Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Μην με παίρνεις απ ΄τα μούτρα.

Εντάξει βρε Σούλα. Ένα λαθάκι κάναμε. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Ουδείς άσφαλτος που λέει και η λαίδη Άντζελα ( η οποία συμμάχησε με την Μιμή, σύζυγο Σωτήρη, ότι ο Λάκης τις χρησιμοποιεί αμφότερες για να κάνει νούμερα. Ότι του φανεί του λολο-Στεφανή που λένε. Αλλά ας μη λέω αυτή την παροιμία γιατί θα θυμηθώ πάλι το Νομάρχη-ηθοποιό-τραγουδιστή-ζαχαροπλάστη-στη Λόλα και δεν θα γράψουμε σήμερις).
*****Κλείνει η τεραστίων διαστάσεων παρένθεση. Η Σούλα λοιπόν, με επέπληξε γιατί έγραψα λέει την «Στιγμή της αλήθειας», ως «Ώρα της αλήθειας». Με συγχωρείτε, αλλά εμπερδεύτηκα. Άλλωστε μια ώρα δεν κρατάει αυτό το ταξίδι στην άβυσσο της ψυχής του ανθρώπου; (Το λένε και κατρακύλα)
*****Εν πάση περιπτώσει εγώ μια συγνώμη θα την πω και πείτε του Άδωνι, να σταματήσει τις μηνύσεις. Γιατί βάλε τώρα, μία εγώ, ένας ο Ντόκτορ Ανευλαβής (που μια ανευλάβεια στη γλώσσα την έχει), ένας ο Σκάσε βλάχα-Χατζηστεφάνου (μια αθυροστομία την έχει κι αυτός), τον στολίσανε κανονικά τον Λαο-βουλευτή στη Ζούγκα του Μάκη και πέφτουν τα εξώδικα και οι μηνύσεις σαν το χαλάζι. Κι όχι τίποτα άλλο πότε θα προλαβαίνει και τη Βουλή. Μην κοιτάς ο Κούγιας, αυτός είχε και το πλεονέκτημα της έδρας.
****Και μιλώντας για έδρες και…γκολάκια, αυτό το ματσάκι Λάκη εναντίον Λάκη, πολύ με ιντριγκάρει, Σούλα. Όχι για το αποτέλεσμα βέβαια. Αλλά για το που θα φτάσουν οι κινήσεις απελπισίας των άλλων καναλιών μπας και κλέψουν τίποτα από τα νουμεράκια του Λαζόπουλου. 9 παρά τρία, άρχισε το Μέγκα τον Λάκη του, πράγμα που δεν έχει γίνει στην ελληνική ιδιωτική τουβούλα από γεννησιμιού της! Ε και; Αποτέλεσμα; Ο Λάκης έμεινε στρογγυλοκαθισμένος, στο 53 προς 55άρι του, ενώ ο «Λάκης ο γλυκ-αναλατούλ-ης» κράτησε ένα 32άρι από το 50άρι της προηγούμενης εβδομάδας- άνευ απέναντι Λάκη. Και ούτε της ΑGB, μην το πει κατά την γνώμη μου. Γιατί αν ρίξει μια ματιά στους υπόλοιπους…το απόλυτο κραχ!
*****(Και να΄χεις και τη Δρούζα από νωρίς προτρέπει τους τηλεθεατές να δούνε Μέγκα! Ήρεμα βρε κορίτσι μου, το ξέρουμε ότι έχεις ένα…θέμα με τον Λαζόπουλο, αλλά το Σταρ σου δίνει ψωμάκι, πες τουλάχιστον να δούνε καμιά σταροταινία. Εξάλλου βρε Αννούλα μου, ποιον πας να χτυπήσεις; Ο Λάκης πάει με γκολ από τα αποδυτήρια!!!)
*****Ναι ρε μωρό. Εντάξει κι ο Γκαλέτι! (Κάτσε να τον καλοπιάσω πάνω στη χαρά μπας και...)

Μedia-στε και…γκόλ!!!
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: