Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Χριστός ανέστη!

Αληθώς ο Κύριος (σας τα έλεγα εγώ). Πως καλοπεράσατε Σούλα; Η χαρά της χοληστερίνης και ο τσάμικος πως πήγε; Καλά; Πάντα τέτοια και του χρόνου να είμαστε καλά. Από του-βούλα είδαμε καθόλου ή μόνο τα μεγαλοβδομαδιάτικα τον Ιησού από τη Ναζαρέτ και τον Μπεν Χούρ (αθάνατες αξίες).
*****Αθάνατες αξίες μέρος δεύτερον. Πρωινός καφές! Η Βικούλα έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της. Θα μου πεις γρουσούζικη ημερομηνία (21 Απριλίου) αλλά αυτό είναι ένα φτηνό επιχείρημα και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Κούκλα το κορίτσι της διπλανής πόρτας (εγώ όταν χτυπάω βέβαια στη γειτόνισσα για τα κοινόχρηστα δε μου ανοίγει την πόρτα ακριβώς έτσι, αλλά ρε αδελφέ, ένα πρότυπο χρειαζόμαστε όλοι το παραδέχομαι.)
*****Το δε σκηνικό όπου τόσοι άνθρωποι δούλεψαν ολημερίς και οληνυχτίς χωρίς μια μπουκίτσα αρνάκι πασχαλιάτικα για να μπορέσουμε εμείς να πάρουμε τον καινούργιο μας καφέ στην ώρα του, ήταν όντως πολύ χαρούμενο, πολύ ανοιξιάτικο, πολύ θετικό, χάρη του φενγκ σούι μάλλον και να σκάσουν οι οχτροί μας. (Επίσης η κουζίνα μου και της γειτόνισσας δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά εντάξει εδώ μιλάμε για στούντιο, αν ήτανε έτσι ας πήγαινα να νοικιάσω στο ΑΤΑ να παίξω και στα μυστικά της Εδέμ).
*****Εννοείται πως η Λίτσα παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της εκπομπής, ήτοι η μαμά του λόχου και η πολύτιμη αρωγός του κάθε επιτυχημένου ή όχι συνδυασμού παρουσιαστών. Λίγο δύσκολα για τους ιχθείς τα είπε, αλλά δε βαριέσαι αυτό πια τείνει να γίνει ρουτίνα, κάτω από αυτό τον αστερισμό που έλαχε να γεννηθούμε. Εξάλλου τι τους νοιάζει η Βικούλα είναι καρκίνος, με ωροσκόπο δίδυμο όπου της προσδίδει αυτή την…ευφράδεια. (Αν είχε και μια σελήνη στον τοξότη να στοχεύει λίγο πιο καλά την κάμερα που μιλά θα ήταν λίγο πιο βοηθητικό, αλλά δεν πειράζει αρχή είναι. Εξάλλου ο σκηνοθέτης φάνηκε πολύ προστατευτικός στο συγκεκριμένο τομέα και την κάλυψε αξιοπρεπέστατα).
*****Στην αρχή κομμάτι μπερδεύτηκα, γιατί νόμιζα ότι την εκπομπή θα την παρουσίαζε τελικά ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ο αρχιμακιγιέρ γνωστής φίρμας καλλυντικών (μην κάνουμε και τσάμπα διαφήμιση γιατί φωνάζει ο σύντροφος αφεντικό). Το πήρε επάνω του το πράγμα κανονικά. Κοσμοπολίτης κι αυτός και λαλίστατος, συν το τε-ρά-στιο προτέρημα ότι ξέρει να σου εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και να σου κάνει μακιγιάζ smokey eyes…Προς το τέλος καταλάβαμε ότι όχι μωρέ, μια στήλη θα έχει ο άνθρωπος, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, όπου όσες θέλουμε θα μπορούμε να πηγαίνουμε να μας βγάλει ακόμα και τα φρύδια. Κι άλλη μια στήλη, η γυναίκα του για μόδα, όπου τους έχει παντρέψει και τους έχει βαφτίσει το παιδί, η Βικούλα. (Τελικά, παντού οι κουμπάροι, Σούλα. Μεγάλη πληγή! )
*****Ταξίδακια θα χουμε. 3.000 € κάθε βδομάδα θα χουμε. Διαφορετικά είδη μαγειρικής κάθε μέρα θα χουμε (αν και το κενό της Βέφας δυσαναπλήρωτο). Την ξανθιά γαζέλα της πασαρέλας θα χουμε. Τι άλλο θέλουμε οι τζώρες ; Επίσης ο Φοίβος κι η Αντεννοτραφής Ηeaven τρελές πωλήσεις και, θα χουνε αφού πλασάρουνε το τραγούδι του Πετρέλη «Ένα» σαν σήμα της εκπομπής. (Να μένουν τα λεφτά στην οικογένεια Σουλίτσα).
*****Εν κατακλείδι, μια χαρά ήταν ο Πρωινός Καφές. Για να μην είμαστε και άνευ λόγου…κατίνες. Άντε και καλή συνέχεια…Ήθελε μια… Λεβέντικη οπτική το πράγμα τελικώς.
*****Άντε να αρχίσει με το καλό σήμερα και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να βρούμε καινούργια να λέμε με Ήλια Ντάρλιν Ψινάκη και Περή.
*****Το μωρό βέβαια ουδόλως τον απασχολεί ο Ψινάκης. Άλλαξε βάρδια και πήγε απογευματινός για να βλέπει το πρωί την Βικούλα. Τουλάχιστον να μάθει τίποτα από το Φρέντι, να μου βγάλει κάνα φρύδι (αφού δε βάζει κάνα δαχτυλίδι)

Μedia- στε κι ότι βγεί!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: