Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Δυο μπεκατσίνια ήτανε πολύ αγαπημένα.

Ε, μετά ήρθε ένα άλλο μπεκατσίνι (ίσως και δυο, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως, αν και ο μπεκατσίνος το μπουμπούνισε το: «δε γίνεται και δαρμένος και….αλλού να ψάξετε ευθύνες»- στην ξανθιά, στην ξανθιά-), μετά ήρθανε οι μέλισσες, μετά άρχισαν τα όργανα κι ύστερα-ύστερα, μα δεν υπάρχει ύστερα…(;)
*****Σύντροφε αφεντικό και αξιότιμε κύριε Διευθυντά της έγκριτης εφημερίδας «ΖΩ», έχω να θέσω: Εμείς γιατί δε βγάλαμε έκτακτο φύλλο το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, πάρα την έγκαιρη εισήγηση μου; Επιτρέπεται να μας προσπερνάνε οι (τραγικές) εξελίξεις; Έχουμε ή δεν έχουμε το πικρό (ενίοτε) καθήκον να ενημερώνουμε το αναγνωστικό μας κοινό, έγκυρα και ΕΓΚΑΙΡΑ, για την καυτή επικαιρότητα;
*****(Όχι, άλλο κάρβουνο!)
*****Ο.Κ. Ας ρίξουμε τότε…λάδι στη φωτιά! Ο.Κ. (και Hello και Εspresso, μη σου πω). Μα έκτακτη έκδοση ρε Σούλα; Λες και μπουκάρανε οι Τούρκοι με τα φουσεκλίκια να μας πάρουν το Βέϊκο!
*****Θα μου πεις Σουλίτσα ξεπουλήσανε μ’ αυτά και μ’ αυτά! (Ενώ για το Βέϊκο ποιος θα έτρεχε; Έχεις κάποιο δίκιο. Κάποιο, γιατί υπάρχουν κι οι… ρομαντικοί.)
*****Αμ, η ΑGB; Δεν ξεπούλησε; Και λέω η AGB γενικώς, αν και είναι αδόκιμο το σχήμα, γιατί το ξεπούλημα ήταν διακαναλικό. Και από τοίχο σε τοίχο. Επί εικοσιτετραώρου βάσεως, ούτως ειπείν.
*****Από πρωίας με Λυριτζή- Οικονόμου (που είναι και του ποιοτικού), στην κρατική του-βούλα, μέχρι αργά βαριά μεσάνυχτα στο τελευταίο ανθυποκάναλο της Άνω- Κάτω Μουσουνίτσας.
*****Κόκκινο της φωτιάς τα νουμεράκια. Σαν την «κόκκινη γραμμή, τραβάω λοιπόν κλπ» που της τραγούδησε η κουμπαρούλα Νατάσσα, τη δεύτερη μέρα κιόλας του χωρισμού στο στούντιο που πήγε να συμπαρασταθεί της μάνας Ελενίτσας. (Αυτές είναι φιλενάδες Σούλα! Να τα βλέπεις να παραδειγματίζεσαι!)
*****(Μάνα, κουράγιο.)
*****Άσε τα νούμερα της ίδιας της μάνας Ελενίτσας! 46%!!! Καταποντίστηκε ο…προκομένος απέναντι στον Αντέννα με τους δικούς του. 12% οι ΚαραμεροΧαριτάτοι! Κι ας το πούλησαν κι αυτοί το θεματάκι δεόντως!
*****(Βέβαια, πρέπει να βοήθησε και η…πισπιλόπιτα που είχε στη στήλη της μαγειρικής η Ελένη. Μεγάλο σουξέ στις ακαμάτρες κόρες!-όχι ότι με αφορά!) *****Πως τα φέρνει η ζωή πάντως! Πρώτα κάνεις νούμερα με τις εγκυμοσύνες (γερό να’ ναι κι ότι να ναι!). Ύστερα κάνεις νούμερα με το…διαζύγιο (νούμερο να ναι κι ότι να ναι!)
*****Δεν υπαινίσσομαι τίποτα. Kι όλα αυτά που λέγονται ότι ο Λάτσιος την έβγαλε την ανακοίνωση το Σάββατο άρον-άρον (ενώ ήταν κανονισμένο για Τετάρτη και έτσι πιάστηκε η μάνα Ελενίτσα εξ απίνης πάνω στην αποτρίχωση), για να καλυφθεί το σκάνδαλο με τη Sony (δε μας έφτανε η Siemens) και το στημένο X Factor… εγώ λοιπόν αυτά Σούλα, τα απορρίπτω μετά…βδελυγμίας! Απλώς ο άνθρωπος σκέφτηκε «τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…»(στην εκτέλεση με τη Νίνου όμως), να ‘χει κάτι κι η Τατιάνα για Δευτέρα…
*****Και κάπως έτσι τέλειωσε ο γάμος της δεκαετίας, άρχισε το διαζύγιο της δεκαετίας και η ατέλειωτη play list (μουσικό πρόγραμμα, Σούλα) της δεκαετίας και βάλε.(Γιατί μέχρι και το «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια» έντυσε στην του-βούλα τον πολύκροτο χωρισμό. Άσε ο Ρέμος κι η Νατάσσα, πάνε για διπλά πλατινένιο).
*****Το μωρό όπως πάντα εστιάζει στα θετικά. 1. Βρε καλά κάνουμε και δεν παντρευόμαστε! 2. Η Ελενίτσα είναι…ελεύθερη!

Μedia-στε (Βάντα κουράγιο!)
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: