Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Όχι κυρία Σούλα μου (κούνημα δείκτη)

ούτε πρόκειται να παραιτηθώ, ούτε τις υποδείξεις σου δέχομαι, γιατί μη νομίζεις ότι δεν σε έχω πάρει χαμπάρι ότι βάζεις λόγια στο σύντροφο αφεντικό, ίνα θες να μου φας τη θεσούλα, (Α ρε Γιώργη Αυτιά τώρα καταλαβαίνω την πίκρα σου για τον πονηρό Βλάχο). Αλλά (κούνημα δείκτη) όχι Σούλα. Θα μείνω εδώ να σε τσιρτσιρίζω για την ελληνική του-βούλα μέχρι το 2012 (για μετά δεν εγγυώμαι, ότι πει ο…Κύριος)
*****Ο οποίος Κύριος βέβαια δεν αφήνει κανέναν να πάει χαμένος, πράγμα που τρανά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με την επαγγελματική αποκατάσταση της Εμυς Λιβανίου, της Κατερίνας Ζαρίφη (έστω ραδιοφωνικά) και της Βάνας Μπάρμπα ως παρουσιάστρια τοκ σόου με τον Παπαγιάννη. Άντε, να τακτοποιηθεί και η Χριστίνα Αλούπη και η Ράνια πρώην σύζυγος Καρατζαφέρη και να του ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι μου (φτηνά θα μου ρθει).
*****Ο Μουτσινάς τώρα φύση ατίθασος , όπως όλοι γνωρίζουμε Σούλα, συνεχίζει και θέλει να το διαχειριστεί μόνος του (δε βάζει μυαλό αυτός ο άνθρωπος). Αυτοπροσκλήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη, ήρθε το «καλό παιδί» κι έπαθε δυο εμφράγματα στο παιδί που τον βρήκε φάντη μπαστούνι τον παλιό καλό συνεργάτη στον καναπέ του, ε πόσο να αντέξει; Πάει κι η καλοσύνη, πάνε και τα γλυκανάλατα. Ξεκατινιάστηκε κανονικά. «Και γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο; Κι εγώ που πήγα στους δικούς σου με ένα ταψί ταού κιοκσού για να τους παρηγορήσω για τον ρεζίλη το γιό τους, κι όχι πες μου θα ζήταγες συγνώμη στο Γρηγόρη- ούπς αυτό μου το έγραψαν οι συνεργάτες μου αλλά, μιλά ορέ γιατί θα αποθάνεις» Παλιόπαιδο θα γίνωωωω, (Μαζωνάκης Σούλα)
*****(Ο Μουτσινάς το ξανασκέφτεται τα περί πρωτοβουλίας του κι έχει αρχίσει τη στροφή στη θρησκεία και τα τάματα, ερχομένης και της Μεγάλης Εβδομάδας…
*****Η Μεγάλη Εβδομάδα έχει αρχίσει καιρό τώρα για το λαμπερό ζευγάρι Ευαγγελάτος-Στεφανίδου. Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο, που δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ κι αν έχει γίνει η αγωνία μου βουνό. Τι θα γίνει θα το υπογράψουμε το συμβόλαιο;( Γιατί αν είναι να περάσουμε στην αποκαθήλωση να ξέρω να ράψω κάτι σεμνό).
*****Σεμνός και ταπεινός (όχι κουρασμένος) ήταν ο Πρωθυπουργός μας, στην συνάντηση με τον Ομπάμα όσο είδαμε από του-βούλας. Ο Ομπάμα πάλι, σκέτο Χόλυγουντ. Μπρίο, νάζι, σκέρτσο.-Με το ζόρι συγκρατήθηκε να χορέψει κι ένα χιπ χοπ. Έτοιμος για «Αμερική έχεις ταλέντο». «Ελλάδα εσύ έχεις ταλέντο»;
***** (Σαν πολύ αργεί πάντως η απάντηση εκεί στον Αντέννα. Να ανησυχήσω; Ρε λες να ξεμείναμε από ταλέντα ή ξεκινάει κάνα καινούργιο σόου η πασιονάρια Ανίτα και ο Τσε Καρβέλας;)
*****Ευτυχώς που έχουμε τον Sakiiiiiiiis και έχουμε καθαρίσει με αυτό το ερώτημα για πολλές γενιές ακόμα. (Πως μας έχουν σώσει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας τόσους αιώνες; )
***** Και ναι μεν ο Sakiiiis δεν συγκαταλέγεται στους Μεγάλους Έλληνες (Ναι Σούλα γνωρίζω την ένσταση σου για αυτό) αλλά οι άλλοι κύριοι, ευτυχώς ναι. Ο Σκάι παρουσιάζει τις σπουδαιότερες ελληνικές προσωπικότητες κι έχει κάνει καλή δουλειά. Σιγά σιγά δε, αρχίζει να έχει όλο και περισσότερη απήχηση. Κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδι. (Ας ψηφίσουμε και κάτι άλλος εκτός από… αδύναμους κρίκους).
*****Και τώρα που είπα για κρίκους (χρυσούς), επιτέλους η Ευγενία Μπουμπούκου, δόξα και τιμή γίνεται κυρία Άδωνη Γεωργιάδη, στις 22 Ιουνίου. Να ζήσουν και στα δικά μας οι λεύτερες. Το μωρό σιωπά. (κούνημα δείκτη). Αυλαία.

Μedia-στε και κάντε και καμιά νηστεία
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: