Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Έ-έ-έρχεται! Έ-έ-έρχεται!

Το 2009 είναι έξω από την πόρτα κι ετοιμάζεται να χτυπήσει το κουδούνι κι όχι εμάς στο πάτωμα, όπως έκανε ο προκάτοχος 2008, που ήταν τα 7 συν 1 κακά της μοίρας μας. Θα μου πεις Σούλα, υπερβάλλω. Δεν ήταν για όλους έτσι. Ο Sakiiiiiiiiis ας πούμε, έγινε μπαμπάς, η Μπουμπούκα βρήκε τη θέση που της αξίζει στην του-βούλα, η Ντενίση επιτέλους αποκαταστάθηκε από το Σωτήρη…
*****Ναι, αλλά η Μάρα έχασε τη δουλίτσα της και δεν ξέρουμε τώρα που μιλάμε που θα βρει λίρα να βάλει στην βασιλόπιτα, ο Αντρέας έφαγε πόρτα από τη Δημητρούλα (άτιμο πράγμα η αχαριστία, που ολόκληρη εκπομπαρχέσα την έκανε) ΚΑΙ από την του-βούλα (άτιμο πράγμα η αχαριστία, που ολόκληρη χ…-μέσα την έκανε, με τα ρε-αλήτη σόου του), για να μη μιλήσω ότι η Όλγα ακόμα τρέμει από τα νεύρα της και δε μιλάει στον Καμπουράκη τον μαρτυριάρη (Κι εσύ βρε Δημήτρη μου, ποτήρι και ζημιά είσαι, σου ξεφεύγουν όλα. Στο τσακ τη γλίτωσες τη γλίτωσες την…παραίτηση. )
*****Τι τα θες αυτή η ιστορία με τα ντιβιντιά, χάλασε φιλίες και φιλίες. Ανά-Θέμα! δηλαδή. Γίνανε ο Θέμος κι ο Μάκης από 2008 χωριά. Πάει η κοινή μπανιέρα (αμ, καλά κάνει ο Καρατζαφέρης και μπαίνει μόνος του, αν και συζητείται ότι οι 45 πρωτομάστορες του ρεπορτάζ έχουν αρχίσει και εκνευρίζονται με αυτή τη χλιδή της εργοδοσίας), πάνε οι επισκέψεις ο ένας στην εκπομπή του άλλου, πάνε τα παϊδάκια και τα σούσι στις συσκέψεις. Φαρμακώθηκε ο Μάκης και το γύρισε στις εκπομπές για ούφο (ενίοτε με ούφο).
*****Ο δε Θέμος, παρά την πίκρα του, πιο προσγειωμένος (είναι και ζήτημα βαρύτητας εδώ που τα λέμε), όταν ρωτάω, εξομολογήθηκε, μια παρέα «ποιανού πρόβλημα θα θέλατε να είχατε, το δικό μου ή του Πασχάλη» όλοι μου λένε «το δικό σου, το δικό σου». Ορθόν.
*****Δεν ήταν χρόνος αυτός, Σούλα μου. Μάρτυρας μου η Αλίκη (ακόμη του Πασχάλη). Που παράτησε πελάτες και κόμμα, να τρέχει στις Δρούζες και στις Τατιάνες για να υπερασπιστεί το «άσπιλον» του στεφανιού της. Αλλά τα θες κι εσύ Αλίκη μου! Όλα κι όλα. Πως ορκίζεσαι για τον άλλον; Αφού τον βλέπεις ότι κοντεύει την Καλουτά αλλά έχει ακόμη αυτό το… επιπόλαιο, το αυθόρμητο, το εφηβικό (Θα μου πεις την ίδια Κριστάλ Κολόρ (το κομοδινί) μοιράζεστε, να μην του έχεις εμπιστοσύνη;)
*****Να μην του έχεις. Να μην του έχεις. Διότι μετά θα έρθει το DNA, που δεν κάνει λάθη και δη, στιγμιαία και θα τρέχεις για τασάκια να έχεις να πετάς. (Και τακούνια στα πασούμια).
*****Αλλά ας μη μιλάω για τακούνια γιατί θα θυμηθώ το μοντελοπνίχτη δικηγόρο με τα 7 γράμματα κι έχω υποσχεθεί στη μίνι ανασκόπηση να μην εκνευριστώ ή χαλαστώ ψυχολογικά.
*****Και δεν είναι μόνο αυτά που έφερε το 2008, είναι και αυτά που δεν έφερε ή που τα αφήνει σε εκκρεμότητα. Ο Φραν ακόμα δε γύρισε στη Ρούλα. Η Μαριάνα Ντούβλη δεν πήρε εκπομπή. Ο Ρέμος ακόμα να παντρευτεί τη Ζέτα. Ο Τότσικας ακόμη να ποκτήσει ταλέντο. Ο Νομάρχης ακόμα δεν εμφανίστηκε στην επιθεώρηση! Η Έφη Θώδη ακόμα αντιστέκεται στο Γιάννη Γαλάτη. Η Αννίτα Λούξεμπουργκ Πάνια ακόμα κάνει τα «Παρατράγουδα». O Xαρδαβέλλας ακόμα να διακτινιστεί επιτυχώς κι ο Εφραίμ ακόμα να ξυριστεί, να φανεί το προσωπάκι του.
*****Όσο για το μωρό…
*****Ακόμα… περιμένω τον Godot…

Media-στε καλό 2009!!! (επιτέλους)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: