Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Αχ, σύντροφε αφεντικούλι,

τέτοια μου κάνεις με τους…χρόνους και τις προθεσμίες σου και ορίστε τώρα πρέπει να γράψω χωρίς να έχω δει πρώτα τον ημιτελικό της Eurovision. Χωρίς να καμαρώσω το Γιωργάρα μας με τα ΟPA (ώπα) του, με τα Χου! του, με τα παλουκάρια του, και κυρίως την τρελή δαχτυλιδιά με τους 17 κρίκους! (Τι θέλει να πει το…στυλίστα;)
*****Ευτυχώς που έκανα ένα υπερεντατικό σεμινάριο όλη την εβδομάδα στα μεσημεριανάδικα και ενημερώθηκα για το καυτό θέμα της συμμετοχής μας στον ευρωπαϊκό μουσικό θεσμό. Θα σκίσουμε λέει στον ημιτελικό! (Πρώτα ο Θεός.) Με γκολ από τα αποδυτήρια πάμε! (Πρώτα ο άνθρωπος.) Δαγκωτό θα μας ψηφίσουν! (Πρώτα ο πολίτης.) (Ο Ευρωπαίος πολίτης, Σούλα).
*****Άντε με το καλό να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, ίνα έχουμε πήξει στις πίκρες lately, Σούλα. Έσκασαν και τα μαντάτα με το ασφαλιστικό και δεν ξέρεις πια που να τη στηρίξεις τη ρημάδα την ελπίδα. Σου λέει θα κόψουν πια και τις συντάξεις στις χήρες και τα ορφανά. Ο Λοβέρδος βέβαια, λέει ότι θα το παλέψει να τους πείσει τους σκοταδόψυχους της Ευρώπης, ότι το παρατραβάνε το πράγμα και το όλον σχήμα που…προτείνουν, δεν είναι βιώσιμο, αλλά τι τα θες…ήταν να μη μας ρίξει η ανάγκη στα ξένα χέρια….
*****Τουλάχιστον να αποφύγουμε τα ξένα…πόδια, γιατί πολλά λέγονται τώρα τελευταία για έξοδο μας από την Ε.Ε. (μην πω εκδίωξη, και τιμωρία στη γωνία). Α και φυσικά…επιστροφή μας στη…δραχμούλα.
*****(Κι όχι, φαντάσου Σούλα, να έχουμε φάει τόσον καιρό όλο αυτό το ντοπάρισμα πανικού και κατάθλιψης και στο τέλος να βγούμε ΚΙΟΛΑΣ! Και να λέμε: α ρε σύντροφε Λαφαζάνη, δε σ΄ ακούγαμε απ΄ την αρχή που έλεγες, να φύγουμε να πάμε άλλού, να γλιτώναμε και τα χάπια, που τα πληρώνουμε κι από την τσέπη μας!)
*****Αυτή η Μπουμπούκα πως τα καταφέρνει κι είναι μες στην καλή χαρά και η μόνη της έννοια είναι μη στραβοπατήσει στο μερένγκε…να χα την τύχη της!! Εκεί μας έφτασε η ανέχεια Σούλα, να ζηλεύουμε την τύχη της Μπουμπούκας!
*****Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να το γυρίσω στο ξανθό της…Σκορδά; Που γιατί δηλαδή; Μια χαρά είναι κι αυτή! Και στο Μέγκα πάει! Και το Λιάγκα, δυο μέτρα παλικάρι παντρεύεται!
*****(Δεν είμαι καλά! Δεν είμαι καλά!)
***** Άει σιχτίρ! Φεύγει κι ο Μάνος από τα Μυστικά της Εδέμ! Πόσα θα αντέξω πια; Κι εγώ κι η Εύα και η παρέα της Φεγγαρόπετρας! (Αυτή μάνα του Στέφανου πάντως, μεγάλη ανακατώστρα, Σούλα. Αυτή κι αν είναι…θανάσιμη πεθερά! Τι φαρμάκια κρύβει κάθε σπίτι, ή έστω…έπαυλη!).
*****(Μήπως να φωνάξω το Σπύρο να μου…φτιάξει το σπίτι; Μήπως να δηλώσω συμμετοχή στο Μάστερ Σεφ; Μήπως να στείλω το βαρύ βιογραφικό μου στην Τζούλια τώρα που ψάχνει συνεργάτες; (Στο blog της Σούλα! Έλεος! Όχι κι έτσι!) Μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι τη λύση του…μόνου αγρότου, που ψάχνει; Μήπως να…οργανωθώ;)
*****Η λοβοτομή φαντάζει όλο και πιο συμπαθής λύση, εν τέλει.
*****(Τυχαίο; Δε νομίζω!)
*****Είχαμε και παίρναμε μια χαρά κι από το μωρό, ΕΣΤΩ και χωρίς δαχτυλίδι!, πάει κι αυτό… Όχι πια σεξ, μόνο χρέη!
*****(Τι να το κάνεις και το δαχτυλίδι άλλωστε πια; Με τέτοιο…ψαλίδι στις συντάξεις;)

Μedia- στε ΟPA (ώπα)!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: