Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Tελικώς και η αγιορίτικη κοινότητα θέλει… το Γερμανό της.

Σιδεροκέφαλος ο καινούργιος πατέρας (όχι ο Σάκης, Σούλα,) κι εύχομαι να μη τον δούμε και πολύ στην του-βούλα, σημάδι, ότι η αγιοσύνη ξαναβρίσκει το σεμνόν και ταπεινόν της προφίλ, (κι αφήνει τις τσάρκες με τα μερσεντόνια και τις σακούλες από τα duty free). Σημάδι, ότι βρε αδελφέ (εν χριστώ), ξαναβρίσκει το δρόμο για τον Κύριο, να έχουμε κι εμείς κάποιον να πει το κατιτίς του τα υπερασπιστικό όταν με το «καλό» έρθει το 2012.
*****Άντε γιατί σε μεγάλη ανυποληψία έπεσε η εκκλησία κι οι εκπρόσωποι της. Ενώ, (έλα, ας το παραδεχτούμε Σούλα) δεν είναι όλοι ίδιοι. Παράδειγμα, άκου τώρα που το πάω. Σαββάτο βράδι, πέφτω στη ΝΕΤ σε επανάληψη της εκπομπής «Στα άκρα», με την (ακραία, ενίοτε στον τσαπερδονισμό) Βίκυ Φλέσσα. Καλεσμένος, ο πατέρας Θεόφιλος Φάρος. Πνευματική αγαλλίαση και χαρά ζωής. Δυο τρεις τέτοιους ρασοφόρους να τους είχαμε στην του-βούλα, μάλιστα! (Ούτε που θα τη χρειαζόμασταν πλέον την υπεράσπιση, θα είχαμε γίνει τα καλυτέρα παιδιά)
*****Θα υπερασπιστώ την κρατική του-βούλα κι άλλο σήμερις. Έπεσα το Σαββατιάτικο απογευματάκι σε Λιάνα Κανέλη με Μανόλη Κοτάκη. «Η άλλη όψη» λέγεται η εκπομπή. Το τι είπε το στόμα της δεν λέγεται. Μα που είναι αυτή η γυναίκα; Δεν φτάνουν μόνο τα παράθυρα! Θέλουμε κι άλλο. (Και σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε Εφραίμ και Εφραιμόπαιδα, να μας ταλανίζουν)
*****Τώρα που λέω για γυναίκες! Όπως όλοι καταλάβαμε το Σάββατο είδα πολλήήήή του-βούλα. Ε, να πω και κάτι για την ιδιωτική τώρα που βρέθηκα μπόσικη και λέω καλά πράγματα, αν και Κακιοπούλου. Η «Μηχανή του χρόνου» του Χρήστου Βασιλόπουλου στον Άλφα, έχει να επιδείξει μια μακρά ποιοτική πορεία. Φαντάσου τώρα, να έχει και πορτρέτο της Μελίνας! Έχουμε και καλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο εν τέλει. (Κι όταν είναι καλά, είναι πολύύύ καλά).
*****Έχουμε ελπίδα πάει να πει. Ελπίδα δεν το λες που το τηλεθεάμον κοινό, έριξε ένα ωραιότατον άκυρον στο ελληνικό Εxtreme Makeover και τα μαζεύει τα ψαλίδια του και τα νυστέρια του και πάει στο χρονοντούλαπον της αποτυχημένης του- βου ιστορίας; Καλή η σιλικόνη αλλά για τα λούκια…όχι για να μπαίνουμε εμείς σε λούκια.
*****Ας μην στενοχωρείται όμως το Μέγκα που του απορρίψαμε τη σειρά γιατί έρχεται άλλη επιτυχία από ότι φαίνεται, που βγαίνει με γκολ από τα αποδυτήρια. “Bellas TV”, Σάκης Μπουλάς- Σωτήρης Καλυβάτσης(πρώην ΑΜΑΝ). Έστω και τη μισή πλάκα να έχει η εκπομπή από τα τρέιλερ πάλι μιλάμε για ξεκαρδιστική περίπτωση. Μόνο οι «Πύλες του Ανεκδιήγητου» και ο «Καφές με την Ορνέλα» αρκεί. Τα καλύτερα έρχονται. Πέμπτη βράδι, ραντεβού στις 22.15.θα είμαστε όλοι εκεί.
*****Εκεί που θα είναι το μωρό (και τα απανταχού μωρά) σίγουρα, είναι στην οθόνη με τη Τζούλια. Καθόσον η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά και ο αρραβωνιαστικός της Μισέλ θα κάνουν τη ζωή τους reality (ρε-αλήτη επί το ελληνικότερον) το οποίο θα προβάλλεται επί 24ώρου βάσεως. Αυτά είναι! Καταγγέλω ότι την ιδέα είχε πρώτος ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Υπάρχουν αδιάψευστα ντοκουμέντα στις κάμερες των μεσημεριανάδικων. Στη δικιά του περίπτωση θα παρακολουθούσαμε τη ζωής της οικογένειας του συν το Γωγουλίνι. Την περιπλεγμένη υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων θα ξεδιαλύνουν τα δικαστήρια, αν και η δικαιοσύνη είναι τυφλή μεν, αλλά οι δικαστές (άνδρες κατά πλειοψηφία), όχι. Ως εκ τούτου μεταξύ της Τζούλιας και της…κουρτίνας 2…Ά ρε γλέντια τα μωρά…

Μedia-στε τι άλλο θα δούμε;

vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: