Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Επεισόδιο 3.421 (με το κόκαλο)

στην φωσκολική σαπουνόπερα « Πρωινός καφές, η κάθοδος». Ενώ το αθώο αχυρένιο ζευγάρι παρουσιαστών χοροπηδούν χαρωπά , μαθαίνουν για την ανάδρομη Αφροδίτη από την κυρία Λίτσα και μαγειρεύουν νηστίσιμες κιμαδόπιτες, ενώ στα απέναντι κανάλια προσλαμβάνουν και απολύουν πρωινοκαφετζήδες και παίζουν στοιχήματα και μπουκαλάκια στον Τερζή, ενώ ακόμα και ό ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως «έχει κουραστεί» στην είσοδο του Τζαϊαντικού ομίλου εμφανίζεται το αστραφτερό μυστηριώδες τζιπ….
*****Ο ίδιος ο διευθυντής του σταθμού σπεύδει να υποδεχτεί. «Είσαι μέσα;» ερωτά με σατανικό (αλλά γοητευτικό ) χαμογέλο. «Όχι ντάρλιν, αυτό ήταν στον Άλφα και κόπηκε. Για τον Πρωινό Καφέ δε μου είπατε να έρθω να υπογράψω;»
*****(Επίσης η εκδίκηση της ξανθιάς, αλλά ας το αυτό είναι στο Μέγκα. Μην το μπερδέψουμε παραπάνω, Λεβέντη μου και δεν τα πας και καλά με τα ελληνικά).
***** Στα έλεγα Σουλίτσα. Τράβα να αυτοπροταθείς, τώρα πάει πέταξε το πουλάκι. Ήρθε η δίμετρη, η χρυσομαλλούσα, η αιθέρια, η «όταν σε έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς μεγάλη έμπνευση» Βίκυ Καγιά και τη Δευτέρα μετά την ανάσταση θα κάνουν ανάσταση και το μωρό, και τα διοικητικά μωρά στον Αντένα, που τους έχει φάει η ολονυχτία και η σύσκεψη κι ούτε έναν καφέ δεν μπορούν να πιούνε χωρίς να πικραθούν.
*****Άντε βρε! Με το καλό. Με γειές και καλές θάλασσες!!!
*****Τώρα βέβαια συζητείται ότι ναι μεν το στείλανε το δελτίο τύπου και κάνανε τις περατζάδες από όλα τα γύρω κανάλια, για το καινούργιο απόκτημα, αλλά ο Άλφα το έχει νταλκά (πως ήταν η Βροχοπούλου με τον Φράν;) και δεν το δίνει το διαζύγιο. Δεν το λύνει το συμβόλαιο βρε παιδί μου. Έτσι! Πως μπαίνεις ρε κύριος και πλιατσικολογείς; Εγώ της έγραψα και το σπίτι στην Πόρο. Και το τζιπ.(Εδώ υπάρχει ένα δίκιο Σούλα,. Το σωστό να λέγεται)
***** Τώρα θα μου πεις το δίκιο και το άδικο στην Κάντζα έχουνε μια… ευελιξία. Κρίμα και για τη «Μηχανή του Χρόνου» του Χρήστου Βασιλόπουλου που «σταμάτησε». Και για το «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη που «έκλεισε». Εγώ δεν το λέω για μένα και τη Σούλα, γιατί θα τους βρούμε σίγουρα σε άλλη συχνότητα. Για τη φουκαριάρα τη θεαματικότητα σας το λέω…
*****Και πείτε μου και κάτι άλλο έτσι να καταλάβω βρε σαΐνια, με ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ βάζεις δελτίο ειδήσεων απέναντι από τα «Μυστικά της Εδέμ»; Τώρα που γύρισε κι ο πατέρας της Εύας; Ο ορισμός του αυτογκόλ!
*****(Για την περίπτωση του ρηάλιτυ μαγειρικής απέναντι από το υπερθέαμα των παραθυράτων δελτίων ειδήσεων με τη ζωντανή ορχήστρα και τα χορευτικά….δεν το συζητώ. Μήπως να ανταλλάσσατε την Καγιά με τον Ψινάκη να πει καμιά «γλυκιά-γλυκιά» ιδέα; Γιατί δεν σας βλέπω σε καλό δρόμο)
*****Από την άλλη σε καλό δρόμο βλέπω το Άλτερ. Τώρα που θα ξεκινήσει και το πρωινάδικο ο Αυτιάς. Γιατί λίγα να λέμε πολλά να καταλαβαίνουμε ανανέωση συμβολαίου ο Μίστερ Συνταξούλας δε βλέπει. Ένεκα το πολυπόθητον κοινόν 15-44 δεν ενδιαφέρεται για τέτοια θέματα (και πως άλλωστε μήπως έχουν ελπίδα αυτές οι κλάσεις να πάρουν σύνταξη;)
*****Εξαιρείται η Πετρούλα φυσικά, η οποία αφενός μεν δουλεύει διπλοβάρδιες αφετέρου θα αρχίσει και τα βαρέα ανθυγιεινά στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων (αυτά είναι! ακούτε εκεί στον Άλφα;- αλλά φεύγει η Πετρούλα από τον μέντορα Μαλέλη;)
***** «Σα να λέμε φεύγει η κούπα από τον Πειραιά;» (Το μωρό, μονίμως στον κόσμο του, αλλά εντός θέματος)

Μedia-στε δεκτοί και οι εκτός 15-44
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: