Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Σούλα μην το βλέπεις μίζερα.

Οι θυσίες μας θα πιάσουν τόπο. Ο Πρόεδρος Γιώργος το υποσχέθηκε προσωπικά. Στο τιμόνι που κρατάει (της χώρας και της διακυβέρνησης της, Σούλα). Σκέψου το κι αλλιώς. Προκειμένου να πιάσουν τόπο στους γοφούς σου οι γκουρμεδιές που ρίχνεις ανεξέλεγκτα (για το… τσιγάρο) στο καλάθι της… νοικοκυράς, καλύτερα να κοπούν και να ανακάμψει η πατρίδα.. (Ε, τώρα τα προηγούμενα που έπιασαν τόπο ως… επαύλεις στο Ντράφι και στο Πανόραμα για μερικούς-μερικούς, θα κάνουμε μια εξεταστική επιτροπή και …το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο.)
*****Όλα για την πατρίδα Σούλα. Ενισχύσατε την αποπεράτωση του ναού της δημοκρατίας. Και του πολιτισμού!
*****Τώρα στον αγώνα επιστρατεύτηκε και ο …Γιώργος Αλκαίος, ο «Το κορίτσι τώρα θέλει να χορέψει τσιφτετέλι ώχου!». Τώρα το Ώχου έγινε Ώπα και πάει Γιουροβίζιον φέτος. Ώχ Θε μου, Ωχ Θε μου! Ιστορική ατάκα, Μαρία μου (Δαμανάκη, Σούλα), ποιο «Εδώ Πολυτεχνείο»;
*****(Αλλά μην ανοίγω πάλι το θέμα «Απομάκρυνση από τις βασικές αρχές και θέσεις» τέτοιες μέρες).
*****Πάντως σοβαρά, θα σκίσει το…κομμάτι. Έχει και μια φρέσκια πνοή…δεκαετίας ’80. Έχει και πέντε παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά να χορεύουν μια μίξη πυρρίχιου, χιπ χοπ και SAGAPO. Η εκδίκηση του Ρακιντζή, Σούλα. Θα ξελυσσάξει στα παράθυρα!
*****(Κι ύστερα σου λένε η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο! Τυχαία τη θεωρείς την επιλογή Σούλα; Σου λέει ο (αααααχ) Παύλος: Θες να σπάσει ο εξαποδώ το πόδι του και να…κερδίσουμε; Που να του ζητήσω εγώ του Γιώργου ένα σκασμό λεφτά να διοργανώσουμε Γιουροβίζιον του χρόνου που δεν έχει σάλιο ο χριστιανός;
*****(Όχι, δεν εκφράζομαι εγώ αδόκιμα Σούλα. Ο σύντροφος Λοβέρδος το είπε, δεν θυμάσαι; Και τον βρίσκω και σχετικά γλυκύ, σε σχέση με τον Παπουτσή μετά, που πήρε το μαστίγιο με τις 9 ουρές. Όσο έλειπε ο Πρόεδρος βέβαια, γιατί τώρα κάπως σιωπηλό τον βρίσκω. –Μέχρι την ώρα που γράφεται η στήλη πάντα γιατί Σοσιαλισμός είναι αυτός, δεν ξέρεις πότε θα αφυπνιστεί).
*****Εδώ αφυπνίστηκε επιτέλους η γλυκιά-γλυκιά! Ο Ήλια Ντάρλιν Ψινάκης είναι και πάλι ανάμεσα μας. Να οι βεγγέρες στην Τατιάνα. Να τα τρέϊλερ για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (Που ακριβώς είπαμε; Να χω να λέω στον Όλι).
*****Με άγριες (τάχα μου) διαθέσεις πήγε ο Ήλια… αλλά στην Τατιάνα τατιανιές δεν περνάνε. Στο τέλος αυτή έβγαλε την…είδηση.
*****Ότι δηλαδής, ο Ήλια δεν προσεχώρησε στο ΛΑ.Ο.Σ λόγω… Μπουμπούκου! Ένεκα ο Άδωνις, θορυβήθηκε με το… ρεύμα του Ήλια και έθεσε δίλημμα εις στον Πρόεδρο. Κάτσε κύριος, εμείς δοθήκαμε ψυχή τε και σώματι και θα έρθει τώρα η γιαβουκλού να μας πάρει τη…δόξα;
*****(Ρε τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει;)
*****Είχε ένα άλφα δίκιο Σούλα. Α, να το παραδεχτούμε! Και ως γυναίκες και ως πολιτικά όντα! Η διάσπαση καραδοκεί.
*****Και ευτυχώς που ο Ήλια, εκτός από γλυκιά (και αποδοτικιά) είναι και διακριτικιά, έμαθε το παρασκήνιο και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια (άλα της Σουλίτσα, μάθαμε και το «πολλαπλών αναγνώσεων»!).
*****Αν και το μετάνιωσε όπως δήλωσε ευθαρσώς στην Τατιάνα.
*****Αμ εμείς; Έχει και ανώτερες σπουδές στα οικονομικά. Ποτέ δεν ξεύρεις τι θα μπορούσε να προτείνει και πώς θα το διαχειριζόταν «Ανχέλα, γλυκιά-γλυκιά αφέντρα!»
*****(Άντε να δούμε οι θυσίες για το…μωρό πότε θα πιάσουν τόπο!)

Media- στε ώπα!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: