Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Ήτανε στραβό το κλίμα (ναι, με γιώτα)

ήρθανε και τα νέα φορολογικά μέτρα, ήρθε και η ρύθμιση για τα φάρμακα (γιατί μη με βλέπεις νορμάλ, με τα υπογλώσσια είμαι συνεχώς), βάλε και την αγωνία για το συνταξιοδοτικό…θα πεινάσουμε Σούλα. ΟΛΟΙ.

***** Και φαντάσου τρόμος που έχει πέσει στην αγορά που βουλευτάδες κι υπουργοί παρακαλούνε για μια θεσούλα στο δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη. Να ζαλωθούν την κάμερα στο τσαντάκι ,να βιντεοσκοπήσουν να ξεσκεπαστεί κανα σκανδαλάκι για να συμπληρώσουν κάνα ενσημάκι. Α ρε Αυτιά δυσαναπλήρωτο το κενό σου!!! Εβγα να συνδράμεις την άμοιρη τάξη των πολιτικών.

*****(Ο Ευαγγελάτος έχει προσλάβει από άλλες παρατάξεις να ακονίζουν το μαχαίρι, που θα μπει στο κόκαλο. Δουλίτσα να υπάρχει...)

*****Άλλο μπέρδεμα τώρα. Η κυρία Παζαίτη, ήτοι η πρώτη κυρία της χώρας ιατρός δεν είναι; Τι δουλειά έχει να τρέχει στα παράθυρα και να εκφέρει γνώμες και να μεταφέρει ρεπορτάζ για τη «φερόμενη» ως σκάρτη ψηφοφορία στη Βουλή; Μια κιουρία Πρωθυπουργού να ανακατεύεται με το πόπολο τη Μακρή και τον Τράγκα κι αυτόν –έστω-ακόμα τον απόλυτο Χατζηνικολάου; Τι; δεν είναι η Νατάσσα; Ποια είναι; Η…Μάρα; Η Ζαχαρέα; Α ρε Φουστάνο, σε έχει στιγματίσει αυτό το όνομα εν τέλει.

*****( Εκτός πια αν συμβαίνει αυτό που λένε ότι…το κατοικίδιον εν τέλει ομοιάζει στο αφεντικό.)

*****Αλλά είπαμε ο επιούσιος, να βγαίνει. Κι η πείνα έχει γονατίσει και το δημοσιογραφικό χώρο.

*****( Ούτε για ξυραφάκια, παιδί μου, εδώ ο Τσίμας βγήκε στην πρεμιέρα του δελτίου του Μέγκα με γένια τριών ημερών. Στυλ σου λέει…ναι κι εγώ τα τσιγγάνικα από τη λαϊκή χιπι-σικ το λέω.)

*****Τον Τράγκα πάρε. Εκδότης. Και ραδιοφωνικός παραγωγός (δημοσιογραφικής εκπομπής, όχι να τα λέμε αυτά, μην τον βάλουμε ότι παίζει και ντιριντάχτα ο άνθρωπος.). Και παραθυράτος σχολιαστής στον Άλτερ. Φαντάσου πόσο δε βγαίνει ρε Σουλίτσα, , έστω και με τρία μισθά, που έγινε και εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.! Το τιμάει πάντως το ψωμάκι του. Αυτή η ανατρεπτική του επιχειρηματολογία, ότι το «εκτός γραμμής» σημαίνει ότι βγήκε το x από το κουτάκι , διέλυσε κάθε υποψία σκανδάλου!!! (Και όποια ελπίδα ότι είμαστε ελαχίστως σκεπτόμενοι ως πολιτικά όντα σε αυτή τη χώρα) Και μας το έλεγαν στο σχολείο, να αποφεύγουμε τις ματζαλιές!!!

*****Η Πατριανάκου παραδίδει στον Αγοραστό ψηφοδέλτια σε ρολό. Ο Αγοραστός δίνει ψηφοδέλτιο στον Μπούγα. Βάζει άλλο ψηφοδέλτιο στην τσέπη του!!! Την ίδια στιγμή ο Μπούγας εγχειρίζει το ψηφοδέλτιο που του έδωσε ο Αγοραστός στην Πατριανάκου. Η Πατριανάκου ελέγχει με τον Τραγάκη το ψηφοδέλτιο που της έδωσε ο Μπούγας. Ο τελευταίος το ξαναπαίρνει και το δίνει στον Αγοραστό. ΔΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! Αφού ο άλλος είναι χασογκόλης!!! Άλλος ένας έγκυρος πολιτικός σχολιασμός από το μωρό!

Media-στε εκτός γραμμής!!!

vandakak@gmail.com

Βάντα Κακιοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: