Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Γλυκές- γλυκές (κι εσύ Σούλα)

καλώς ξαναβρεθήκαμε και ερχομένης της λεγόμενης κουφής εβδομάδας, μη βρείτε ευκαιρία και χαλαρώσετε τα ήθη. Αποφύγετε τα πολλά-πολλά με την του-βούλα και λοιπά (δια)φθοροποιά στοιχεία, ίνα μη μας βρει το Άγιον Πάσχα έμπλεους (!!!) αμαρτία και δεν μπορέσει να ...υλοποιηθεί η…Ανάστασις! Το νου σας αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ο πονηρός παραφυλά! (Πονηρούλη…είσαι και τηλεορασάκιας!)
*****Τι θα γίνει με τη Τζούλια παλικάρια; Είπα από διακριτικότητα να μην ασχοληθώ, να το αφήσω να περάσει, να…ξεφουσκώσει κι αυτό (το φαινόμενο, Σούλα) έχει γίνει σαν Λερναία Ύδρα, με extensions…Η Τζούλια παντρεύεται, χωρίζει, ζορίζει, αφορίζει. Η Τζούλια φούρναρης. Η Τζούλια στα Τρίκαλα Ερμού 13!
*****Δεν τα έλεγα τότε με τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ότι το κορίτσι τραβάει εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Θώδη;
*****Τώρα ωραία πράγματα, είναι αυτά; Να κυκλοφορεί το κορίτσι με μάτι και άρθρωση Σελήνης (χωρίς το αρκουδάκι Χόχο, όμως) από κανάλι σε κανάλι και να «ξεγυμνώνεται» α-πο-κλει-στι-κά!
*****Έλεος ρε παιδιά. Κανιβαλίζουμε ανερυθρίαστα όλοι. Μα όλοι μας. Κι όχι ότι δε φταίει και η… ξανθιά, αλλά εσύ κοινόν κι εσύ κύριε καναλάρχα, αφού το βλέπεις κατά που βαδίζει η υπόθεση, γιατί ρίχνεις λάδι στη φωτιά;
*****Θα μου πεις γιατί πουλάει.
*****Ε βάλε κι ένα πορνό ζωντανά, να σου πω εγώ αν πουλάει. Και μια δολοφονία, άμα σου βρίσκεται.
*****(Έπιασε ο πόνος την Ελεονώρα και την Τατιάνα –αυτή έφερε και πιτσιρικαρία στο στούντιο προς παραδειγματισμόν (;!)- να διερευνήσουν τάχα μου, το ψυχολογικό προφίλ της Αλεξανδράτου, να αναδείξουν τα… παιδικά τραύματα, να τη μαλώσουν προστατευτικά «Θα το ξανακάνεις;»- Όχι ρε κοπελιές, δεν θα το ξανακάνει, άμα είναι να πέσει στα…μάτια σας. Στο μεταξύ ρίξτε διαφημίσεις μετά το κοντινό στο αβυσσαλέο ντεκολτέ).
*****Έπιασε και η ντροπή και το αίσχος και τη Σάσα Μπάστα να δηλώσει πως αν ήταν η Τζούλια θα πέθαινε. Η δε Τζούλια, υπολαβούσα, απήντησε πως κι αυτή αν ήταν η Σάσα Μπάστα θα πέθαινε.
*****Τείνω να συμφωνήσω με την… υπολαβούσα. Καθότι υπάρχει κάτι χειρότερο από τα να είσαι Τζούλια. Κι αυτό είναι, να είσαι απομίμηση της.
*****(Ναι, Σούλα, ακριβώς. Κάτι σαν τον Μονεμβασιώτη, με τον Αυτιά)
*****Ή το Greek Idol του Άλφα με το X Factor. To Greek Idol απλά, δεν υπάρχει. Δεν ξέρω με τι φιλοδοξίες ξεκίνησε, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι απλά…κάτω του μέτριου (και πόσο μάλλον σε σύγκριση με το X Factor), είναι…δεν είναι, δεν υφίσταται!
*****Απέναντι δε, από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του Αντέννα… Άστο να πάει άστο, άστο πονάει, άστο!
*****Οι γλυκές-γλυκές του Μαρουσιώτικου τάλεντ-σόου, φέτος είναι λίγο πιο…γλυκανάλατες. Ο Ήλια Ντάρλιν βέβαια και ο Περής είναι σταθερές αξίες, ακατέβατες με γλώσσα που τσακίζει, αλλά η…Μπουμπούκα δεν τα λέει. Είναι κι αυτό το…νιάου, είναι που είναι και μουσουργός και κυρία βουλευτού…
*****Η μόνη ελπίδα είναι να γκαζώσει ο Ψινάκης για να την…πικάρει! (Αλλά κι αυτός κατά βάθος είναι μια… κιουρία και την πάει ακόμα με πληθυντικό. Πάμε και για Μεγάλη Εβδομάδα…)
*****Αλλά όπως λέει και το μωρό, μετά έχουμε Ανάσταση και…τίτλο! (Αμέ, μη σου πω και…δαχτυλίδι! Η γιορτή της ελπίδας είναι αυτή!)

Media-στε σεμνά (προς το παρόν)
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: