Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Τι σημαίνει «θα πηδηχτούμε από το παράθυρο» Σούλα;

Τι σημαίνει «θα πηδηχτούμε από το παράθυρο» Σούλα; Τι ήθελε να πει το ποιητή του πανό στον τελικό του Χ factor; Και γιατί ο Sakiiiiiiis (αν δεν κάνω λάθος, γιατί μπορεί να ήταν κι η Γκαγκάκη που τώρα τελευταία έχει προκύψει πολύ τσαχπινογαργαλιάρα) συμπλήρωσε ότι «θα πηδηχτούμε και από τις κορνίζες»; Έχετε μείνει πίσω παιδιά! Έχουμε μείνει πίσω όλοι. «Θα πηδηχτούμε από τη Eurostat!»
*****Μαντάμ Ντάλια, τι λένε οι πλανήτες για τις 16 Μάρτη; Τον γλιτώνουμε τον 14ο μισθό;
*****(Μάάάστα, μάάάστα, ελήφθη. «Θα πηδηχτούμε από τη Εurostat!»)
*****Και καλά να πάθουμε! Όσο σε αυτή τη χώρα καλλιεργείται η πόλωση και ο δικομματισμός, όσο φιμώνονται οι ελεύθερες φωνές, παντοιοτρόπως… ποιος και με τι δύναμη θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολλών, ενάντια στην σπέκουλα των ολίγων και ισχυρών; (Ε, Σούλα; Απάντησε!)
*****Τι δουλειά είχε ο Θεοφάνους να περάσει μήνυμα για το Συνασπισμό Παρασκευιάτικα πάνω στην παγιέτα και το πίπουλο; Τι πάει να πει «κινδύνεψε να μη μπει στη Βουλή;» μ’ ένα κρυφό μειδιάμα υπεροχής από πάνω; Και ποιες είναι οι επιλογές ως κουλτούρα θεάματος δηλαδή, τι προσφέρει ο «δικομματισμός»; Να διαλέξεις ανάμεσα σε Μουρατίδη- Θεοφάνους;
*****Καλύτερα Μενεγάκη! Που λέει ο λόγος. (Σούλα, αυτοί τα ξαναβρήκανε; Φάγανε μαζί λέει την Παρασκευή και το Πάσχα έχουνε κλείσει σουίτα στην Κέρκυρα! Ε, δεν κλείνουν τα σπίτια έτσι εύκολα…Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι της καμένης μάνας γιατί έβγαλε εκπομπή αποκριάτικα με την πλερέζα. Μόνο τον Κωστάλα δεν έφερε να αναγγείλει κάνα ορατόριο, τέτοια μεγαλοβδομάδα!)
******Ο Κωστάλας λέει, πάει κριτής, στο «Χορεύοντας με τα αστέρια» του Αντέννα; Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Τον Πρετεντέρη στο Κους-Κους;
******Αν και έτοιμο τον βλέπω τον τελευταίο. Κι ούτε καν στην Καραβάτου, που…κρατά κι ένα επίπεδο (Σούλα! σιωπή!), αυτός είναι έτοιμος για δάπεδο…
*****Μα να δώσει έτσι στεγνά τη Ντόρα; Τι είπε στον πρώην Πρωθυπουργό όταν της τηλεφώνησε μετά τη νίκη του Antonis; Τι, «τι του είπε;» Σούλα; Του είπε «να πάει…» και χωρίς παράθυρο κιόλας. Ή τουλάχιστον, αυτό το θέμα το άφησε μετέωρο.
*****(Ελπίζω να μην είπε και τίποτα ανάλογο του Antonis για το…σφουγγάρι του. Ή ας μην το μάθουμε κύριε Πρετεντέρη μου! Στείλτε ένα βιογραφικό στη Βάσια Λόη αφού τόσο θέλετε να μεταπηδήσετε σε άλλου είδους δημοσιογραφία…Μια στήλη θα σας τη δώσει, δε μπορεί.)
*****(Κι εσύ βρε Ντόρα μου, τι ταμπεραμέντο πια! Κι έχεις παρεξηγηθεί κι από πάνω, που δε σε δέχεται τώρα στο γραφείο του ο γκαούτσο Κώτσο!)
*****Πολύ γκάουτσο στο Παταγονία (με δύο τα, ανυπερθέτως πια). Γκάουτσο και Αλεπούδες(γυναικεία ομάδα), γκάουτσο και Κόνδορες (ανδρική ομάδα), γκάουτσο με πάγο, με σόδα, με μια λεπτή φέτα λεμόνι!
*****Πολύ λεμόνι για τόσα λεφτά ρε παιδιά εκεί στο Μέγκα. Εσείς μάλλον «θα πηδηχτείτε από την τηλεθέαση»
*****Αν και την παρτίδα μπορεί να σώσει όπως πάντα, ο…Κρητικός. Ξετρελάθηκα με τον Μανιαδάκη (παρόλο που θα θελε να ναι Λασιθιωτάκι). Όντως…εμβληματική μορφή, που λέει και στην ιστοσελίδα του ο σταθμός. Του φοράς αυτουνού το μαυρομάντηλο στο κεφάλι, του δίνεις και τη…μάχαιρα και τον ξαμολάς στο Ecofin να σου πω εγώ ποιος θα…αποθάνει και ποιος θα…πηδηχτεί!
*****(Τον στέλνεις και μια βόλτα απ΄ το μωρό να του σπηκάρει το ερώτημα: «Γαμπρός ή μακαρίτης;»)

Μedia- στε επαέ!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: