Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Όχι βρε Σούλα μου δεν έγινε η νύχτα μέρα.

Δεν είναι σχέδιο των Ελοχίμ. Άσε επιτέλους το τηλεκοντρόλ ξεμυαλισμένη κόρη και σήκω από ντιβάνια,καναπέδες και ανάκλιντρα (ναι καλέ το είπε κι ο Sakiiiiiis) σύρε να γυρίσεις το ρολόι σου μια ώρα (που ως γνωστόν όσα φέρνει αυτή δεν τα φέρνει ο χρόνος). Τι πάει να πει προς τα πού παιδί μου; Προς τα πίσω. Προς τα πίσω ολοταχώς.
*****Πέρσι δεν έσκασε το θέμα με το εξώγαμο του Πασχάλη; Δεν το έκανε το άτιμο το τεστ το dna; Δεν βγήκε θετικό; Δεν υποσχέθηκε η Αλίκη ότι θα βάλει κι άλλο πιάτο στο τραπέζι για το καινούργιο πασχαλοβλάσταρο; Ε γιατί μου τα κάνουν κουρέλι τα νεύρα ρε Σούλα; Γιατί πήρανε πάλι τα κανάλια παραμάζωμα; Τι πάει να πει θέλουν κι άλλο τεστ dna; Θα το κάνουμε δηλαδή σουρωτήρι το δόλιο το βρέφος επειδή η Αλίκη ζήλεψε τη δόξα της Χίλαρυ; (που ποια δόξα, δηλαδή βρε Αλίκη μου κι αυτή τσάμπα το έφαγε το κέρατο εν τέλει) Ή επειδή ο γερόλυκος της ροκ έβγαλε καινούργιο cd και πρέπει να διαφημιστεί;
*****Κι άντε αυτοί έχουν κι έναν απώτερο σκοπό (περί τέχνης και πολιτικής, Μπρεχτ, Σούλα) εσύ Ρούλα, γιατί το κάνεις αυτό και σε σένα και σε εμάς; Τι τρέχεις πάλι μια στην Ελεονώρα και μια στη Μαριέττα; Δεν σε θέλει φρεγάδα μου.ΔΕΝ-Ε-ΧΕΙ –ΧΡΟ-ΝΟ! Ούτε κι εμείς!!!
*****Εμείς κι εμείς! Ρετιρέ! Κυρίες και κύριοι. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Μια καινούργια σειρά που θα γαλουχήσει γενιές και γενιές τηλεθεατών εκτυλίσσεται μπροστά στα έκπληκτα αμυγδαλωτά μας μάτια! Η «Πολυκατοικία» του Μέγκα, σπάει ταμεία και μηχανάκια. Πάλι βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας! Για πότε Σούλα θα πάει από τις πάνες στα σφηνάκια ο μπέμπης σου και το Μέγκα ακόμα θα παίζει Πολυκατοικία…(. Ρε μανία ο Έλληνας με το διαμέρισμα! Λέγαμε να γλιτώσουμε από την αστυφιλία και περάσαμε στο κραχ και το αιματοβαμμένο πια στεγαστικό! Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!
*****(Κοινώς όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν που λέει κι ο βάρδος. Τέτοια ανακύκλωση ιδεών και προσώπων, αλλά…. αν το δεις κι από την άλλη πλευρά, όχι αυτή με την κρεατοελιά, έχεις κάτι κλασικό, να στηρίζεσαι, βρε παιδί μου Νομάρχης π.χ., (της Λόλας,ξεύρετε) Όσες φορές και να βγει. Νιώθεις μια αντρική σιγουριά αλλά και μια γνώση της ελληνικής ιστορίας. Ότι «οι Έλληνες το ΄40 έπεσαν για να βγαίνουμε στην τηλεόραση» (Ναι , Σούλα, αυτολεξεί). Ήμαρτον κύριε! Πως δεν αυτοκαταστρέφεται η του-βούλα με αυτά που που δείχνει ώρες -ώρες!!! Ανθεκτική κράση. Σαν κι εμάς, εν τέλει.
*****Τώρα που λέω για «σκυρόδεμα». Το χειροκρότημα σας! Ο Ανδρέας επιστρέφει! Πρόεδρε θα σε στενοχωρήσω, δεν εννοώ αυτόν τον Ανδρέα. Τον Μικρούτσικο εννοώ. Εντάξει, θα μου πεις κι αυτό δικό μας παιδί είναι και αδελφός Υπουργού. Αλλά, Πρόεδρε, δεν είναι της θέσης σας να ανοίξετε διάλογο μαζί μου τώρα. Λοιπόν, ο Ανδρέας επιστρέφει στην του-βουλα. Στο Σταροκάναλο. Στη θέση του Παπανώτα, ο οποίος δεν τα μαστόρεψε τα νουμεράκια εν τέλει και επενέβη ο από μηχανής…
*****Πρόεδρε, Πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε το Μαλέλη λέει το μωρό. (Άλλος Πρόεδρος)

Μedia-στε έχουμε πάγκο!!!
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: