Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Σούλα πως πάμε; Βαστάμε; Αντέχουμε;…Το ΄χουμε;

Σούλα πως πάμε; Βαστάμε; Αντέχουμε;…Το ΄χουμε; (Το’ χεις; Ε, δώσ’ το! Όχι για μένα, για το φουκαριάρικο το Δ.Ν.Τ.) Πρέπει να πιάσουμε τους στόχους Σούλα, αλλιώς μας βλέπω να παίρνει την Ακρόπολη μισή ο Γκωτιέ για επίδειξη κι άλλη μισή η φράου Ανχέλα για…εξοχικό τώρα που θα την…αποσύρουν από την ενεργή πολιτική ζωή.(Η Ρηνανία-Βεστφαλία ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!)
*****Ε, κυρά Μέρκελ μου, έτσι είναι αυτά τα πράγματα, όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού…Το τράβαγες, το τράβαγες να περάσουν οι εκλογές και τελικά έσκασε η βόμβα στα χέρια σου κι αναγκάστηκες να τους πάρεις τα ευρουλάκια ακριβώς πριν! τις εκλογές. (Πως είναι η Eurovision που όλοι παρακαλάνε να βγούνε τελευταίοι για να τους θυμόνται στην ψήφο; Έτσι…το έπιασες το υπονοούμενο! )
*****Και οι Ρηνανοί-Βεστφαλοί! Τώρα, έτσι να τους φωνάζουν αυτούς άραγε; Μάλλον, ε Σούλα; Η μήπως Ρηνάνες- Βεστφάλες; (Μεγάλες! Ανχέλα μου! Άστα! Να μη σου τύχει!)
*****Άτυχο και το πουλάκι μου ο Πρόεδρος παύλα Πορθυπουργός μας! Άλλος σκασοβόμβης στα χέρια του! Αίμα έφτυσε να ανέβει στην εξουσία και τελείωσε η εξουσία! (Ένεκα για την επόμενη δεκαετία ως γνωστόν, κουμάντο θα κάνουν τα έξωθεν παλικάρια).
*****Βλέπω κι αυτό τον Ιορδάνη τον Χασαπόπουλο έτσι φαρμακωμένο για τα χάλια μας και καίγεται η ψυχή μου διπλά Σούλα! Τέτοια κατήφεια, τέτοια μίρλα, τέτοιο «Ωχ Θέ μου!» όλο το Σαββατοκύριακο στο Μέγκα…Είχα, που είχα τον πόνο μου να βγουν οι Γιώργηδες να μπουμπουνίσουν τα μαντάτα…είχα και τον Ιορδάνη με τη θηλιά έτοιμη…
*****Και να λες, τώρα αυτός «Κάτι ξέρει-κάτι ξέρει» για να κάνει έτσι; Αλλά τι αφού τα είχαμε μάθει όλοι πια τι να μας περίμενε δηλαδή; …Κι όμως εκεί! ήταν το θέμα. Μήπως «Ξέρει κι άλλα-ξέρει κι άλλα;»
*****(Καθαρή σοφιστεία το ερώτημα Σούλα. Γιατί κι εμείς δεν τα ξέρουμε; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ; Κοινώς: Να δεις τι σου ‘χω για μετά!)
*****Ε, μετά βγήκαν οι George Brothers παίξανε τα μπλουζ τους, τα παίξανε και τα δικά μας νεύρα και οι αντοχές και βγήκαμε να παίξουμε κάνα λόττο, κάνα τζόκερ, μπας και δούμε σωτηρία!
*****(Όχι για μας για το φουκαριάρικο το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Κ.Τ. να πάρουν τα λεφτάκια τους πίσω τα παιδιά!)
*****Είμαστε κι εμείς όμως… λαός μαραζιάρικος ρε Σούλα (και Ιορδάνη). Εκεί να κλάψουμε και να γκρινιάξουμε… Αφού το βλέπουμε ότι έχουμε στρατηλάτες πολιτικούς που θα το παλέψουν το δίκιο μας! Θα υψώσουν ανάστημα! Θα βάλουν τις κόκκινες γραμμές ρε αδερφέ!
*****Λεπτό προς λεπτό το κάλυψαν το καυτό πολεμικό ρεπορτάζ για τον 13ο παύλα 14ο μισθό κι ο Καψής κι η Πετούρη κι ο Παπαχρήστος και γενικώς τα 45 ενωμένα δημοσιογραφικά εργοστάσια ενημέρωσης! Να τα φουσεκλίκια, να τα αντιαρματικά, να οι…σφεντόνες…την κρατήσαμε τη…γραμμή!
*****Κυριακή πρωί, ο 13ος και ο 14ος ήταν δικοί μας!
*****(Και οι ουρανοί επίσης! Μονίμως. Κι ύστερα σου λέει, πως φτάσαμε ως εδώ…)
*****Το μωρό είναι χειρότερα από τον Ιορδάνη. Ούτε καν «Ωχ Θε μου!». Ούτε μιλάει, ούτε σαλεύει! Έχει γίνει σετ με πολυθρόνα-υπολογιστή. Περνάς και δεν τον ξεχωρίζεις. Σα χαμαιλέοντας….(Νομίζει πως δεν θα τον πάρουν χαμπάρι να πληρώσει. Αμ, όχι αγάπη μου, ο ΣτροςΚαν δεν είναι σαν κι εμένα. Θα στο πάρει το μονόπετρο με το ζόρι! Ααααχ…)

Media- στε ααααααχ!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: