Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Kαλό κουράγκιο Ατήνα!

Καλό κουράγκιο Ελλάντα! ( Ε, κι άμα τα βρείτε σκούρα μπορείτε πάντα να πάρετε τη Σοράγια και να μετοικήσετε στο ΤζιμπουΝΤΙ! και να μεταλαμπαδεύσετε τα φώτα του «περιβόητου» πολιτισμού σας! που θιχτήκατε κιόλας ρεμπεσκέδες της ΕΕ! Αμ πως!)
*****Αυτά εννοούσε Σούλα ο επίτροπος από την Εurostat! Μην κοιτάς που πέταξε το καλό κουράγκιο για ξεκάρφωμα!
*****Ναι, ναι ο Όλι Ρεν. Ναι, ναι, όόόλοι κλαίν!
*****Άσε που από το veni, vidi, vici (ήρθα, είδα, νίκησα) τώρα το γυρίσαμε σε veni, vidi, WC, (ήρθα, είδα, σκ…!).
*****Ο δε Πρόεδρος στη σκηνή με τον «άνθρωπο του μόχθου» όμως…με κατασυγκίνησε. Δεν είχε μάθει βέβαια καλά τα λόγια γιατί τα επεισόδια γράφονται αυθημερόν κι είχαν αργήσει να του δώσουν το σενάριο, παρ΄ όλα αυτά όμως, έστω κι από μέσα, σκέτη έμπνευση!!! Για την Ελλάδα ρε γ…!
*****Πρόεδρε, άμα είναι για να σωθεί η πατρίδα να σου γράψω κι εγώ το λυόμενο στην Ερμιόνη. Και κάτι τσεβρέδες που είχα απ΄ τη γιαγιά Σουλτάνα, χαλάλι για τον αγώνα κι αυτά! Που θα μου κουβαληθεί ο ξένος μέσα στο σπίτι μου, να με ανασκολοπίσει Δευτεριάτικα. Μαζί με τον άλλον τον…Γιούγκερμαν, τον Γιούργκεν Σταρκ, πως τον λένε, που έτρωγε τα μουστάκια του όλη την ώρα της συνέντευξης!
*****(Εμ, και τι να φάει μήπως τον είχαν υπολογίσει έτσι απρόσκλητος που ήρθε; Κάτι καναπεδάκια που είχαν ξεμείνει στο κέτερινγκ τον τάισαν. Πάνε οι καιροί που ο Έλληνας ψώνιζε παραπάνω, μπας και σκάσει κάνας μουσαφίρης απρόσκλητος. Καταραμένο ευρώ!)
*****Καλό κουράγκιο Σούλα. Τα ζήσουμε τείε Βάνια! Το Ελλάντα έχει ταλέντο!
*****Άντε να αρχίσει τουλάχιστον το εθνικοαπελευθερωτικό σόου του Αντέννα να τονωθεί το ηθικό της φυλής. Να βγει κι η Μπουμπούκα να κάνει τα νιαρ-νιαρ της να πει και κάνα «γλυκιά-γλυκιά» ο Ήλια Ντάρλιν Ψινάκης να τη λουστούμε τη βαλεριάνα κι όχι απλά να την πιούμε!
*****Αυτές είναι επιτροπές Σούλα! Όχι κάτι….ευρωπαϊκά ψευτοεπιτροπάκια…
*****Άσχετο: Σύντροφε αφεντικό, όταν λένε για αυτόν τον 14ο μισθό τι εννοούνε; Ας πούμε, μετράς γενικά τα μισθά που έχεις πάρεις συνολικά στη ζωή σου; Ή αρχίζεις σαν το κρυφτό 1ος μισθός, 2ος μισθός και στον 14ο κάνεις φτού και βγαίνεις μαζί με τη συντρόφισσα Αλέκα στους δρόμους; (και τα καλντερίμια-γιατί εκεί θα καταλήξουμε Σούλα, στα καλντερίμια!)
*****Μαζί με την τρανσέξουαλ του Παπακαλιάτη. (Που δεν είναι η κοπέλα, δηλαδή αλλά και τι δεν κάνει κι αυτή με τέτοια κρίση. Α ρε Ζετάκι!)
*****Επί τη ευκαιρία, ο …Χριστόφορος σε ποιον πλανήτη ζει; Ο ένας αδερφός κάνει σχέση με την αδερφή του. Ο άλλος αδερφός έχει σχέση με τρανσέξουαλ. Ο τρίτος πηγαίνει με όποια… αναπνέει και ο άλλος τα χει με μια…που δεν υπάρχει. Έλεος ρε όμορφε! Δε γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά ΜΑΖΙ!!!
***** «Περικοπές αποδοχών στο Δημόσιο, που ισοδυναμούν με την απώλεια ενός μισθού για τους 600.000 υπαλλήλους, πάγωμα όλων των συντάξεων και αύξηση της έμμεσης φορολογίας (ΦΠΑ, ειδικοί φόροι κατανάλωσης σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά), εντάσσονται στο τρίτο πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, κατ' απαίτηση των Βρυξελλών».
*****(Εντάξει Σούλα, το έπιασα το υπονοούμενο.)
*****Μωρό, είναι μακριά το Τζιμπουντί!;
*****-ΝτιβιΝΤΙ!;
*****ΤζιμπουΝΤΙ! Α ρε Τζουλάρα, μας το κλεισες το σπίτι πάλε!

Media-στε και καλό κουράγκιο!
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: