Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Σεπτέμβρης ο μήνας των επιστροφών.

Επιστροφή στο κλεινόν άστυ, στα θρανία, στα στούντιο, στον ψυχοθεραπευτή. Τα χελιδόνια φεύγουν, ο Τζόνι Γουόκερ έρχεται Σούλα , η μοναδική λύση να αντέξουμε αυτά που ακούμε και βλέπουμε θέλουμε-Δ.Ε.Θ.έλουμε. Και σε πανελλαδικό δίκτυο κιόλας.
*****Παρόλη την πανελλαδικότητα ωστόσο, το Μέγκα χτύπησε τα τρελά νουμεράκια και μάλιστα για 45 ολόκληρα λεπτά κράτησε τους τηλεθεατές του ακινήτους αμίλητους στο γυαλί κολλημένους(αυτό που λέγανε οι παλιοί, συμφόρηση Σούλα. Ομαδική.)να ακούν δια στόματος Πρωθυπουργού το ζοφερό μέλλον. (Για τους τηλεθεατές. Γιατί για άλλους το παρόν και το μέλλον είναι μια χαρά ως φαίνεται. Τι τα θες, άμα έχεις άνθρωπο να σε στηρίζει!)
*****Αν και η υποστήριξη είναι γυναικείο άθλημα και ας το παραδεχτούμε Σούλα. Βλέπεις η Μάρα και άντρας και γυναίκα και όλα. Ο κουβαλητής του σπιτιού. Και πέσανε όλοι πάνω της να τη φάνε. Αντί να της λένε και μπράβο. Τι θέτε ρε παιδιά; Στην τελική ανάλυση ας βάζει το Άλτερ στο παράθυρο της ένα «σύζυγος υπουργού» όταν βγαίνει για να σχολιάσει, να τελειώνει η ιστορία. Πως έβαζε παλιά «μάνα ρέιβερ» δηλαδή;
*****Και δεν είναι μόνο η Μάρα (και δεν θα ομιλήσω για την κυρία Βουλγαράκη διότι δεν είναι του βου περσόνα), τη Δημητρούλα που την πας; Θα κάάάθεται ο πασάκας ο Μικρούτσικος όλο το χειμώνα κι η μικροπαντρεμένη του στο μεσημεριανάδικο της Λαμπίρη θα βγάζει το πικρό ψωμί της πανελιάς. (Και είναι όντως πικρό, Σούλα μου διότι από εκπομπαρχέσα σε πανελίστρια είναι ένα άλφα «άτιμη κοινωνία κύριε Πετροχείλο μου άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα»).
*****Η άλλη μάνα τώρα και πατέρας μαζί που την πας; Η Εύη Βατίδου το πρωί στο Σταροκανάλο στο πάνελ του νεόκοπου πρωινού Παπανώτα και το απόγευμα θα ΔΙΔΑΣΚΕΙ!!! (τα υπογλώσσια Σούλα) στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας!!! (Και η Καϊλή και η Λαμπίρη. Δεν περιγράφω άλλο, εδώ κολλάει γάντι).
*****Η Μελέτη δεν είναι ότι έχει υποχρεώσεις απλώς άτυχο το πουλάκι μου, πρέπει να φτιάξει την προικούλα του μόνο του και θα το έχει κι αυτή διπλοβάρδια στο Σταροκάναλο (άντε Μαλέλη χράτσα χρούτσα τα φτιάξες το νουμεράκια σου πάλι). Πρωινάδικο καθημερινέςκαι δελτία το Σαββατοκύριακο, γιατί μην ξεχνιόμαστε πάνω από όλα είναι δημοσιογράφος και πολυγλωσσού, (απλά δε νιώθει έτοιμη να διδάξει ακόμη, μην κοιτάς που η Εύη είχε και μια θητεία δίπλα σε ένα ύψος Κούγια και την αφομοίωσε την καλή επιρροή).
*****Λαχείο την έκανε το μωρό με τα συνθήματα στη ΔΕΘ. Θέλουμε ανθυγιεινά, θέλουμε βαρέα. Εμείς δεν παντρευτήκαμε την Μάρα Ζαχαρέα. Καλά εσείς δεν παντρευτήκατε γενικώς αγάπη μου. Ως εκ τούτου να σου πω εγώ το άλλο. Πάρε μας κι εμάς δαχτυλιδάκι ρε μωράκι, ρε μωράκι.

Μedia-στε από 15-9 επιστρέφουν όλοι.
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: