Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω Σούλα;

α) ενήλικας; (ήτοι ο κυρίαρχος καταναλωτικός λαός που καθορίζει τι θα παίξει η του-βούλα) β) αστροναύτης; (ναι, αν συνεχίσω να βλέπω αυτά που παίζει η του-βούλα) ήήή γ) μπουφετζής σε τουρκικούς μπουφέδες; (καλά, αυτό είναι ένα προσωπικό απωθημένο, ακόμα το παλεύω με τον ψυχοθεραπευτή μου).
*****Όχι, όταν μεγαλώσω, θα γίνω τραγουδίστρια!
*****Και θα πάω στο X-Factor. Zω για τη στιγμή που θα στεκόμαι με τους άλλους χιλιάδες στην ουρά και θα αποθεώνω εν μέσω Carmina Burana (σήκω Αντρέα για να δεις!!!) το Μουρατίδη, το Θεοφάνους, και τους υποδέλοιπους κριτές να εισέρχονται στο κτίριο που θα γίνουν οι audition (οντισιόν, επί το ελληνικότερον)
*****Και θα φορέσω επάνω μου την Άρτα και τα Γιάννενα (αν και Σμυρνιά) να με ρθει να κορώσει εναντίον μου ο Μουρατίδης, αλλά εγώ θα αφήσω ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλο μου και θα συγκινήσω και τη Φράου Ξανθιά και τον άλλο καλό κύριο από τη Heanen (που ποια κακή μοίρα τον έστειλε στη σόου μπίζνα, αυτός ήταν για ιεραπόστολος) και στο τέλος θα μου δώσουν την ευκαιρία να βγω και να θαμπώσω το πανελλήνιο.
*****(Και θα γνωρίσω και τον Saaaakiiiiis που θα παρουσιάσει όλο αστραφτερό υπερθέαμα. Πιθανά με παντομίμα γιατί ως γνωστόν στο θέμα λόγου δεν…το χει, αλλά από κίνηση!)
*****Μόλις παρακολουθήσατε ένα επεισόδιο από το Αντεννιότικο X- Factor το οποίο παρακολούθησα το Σάββατο (επειδή δεν είχε Λάκη βέβαια) και η αλήθεια είναι ότι καταδιασκέδασα, με το όλο λούνα-παρκ. Μετά προβληματίστηκα λιγάκι με την ελληνική πραγματικότητα, και μετά θυμήθηκα τον Μποστ «Κε αφτό θα περάση». Με τη συγκεκριμένη ορθογραφία, που παραπέμπει στην προαναφερθείσα ελληνική πραγματικότητα αν τη δεις μέσα από το πρίσμα του X- Factor.
*****Eπίσης όταν μεγαλώσω μπορώ να γίνω και σύζυγος πολιτικού (όχι όμως κανενός πρωτοκλασάτου και δημιουργηθεί θέμα με ασυμβίβαστα και κλείσω…κυβερνητικά σπίτια). Βουλευτής απλώς μου κάνει. Και θα βγαίνω στην του- βούλα και θα κλείνω… άλλα σπίτια, γενικώς.
*****Έχεις κάνει έρωτα στο κρεβάτι των γονιών σου; Ρωτά η κυρία Άδωνι, στο τηλεπαιχνίδι «Η ώρα της αλήθειας». Ναι, απαντά το μειράκιον (νεανίσκη-ος, Σούλα). Χαμογελάει καταπίνοντας το υπογλώσσιο , η περήφανη μήτηρ η οποία ΕΙΝΑΙ και στο στούντιο. Έχεις πάει με παντρεμένο; Ναι. Ξαναπαντά η άδολη παιδούλα που καλυτέρα να μασά παρά να μιλά, παρτον κάτω τον πατέρα που ορθά ποιώντας,έμεινε σπίτι να το δει από την του-βούλα.
****Εντάξει, είναι πολλά τα λεφτά, ρε παιδιά, αλλά άμα είναι να τους τα φάνε οι γιατροί των ανθρώπων…
****Μόλις παρακολουθήσατε ένα επεισόδιο, από το τηλεπαιχνίδι του Αντέννα «Η ώρα της αλήθειας» με παρουσιάστρια την κυρία Άδωνι-Αγωνιστή- Γεωργιάδη.
*****(Άντε έστω και σκέτη σύζυγος, αλλά το μωρό …)

Μedia-στε δε θα μεγαλώσουμε ποτέ!
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: