Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Σούλα, θυμάσαι τη Φαντο-Ρούλα(από το Θοδωρούλα);

Το κλασσικό νούμερο της Ρούλας Κορομηλά όπου εμφανιζόταν παντού, από το πουθενά κι έκανε διάφορα περιπετειώδη και λογής ζογκλερικά; Επίσης και «ο Πέτρος που πάει παντού» μου ταιριάζει σαν νόημα, αλλά δεν μου ταιριάζει σαν όνομα. Για αυτό, αυτό το εύρημα, θα το αφήσω για όταν αποσχισθεί ο Τατούλης, γιατί και πάλι το ίδιο του –βου φαινόμενο θα έχουμε. Καλέ περάστε κι από δω να σας τρατάρουμε ένα νεραντζάκι και μια «σκληρή» ερωτησούλα.
*****Ο Φαντο-Ρούλης (από το Θοδωρούλης )πήγε στον Πρετεντέρη. Το είδα. Μετά θα πήγαινε στον Παπαδάκη. Δεν το είδα.(Δεν το πρόλαβα διότι, εγώ πρέπει να δώσω τη στήλη στο αφεντικούλι, Δευτέρα βράδι έως ξημερώματα). Αλλά και πάλι τι να έχασα; Τα ίδια θα ήταν πάνω κάτω και σε ερωτήσεις και σε απαντήσεις. Μετά θα πάει στον απόλυτο Χατζηνικολάου (Ισχύει η δικαιολογία της προηγούμενης παρένθεσης). Αυτά σύμφωνα με το πρόγραμμα που ξέρουμε ως τώρα. Φημολογείται ότι θα πάει στον Ευαγγελάτο, στην Τατιάνα, στον Καμπουράκη (μόνο), εννοείται στην Εύη Βατίδου, στη Φαίη Σκορδά, στον Μάκη (αν τις ερωτήσεις κάνει η Κιμ).ΔΕΝ θα πάει στον Αυτιά-Βερύκιο-Βλάχο (αν και απέσυρε τις μηνύσεις σε μια κίνηση αβρότητας) και στην Ευγενία Μπουμπούκου- Μανωλίδου (η χρήση του παλμογράφου ανιχνευτή της αλήθειας, είναι ενάντια στις αρχές του).
******Ο Φαντο-Ρούλης λοιπόν πήγε στην Ανατροπή. Τι ανετράπη από όσα ξέραμε; Τίποτα απολύτως. Ε, δεν είναι τυχαία η προσκόλληση κοτζαμ Πρωθυπουργού. Κάτι θα ήξερε. Ο (πρώην) Υπουργός και δημοσιογράφος είναι καλόόός. Άσε που ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν υπουργεύει ως εκ τούτου απαντούσε με την ίδια κατατοπιστική «ευκρίνεια».
*****Ο Πρετεντέρης ήταν σκληρός σαν την καρδιά ενός μαρουλιού, απέναντι του. Ειδικά για το θέμα της συλλογής σπιτιών. Ο Φαντο-Ρούλης του ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για συλλογή με μινιατούρες που δίνει γνωστό περιοδικό, ότι επίσης έχει συλλογή με τις κούκλες του κόσμου και με έντομα, αλλά με αυτό δεν ασχολήθηκε κανείς και το καταγγέλει και το καταθέτει ως επιχείρημα κι ότι τελικώς, να πάρει πίσω τα λόγια του γιατί τον προσβάλλει κι άμα είναι άντρας να βγουν έξω να λογαριαστούνε, ρε!.
*****Ο Ανατροπέας διευκρίνισε πως δεν είχε καμιά τέτοια πρόθεση και πως γλώσσεψε τη μπέρδα του.
*****Κατά τα άλλα μάθαμε πως ο Φάντο-Ρούλης είναι βαθιά σεβαστικό παιδί και έχει διατελέσει φίλος και μαθητής όχι μόνο του Εφραίμ, αλλά και του Χριστόδουλου, του Πατριάρχη, του Μεσογαίας Λαυρεωτικής, του Παπα Σούζα, του ΠαπαΝώτα και της «Μαρίκας της Τακουνούς» (που είσαι ρε Καρατζαφέρη με τα αθάνατα ρεπορτάζ σου!!! )
*****Άλλη μια ανατρεπτική είδηση που μάθαμε είναι πως οι δημοσιογράφοι τελικώς ένα καλό μηνιάτικο, το βγάζουνε! Διακόσια τόσα (είναι και το σοκ, που να το απομνημονεύσεις με ακρίβεια το νούμερο!) είπε πως δήλωσε στην εφορία, το βρώμικο ΄99 ο Φαντο-Ρούλης. Κι όταν λέμε διακόσια τόσα, εννοούμε τριακόσια χαίρεται χιλιάρικα ευρώ. (Σύντροφε αφεντικούλι ακούς;)
*****Θα τον ξαναβρούμε το Φαντο-Ρούλη μπροστά μας τις επόμενες μέρες και νύχτες για αυτό καλού κακού έχετε και κάνα υπογλώσιο στο τραπεζάκι δίπλα στο τηλεχειριστήριο. Θα χρειαστεί με αυτά που ακούμε…
*****Και βλέπουμε!!! Αμάν πια με τη βέρα στο δάχτυλο του Φαντο-Ρούλη!!! Έλεος κύριε σκηνοθέτα, με το πλάνο. Ως κι εγώ μπούχτισα πια!!! (Το μωρό θα τον ψηφίσει με χέρια και με πόδια , μετά από αυτή μου τη δήλωση)

Media-στε έφυγε ο Μπους!!!
(ούτε αυτό το πρόλαβα, αλλά είναι γεγονός!!!)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: