Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει

(Ρίτσος, συντρόφισσα Σούλα). 34 χρόνια μετά, το Πολυτεχνείο, συνεχίζει να είναι σύμβολο ασίγαστου αγώνα ενάντια στο φασισμό. Εμπρός στο δρόμο της εγχώριας «Μπάαντερ Μάινχοφ», Καρβέλα-Πάνια. Παλλαϊκή αντίσταση Aβάντι πόπολο! Έξω από τα δόντια σύντροφοι!
*****Έζησα το δικό μου Πολυτεχνείο , δήλωσε εν εξάλλω καταστάσει η Αννίτα Λούξεμπουργκ Πάνια, επιστρέφοντας στο στούντιο των Παρατράγουδων!!! Ο συνθέτης δεν έκανε δηλώσεις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Προσωπικά, συμπεραίνω ότι θα μιλήσει με το έργο του. «Χτυπούν το βράδι στην ταράτσα τον Καρβέλα».
***** «Απάντηση θα πάρουν ενότητα κι αγώνα». Βέβαια, μίλησε στο δελτίο του Άλτερ, διότι έχουμε κι ένα επίπεδο και ξεκαθάρισε πως το θέμα θα πάει μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, εφόσον η ελληνική δικαιοσύνη δεν είχε το σθένος (sic) να αθωώσει εντελώς! το επαναστατικό ζεύγος που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ζητώ ακρόαση Θεού, επίσης, κομμαντάντε!
*****Επίσης μίλησε –αν, στο Μάκη. Το τιμάμε το κανάλι μας!
*****(Ο Μάκης τι έχει πάθει; Τη Δευτέρα εκπομπή για τα UFO (δεν είναι υπονοούμενο, Σούλα) την, Πέμπτη τον Καρβέλα. Τον εθνικό Γιαννάκη τον έβγαλε νωρίς, τι να περιμένω πια; Καυτή έρευνα για το φαινόμενο Μανωλίδου- Μπουμπούκου;)
*****Ο Εθνικός Γιαννάκης πάλι, παρά την αλλαγή ώρας στο «Έχω ένα μυστικό», δεν βλέπει το πνευματικό του πόνημα να ευδοκιμεί. Οι ιθύνοντες του Άλφα δε, επίσης δεν το βλέπουν. Οι τηλεθεατές επίσης, δεν το βλέπουν. (Το σήριαλ). Απέλυσαν λοιπόν, τη σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ και προσέλαβαν το Στράτο Μαρκίδη. Να υπενθυμίσω ότι τη σειρά την έχει υπό την προστασία του ο Λάκης. Έτσι μπράβο παιδιά, αντρικά πράγματα. Όταν δεν μπορούμε να χτυπήσουμε το γάιδαρο, χτυπάμε τα σαμάρι.
***** «Ψηλά πετά, ψυχή δεν έχει, πουλί είναι κλπ κλπ» . Ο Άγγελος της μάνας Ελενίτσας άρχισε να μεγαλώνει και μπήκε πλέον στα αινίγμτα. Ως εκ τούτου, η εκπομπή φέτος έχει εστιάσει στους δίστιχους γρίφους. (Φαντάσου, τι θα περάσουμε στις Πανελλαδικές).
*****Α, η λύση στο προηγούμενο αίνιγμα ήταν το πουλί του πολίτη. (ουουου, που θα έλεγαν και τα καρτούν του Θέμου).
*****Επίσης το αντίπαλον δέος του Άλφα ενάντια του Χ Factor, είχε να μας αντιπαραθέσει την πανευρωπαική Domino Day, με ενδιαφέρουσες ενότητες όπως «Ποιο είναι το μακρύτερο» (ουουου, ξανά).
*****Να σε επαναφέρω στην τάξη Σούλα, γιατί όλο στα «ελαφρά» είναι το μυαλό σου. Και να κοπούν αυτά αμέσως. Πάνε οι εποχές με τα Fame Story, τα πικ νικ και τα σορπράιζ πάρτυ, κύριε Πετροχείλο. Τώρα πια επιτελούμε έργο. Τώρα μπαίνουμε σε εποχές που παράγουμε στρατευμένους καλλιτέχνες ίνα αναδιαμορφώσουν την καλλιτεχνικής παιδεία του τόπου μας. Κομμένα τα ωραία κορίτσια. Τώρα μόνο ωραία αγόρια.
****Εύγε κύριε Θεοφάνους μου. Με βρίσκετε απολύτως σύμφωνη. (Και τη Σούλα)
*****Αστειεύομαι. Μια χαρά τα λέει ο Θεοφάνους, που κατά τη γνώμη μου είναι και η μεγάλη αποκάλυψη, του X Factor. Δεν του το είχα, ούτε για τόσο χιούμορ αλλά ούτε και για τόσο μαστίγιο. Απλώς, βρε αδερφέ μην το πτύεις και τόσο το Fame Story, γιατί κακά τα ψέματα, εξαιτίας του υπάρχει το φετινό ταλεντονιχνευτήρι. Άσε που και οι προστατευόμενοι του, τα αντρικά γκρουπάκια, με τα σκωτσέζικα καρό, δεν τα λες και του απολύτως «εντέχνου». Μια χαρά γλυκές φατσούλες, με γλυκές φωνούλες, που θα ξετρελάνουν κοριτσάκια, τα λες.
*****(Όχι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, επειδή είμαι κόρη στρατιωτικού και τα λέω τσεκουράτα).
*****Μόνο το μωρό τη γλιτώνει. (Για λίγες ακόμα παραστάσεις)

Μedia- στε μέχρι νεωτέρας.
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: