Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Σούλα, είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει;

Ευρωεκλογές δεν είχαμε; Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κυβέρνηση; Ο Καραμανλής δεν είναι πρωθυπουργός; Ε, γιατί τότε βρε Σούλα, όπου ανοίξω την του-βούλα βλέπω μπροστά μου τον Καρατζαφέρη να φορτώνει, να ξεφορτώνει, να μετακομίζει από την πολυκατοικία αφού δεν κάνει κανείς απεντόμωση και μυοκτονία, να μοιράζει υπουργεία (άσχημα την είδα τη Ντορούλα σε αυτή τη μοιρασιά, πάει το Εξωτερικών, το πολύ-πολύ κάνα υφυπουργείο Γεωργίας τη βλέπω) και πάνω από όλα εν ριπή οφθαλμού, να λύνει το πρόβλημα των οικονομικών μεταναστών μετατρέποντας τους με ένα ραβδάκι τσικιτιγκλόν σε πασχαλίτσες και αλογατάκια της παναγίας!
*****Άσε δε ο Αδωνις.... Εκεί να δεις τριπλοβάρδια στο γυαλί και στεντόρειες κορώνες!!! Τι να τις κάνει τις δίαιτες και τις γυμναστικές για να προλάβει να ναι μοντελάκι στο γάμο με τη Μπουμπούκα. Με το πήγαινελα από κανάλι σε κανάλι που να μείνει χρόνος να προσφαΐσει και που να μείνει τσιτσί επάνω του δηλαδής; Τρία νούμερα έχει κατέβει στο κοστούμι , εν αντιθέσει με το κόμμα που έχει ανέβει( και κόβει κοστουμάκια σε όλους). Κι έπεται συνέχεια…
*****Ο Γρηγόρης παύλα καλό, παύλα κουρασμένο παιδί εφόσον είδε και ξαναείδε τα νούμερα να κατρακυλούν αποφάσισε πως δεν θέλει πια να κάνει πρωινή εκπομπή και παραιτήθηκε να μην βαραίνει και τον Πρόεδρο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την περίπτωση Θεόδωρου είναι εντελώς συμπωματική. (Άντε γιατί ο σύντροφος αφεντικό έχει αρχίσει να με εγκαλεί στην τάξη, δεδομένου ότι η στήλη είναι μηντιακή και ουχί πολιτική).
*****Αρκετά πια με τα κουρασμένα παλικάρια. Ας μιλήσουμε για νέες εισόδους Σούλα. Νέες; Το Τεν (10) της Λιβανίου στον Άλφα, δεν το βλέπει να κάνει είσοδο στο τοπ-τεν της AGB! Ξαναζεσταμένη 80’ς κατάσταση και ούτε καν τηλεοπτική, ραδιοφωνική. Γλυκανάλατα κειμενάκια και βιντεάκια –και καλά πιασάρικα. Η πρώτη εκπομπή αφιερωμένη στους «καυτούς έρωτες»!!! (Από κει να καταλάβεις, άμα κάνεις τέτοιο θέμα και δεν έχεις Σαρρή με Αφρικανό-Αφρικανό είσαι εντελώς εκτός εποχής και αντοχής).
*****Το Βικάκι αντέχει. Θες η πορτοκαλάδα της μαμάς, θες τα κρακεράκια, θες το πράσινο τσάι, ντούρασελ η μικρά. Παρουσίασε, έκανε πασαρέλα, τραγούδησε, χαριεντίστηκε, εμψύχωσε τσι όμορφες και τις παινέμενες στα καλλιστεία του Αντέννα και την επόμενη το πρωί, φτου κι από την αρχή στον Πρωινό Καφέ μες στην «πανέμορφη» διάθεση, με τις «καραθεές» και την «αγάπη και τη θετική ενέργεια». Όλα ήταν είναι και θα είναι υπέροχα, καταπληκτικά, τέλεια!!! ( Ο Καρατζαφέρης να τα ακούει και ο Ευαγγελάτος που μας έχουν κάνει να το ρίξουμε στα χάπια!)
*****Η κυρά Θώδη δε φαίνεται να έβαλε μυαλό. Με το που μειώθηκε η φαρμακευτική αγωγή, σε δις ημερησίως, πρωί πρωί στη Μελέτη, με μάτι φεύγα και καινούργιο ρεπερτόριο (έντεχνο και με Μικη Θεοδωράκη, Θεέ μου συχώρα με). Τσάμπα πήγαν οι παραινέσεις του Μάκη. Τσάμπα και οι απειλές ότι θα της κόψει την καλημέρα αν την ξαναδεί σε πρωινάδικο και δη του Σταροκάναλου. Η υποτροπή δε ΄ναι ντροπή!
*****Υποτροπίασε και ο Μουρατίδης με το Θεοφάνους. Εξανέστη και η Ευη Δρούτσα (με το Θεοφάνους επίσης) και βγήκαν στα απέναντι πρωινάδικα του Σαββατοκύριακου και τον στόλισαν κανονικά, την ίδια ώρα! Τι μυρμήγκι, τι κλέφτη, τι ότι πετάει τα τσιγάρα από το παράθυρο, τι ότι δεν κόβει εισιτήριο στο μετρό. Αυτές είναι οργανωμένες προβοκάτσιες, όχι που έλεγε η συντρόφισσα Aλέκα για τις εκλογές…
*****(Ούτε αυτά που λέει το μωρό για την Υγροπούλου, που δεν την έβγαλαν Σταρ Ελλάς!)
*****Άντε με το καλό να έρθει κι η Δευτέρα να δούμε σε διακαναλική το γάμο των Μπουμπoύκων μπας και πάρουμε και μείς σειρά! Να ζήσετε βρε!!!

Μedia-στε και στα δικά μας οι λεύτερες!!!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: