Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Και στο είπα βρε Σούλα.

Το νου σου! Να πεις ότι δε στο είπα. Και τα Μαγγιράκια το είπαν. Να ψηφίσετε έξυπνα. Τι σου ζήτησα βρε Σούλα δηλαδή; Όχι για μένα, για τον φουκαριάρη το Sakiiiis (ρε γαμώτο)
*****Που έλιωσε το παλικάρι στο παράπονο. Που αν είχες φιλότιμο εσύ προσωπικά ως Σούλα, έπρεπε να στείλεις 333 μηνύματα στην Ισπανία να έρθει να ισορροπήσει το πράγμα (που ήταν κι Έλληνας ο συνθέτης στο κάτω κάτω, να μένουν τα βραβεία στο γένος). Αλλά που…Βγήκε το ηλιοκαϋμένο μες στη λύπη, για και μου έκαψε την καρδιά!
*****Όταν δε, ζήτησε και συγνώμη….μου πέσανε τα μούτρα, Σούλα. Αυτά να τα ακούνε μερικοί-μερικοί που τη συγνώμη την έχουν ξεγράψει ως λέξη και μόνο δάχτυλα κουνάνε και ουρές .Μπράβο Σάκη. Άσε που εσύ ξεθεώθηκες στη δουλειά και που μια χαρά τα πήγες δηλαδή, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και μόνο με τη συγνώμη και τελευταίος να είχες βγει, είχες καθαρίσει. (Για να μην πω, που τελευταία στιγμή έσκισες και το μπλουζάκι για να μας κάνεις το χατίρι).
*****(Αλλά είπαμε ανάθεμα τις επιτροπές –και τις Ε.Δ.Ε που σα χώρα μας έχουν γονατίσει.)
*****Και με το Νορβηγό όμως κύριος ο δικός μας. Άμα είσαι ακομπλεξάριστος, τι πρόβλημα να έχεις να παραδεχθείς το ταλέντο του αλλουνού. Ασταμάτητος λέει ο μικρός. Εδώ που τα λέμε το σωστό να λέγεται. Ο Αλεξάντερ έχει χάρισμα. Ναι. Κληρονομικό. Από γονείς μουσικούς με ειδίκευση μάλιστα στο Μίκη Θεοδωράκη και εις άπταιστον ελληνικήν παρακαλώ. Τι τα θες, η αξία όσο κι αν λένε για κυκλώματα και λοιπές αγκυλώσεις αναγνωρίζεται από όλους, για αυτό και τελικά είναι «παραμύθι» τα περί ποιοτικού και εμπορικού.
***** Ο ποιοτικός και εμπορικός σούπερ σταρ Άντριου Λόυντ Βέμπερ δεν τερμάτισε πρώτος. Ε και; Ο σεβασμός και ο θαυμασμός μας παραμένουν. Κομμάτι θλιβερό όμως για τον ίδιο, όταν τον είδαμε σχεδόν να εκλιπαρεί την στήριξη του Πούτιν. Ακόμα κι αν έπραξε σαν στρατευμένος καλλιτέχνης υπέρ της χώρας του. (Και σιγά τον ευγενή σκοπό δηλαδή, που θέλουν το πακετάκι Ολυμπιακοί αγώνες και Eurovision για να κουκουλώσουν τα εσωπολιτικά τους οι Βρετανοί. Με αυτή τη λογική ο δικός μας θα έπρεπε να κατεβάσει το Μητροπάνο στο ευρωψηφοδέλτιο μήπως και πετύχει τίποτα. (Όχι για τα σκάνδαλα…για τη φουκαριάρα την παγκόσμια οικονομική κρίση)
*****Που κανέναν από ότι είδα δεν πτόησε στη διοργάνωση. 30 εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε ο Βλαδίμηρος, για να δει ο Ομπάμα και να σκάσει, που το αντίπαλον δέος τώρα τον χτυπά καίρια, στην καρδιά της σόου μπίζνας, αμ πως! (Η δε Σουηδία 37.000 ευρώ της κόστισε το φτερωτό φόρεμα της αψηλής υψιφώνου. Ήταν πολλά τα πτηνά Σούλα).
*****Αξιοπρεπέστατη η Πατρίτσια Κάας με το αισθαντικό βλέμμα αλά Βάσω Παπανδρέου. Παιχνιδιάρηδες το Αζερμπαϊτζάν. Μελωδικότατη η Ισλανδία. Και «λουκούμακι» σκέτο η Χαντισέ, που τσάμπα την έφαγε ο…άγχος (που είσαι Καλομοίρα!). Γενικώς μια χαρά ήταν και όλοι (εξαιρούνται τα Μαγγιράκια που το παραπήραν σοβαρά) μια χαρά περάσαμε (ο Αλεξάντερ καλύτερα) και ας αφήσουμε λοιπόν τις ξινίλες κατά μέρος.
*****(Είναι όμως να σε πάει και το όνομα. Σάρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στους Μεγάλους Έλληνες του Σκάι. Άλλος διαγωνισμός αυτός Σούλα. Εκεί να δεις δεκάδα και συναγωνισμό με δυνατά «έθνικ» στοιχεία!!!)
*****Το μωρό καταγγέλλει την παρέμβαση των επιτροπών που δεν άφησαν να φανεί το στριπτίζ της Ντίντα στη συμμετοχή της Γερμανίας. Είναι ο μόνος σε όλη την Ευρώπη που ψήφισε (έξυπνα)το κομμάτι μήπως βγει και δει κάνα κορσέ! Αντ΄ αυτού έμεινε με το βιολί στο χέρι (του Αλεξάντερ).

Media-στε! (το βιολί μου εγώ)
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: