκια αυξάνεται η ανεργία και τρέχει μετά ο πρωθυπουργός και τι να πρωτομάζεψει κι αυτός ο χριστιανός;)
*****Καλημέρα λοιπόν πλεόν στον πρωινό καφέ μας λένε τα x-factorόπαιδα Λιανός και Καμπούρη. Ο δε Λιανός, από την πεντάδα του Fame Story αλλά και συνεργάτης του πρωινάδικου της Αλιμπέρτη. ( Φημολογείται ότι όταν τελειώνει τα μεσημέρια σκουπίζει και τη ρεσεψιόν, αλλά η πληροφορία ελέγχεται).
*****Η δε αρχόντισσα Τατιάνα, εξηναγκάσθη σε χρονομείωση της εκπομπής. (Ε θα πέσει φωτιά και θα μας κάψει Σούλα). Αρχικά δηλαδή της είπαν να τη μεγαλώσει και να την κάνει τρίωρη, αλλά επειδή κατά βάθος η Τάτη είναι καλός άνθρωπος και σκέφτηκε την ψυχική υγεία των τηλεθεατών, συν το που θα βρίσκει τόσα παραπάνω παρτσακλά κάθε μέρα, αποφάσισε να δείξει ψυχραιμία και να κάνει περικοπές στην ώρα. (Ψυχραιμία για την ώρα, όπως εξομολογήθηκε στη Νανά Δούκα-Σγόντζου- Παλαϊτσάκη-Φουέντε-Δον Καμίλο κ.ο.κ)
*****Το είπε η Νανά, την επόμενη στο Πολύ μπλα-μπλα (πάρα πολύ, όμως). Μετά έδωσε άλλα πικάντικα στοιχεία για το ποιος σεμνός παρουσιαστής κάηκε στην αποτρίχωση ( ή αυτό το είδα στη Χρουσαλά;) ποια ηθοποιός απατά τον νυν της με τη μανικιουρίστα της και ποια δικηγόρος κάνει ίδια βαφή με τον τραγουδιστή σύζυγο της. (Εύκολο)
*****Καλέ τι καινούργια μόδα είναι αυτή; Όλες οι μεσημεριανές (και πρωινές) εκπομπές το χουν ρίξει στα κίτρινα κουίζ συνοδεία τάχα μου περιγράμματος του «περι ου ο λόγος» Πηγή πληροφοριών δε όπως όλοι ομολογούν περιχαρείς ….το κομμωτήριο. ( Ε να για αυτό δεν θα κάνω καριέρα ποτέ. Μια το μαύρο μπλε στο μαλλί, μια το μάκρος, καταστράφηκα)
*****Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν χρειάζεται ντε και καλά να πας και να πειράζεις τη δική σου κώμη. Αρκεί η παρατήρηση στις κώμες τον άλλων
*****Η Ευγενία Μπουμπούκου έχει αρχίσει και το ξανοίγει λίγο λίγο. Έκανε και μια αρμένικη βίζιτα στον Πρωινό Καφέ όπου μαγείρεψε και σουπίτσα με κρεατάκι που κάνει κράτσα- κράτσα στο στόμα (το ΄πε Σούλα, το ΄πε. το είδα). Αααχ ο καιρός γαρ εγγύς, που θα έλεγες κι εσύ Μπουμπούκο. Δε σε βλέπω από Σεπτέμβρη να τρως… σουπίτσα από τα χεράκια της. Άντε το πολύ κάνα καφέ κι αυτόν από του-βούλας.
*****(Μωρό είδες τι γίνεται γύρω ε; Φύγε εσύ, έλα συ)
*****(Αφεντικό εσύ μην τα βλέπεις αυτά)

Μedia-στε αν δημοσιευτεί.
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: