Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Tι θέλω και το ανοίγω το στόμα μου;

Γιατί δεν καταπίνω κάνα μαγκάλι κάρβουνα που είναι και οικολογικά; Άκουσα κι εγώ υποσχέσεις από ραδιόφωνου (μέσον που γενικώς τήρησε κάπως τις ισορροπίες στα τελευταία έκρυθμα γεγονότα) και πως θα σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξη, τουλάχιστον στην κηδεία. Είπα κι εγώ δεν μπορεί. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
*****Μπορεί και παραμπορεί, φίλη Σούλα. Το μόνο που αποφύγαμε είναι τα κοντινά πλάνα, εν τέλει. Τα ««από δω που είμαι έχω εξασφαλίσει καλή θέα, ώστε να βλέπω το πρόσωπο της τραγικής μάνας»(!!!) δεν τα αποφύγαμε. Ούτε το κυνήγι της κοπελίτσας του Αλέξη, αμέσως μετά την κηδεία για να τη ρωτήσουμε, πως νιώθει, το αποφύγαμε. Πώς να νιώθει ρε συνάδερφε; ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
*****Κατά τα άλλα ο Νικολάκης ο Ευαγγελάτος (επειδή την είχε την κίνηση το θυμάστε και με την Λαίδη Έλλη στο δελτίο)έκανε μόνος του την αναπαράσταση της σκηνής της δολοφονίας, εφόσον ο αυτόπτης μάρτυρας αξιοπρεπώς αρνήθηκε ο άνθρωπος, ενώ η σύζυγος Τατιάνα μέσα σε ένα απέριττο σκηνικό κι ένα απέριττο μαύρο φόρεμα κατέθεσε την προσωπική της άποψη στην κάλυψη της ειδησεογραφίας των επεισοδίων. Αξίζει να το δεις; Μπα. Άσε καλύτερα.
***** Πάλι καλά που υπάρχουν και κάτι απόψεις κάλυψης της επικαιρότητας σαν τους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη. (Από την εκπομπή με το Σιδηρόπουλο, τη Γώγου και του Άσιμου του χρώσταγα και άλλα συγχαρίκια). Μια εκπομπή άκρως πολιτική, χωρίς πολιτικούς. Με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές της ζωής δηλαδή και όχι τους πλαστικούς γκεστ σταρ που κάθονται με το σωστό προφίλ στην κάμερα και είναι ότι πει ο ατζέντης που ξέρει από καλό «λάδι» κι είναι χρόνια στα μπετά της κάλπης….
*****Και μέσα σε όλα αυτά ξαναζήσαμε το φαινόμενο της πίτσας, της μπύρας και της ζωντανής αναμετάδοσης, των επεισοδίων. Εντάξει, καλός ο δρόμος, που ξαναπέκτησε τη δικιά του ιστορία αλλά η συνήθεια του καναπέ και της του-βούλας πέρασε πια στο αίμα…Μην κάνεις πως σοκάρεσαι Σούλα.
*****Ονειρεμένα λεκτικά σαρδάμ: «Ο υπουργός εξέφρασε τα θερμά του συλλαλητήρια για τη δολοφονία του παιδιού, αλλά διαφώνησε με τα συλλυπητήρια». «Είναι οι αναποδοργισμένοι κάδοι στην Πανεπιστημίου».
*****Ονειρεμένα εγκεφαλικά σαρδάμ. «Δυστυχώς έγινε παρεξήγηση». «Όχι, δεν μετάνιωσε που τράβηξε πιστόλι» Και εντελώς συμπωματικά έχω μαζί μου μια σειρά από εξώδικα που θα τα στείλω σε απανταχού τους διαφωνούντες και διαστρεβλωτές των λόγων μου. Έλληνας δικηγόρος, νταής και δικομανής με 7 γράμματα. Ποιος να΄ ναι; Δε θα σου πω Σούλα. Θα τα πει σήμερα (που γράφεται η στήλη) ο Λάκης.
*****Ένα αποκλειστικό θα σας δώσω μόνο. Το Σάββατο ο Αθέατος κόσμος θα ασχοληθεί με την υπερασπιστική γραμμή του εν λόγω δικηγόρου. Στο στούντιο και ο Λιακόπουλος να μοιραστεί την επιστημοσύνη του μαζί μας, πως η σφαίρα τελικώς δεν εξοστρακίστηκε από το «γλυκό ατόμο» -το είπε Σούλα, η υπεράσπιση, αυτολεξεί, αλλά από σκάφος των Ελλοχίμ που είναι γνωστή η έντονα ανθελληνική τους στάση.
*****Βοήθεια μας!
*****Πόσο έχουμε ακόμα να βγει το 2008; Άντε και μη χειρότερα! Γιατί, είδαμε και τα Μαύρα Μεσάνυχτα (το Σαββατόβραδο)να τα αντιγράφει η ζωή, επί το τραγικότερον, είδαμε και το LAPD, επίσης επί το τραγικότερον, είδαμε και τις απόψεις περί «Ελλοχίμ» κουτσά στραβά να υποστηρίζονται, με αυτά και με αυτά
*****Δεν περιγράφω άλλο! Αρνούμαι! Άντε με το καλό να έρθει το 2009 να αρχίσει κι Μικρούτσικος την εκπομπή του να δούμε μια άσπρη μέρα και πως η ζωή συνεχίζεται… μετά τη Δημητρούλα…
******Γενικώς, μετά…

Media-στε , 12 μείνανε.
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: