Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Kαι ναι κυρίες και κύριοι, είμαστε όλοι εδώ!!!

Η αποφράδα 15η του Σεπτέμβρη μας βρήκε όλους επί των επάλξεων εμπρός για την αλλαγή και για μια καλύτερη ελληνική του-βούλα (Δε θέλω σχόλια Σούλα). Είμαστε ακόμα ζωντανοί κι είμαστε όλοι εδώ. Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ.
*****Πρόεδρε κάτσε κάτω από τη μπάρα!!! Μόνο αυτό δεν ξέφυγε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ξύρισαν και τα πάλαι ποτέ μουστάκια και που να κρυφτούν τώρα τα χαμόγελα;)που παρήλασαν από παράθυρο σε πάνελ και τούμπαλιν, ίνα πανηγυρίσουν την καινούργια δημοσκόπηση του Αντέννα, που έφερε το ΠΑΣΟΚ να προηγείται της Νέας Δημοκρατίας. Και ποιος τώρα, ο Αντέννα! Μου θύμισε την Εθνική Γιάννα που όταν πρωτοπήρε τον Ελεύθερο Τύπο έδινε δώρο, τα Ημερολόγια Μοτοσικλέτας του Τσε Γκεβάρα. Που βαδίζουμε κύριοι; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
*****Σε τι κόσμο και σε τι πλατό. Μα καλά είμαστε σοβαροί; Τι είναι αυτό το καινούργιο χούι της νέας τηλεοπτικής σεζόν να κουβαλιούνται όλοι οι φερέλπιδες νεολαίοι και να κάνουν το κοινό του Πρωινού Καφέ και της Λαμπίρη; Έτσι θα πάμε μπροστά μωρέ και θα αλλάξουμε την κοινωνία ; Θα αφήσουμε τα πανό και θα τρέχουμε στο πλατό με παπαγαλί στράπλες να χειροκροτάμε τα τσιφτετέλια και τις λογής τσαχπινιές; Α ρε Βουλγαράκη που θέλετε!!!
*****Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να καταθέσω τα δάκρυα μου από ψυχής για τη ναυτοσύνη που αναγκάστηκε να στερηθεί αυτό το άξιο τέκνο της ( το Βουλγαράκη, Σούλα) που βλήθηκε όσο κάνεις από τη μεταπολίτευση και μετά. (Με εξαίρεση την περίπτωση Νίκου Καρβέλα)
*****Η περίπτωση «Μάρα» λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς είναι η συνήθης περίπτωση κάθε σεβαστικιάς συζύγου. Το στεφάνι μου να πάει μπροστά κι εγω ας μείνω στο περιθώριο…σεμνή και ταπεινή). Α ρε Μάρα σε έφαγε το ξεκατίνιασμα του BBC που θορυβήθηκε ο μεγάλος κι έθεσε το ζήτημα στον πρωινό πικρό καφέ: Θεόδωρε ή εσύ ή αυτή ( Αυτή! Αυτή! Είπε ο Θεόδωρος. Είναι πολλά τα αχάριστα μωρά Σούλα, ολούθε)
*****Τώρα που είπα για Πρωινό Καφέ…μπράβο, μπράβο. Επιτυχημένη κίνηση. Για τον Άλφα. Τώρα θα μου πεις ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα. Δεν έχει καμία σημασία. Ως γνωστόν ,ο Λάτσιος, όπως και ο πρώην Υπουργός που λέγαμε παραπάνω, πάνω από όλα βάζει την οικογένεια. Θα σκίσει η Ελενίτσα του απέναντι. (Αχ, Μάρα μου κακότυχη) Πάλι στην οικογένεια θα μείνει η επιτυχία.
***** Kαι στην οικογένεια του Άλφα γενικώς, Διότι άμα κάνεις τέτοιο ποδαρικό… Όχι μόνο γύρισε ο Μr Δουλίτσα να υπάρχει- ενσημάκια να κολλάμε, αλλά μαζί του στο στούντιο ήταν κι ο Αλέξης. Με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ήτοι φρέσκο εξώδικο και καταγγελίες- για τον Λάκη. Το ότι ο Αλέξης αποκάλεσε τον Λαζόπουλο «συνάδελφο» του Αυτιά δεν ξεύρω πώς να το μεταφράσω και να το διαχειριστώ, αλλά όπως και να ΄χει, νομίζω ένα εξώδικο (από τον Λάκη στον Κούγια αυτή τη φορά ) είναι μια κάποια λύση.(Εγγυημένο αποτέλεσμα- σίγουρη επιτυχία- αμοιβή κατόπιν αποτελέσματος). Κούγιας και εξώδικο κι άντε βρε, με το καλό η καινούργια σεζόν.
***** Τώρα που μιλάμε για «καινούργια» σεζόν, κυρία Δρούζα μου να χαρείς ότι αγαπάς άσε τον μακαρίτη το Σεργιανόπουλο να αναπαυτεί επιτέλους. Έλεος, last year θέμα για μας, για τους οικείους του όμως…
*****Περιμένω σαν τρελή Μιτσικώστα και Fatus Olus στον Άλφα. Αν και η ώρα που το έχουν προγραμματίσει πριν από το κεντρικό δελτίο (αυτός ο καημός του lead in το έχει ταλανίσει το κανάλι), ίσως και να μην είναι η απολύτως ενδεδειγμένη. Άμα έχεις απέναντι να συναγωνιστείς τη μαρουσιώτικη…Λόλα…πώς να το παλέψεις ρε αδερφέ!
***** Πόσο μάλλον όταν στη Λόλα θα παίζει κι…Νομάρχης! (ο πολιτικός, ο καλλιτέχνης, ο άνθρωπος Ψωμιάδης, πότε πάει στη Νομαρχία; με αυτή την απορία θα πάω ή θα πάει). Ε ναι Σούλα, πώς να μην είναι εδώ το ΠΑΣΟΚ με αυτά και με αυτά!!!
***** Το μωρό είναι εδώ; (λέμε τώρα, άντε μην αρχίσω τις δημοσκοπήσεις, γιατί εκτός απ΄ το μωρό έχουμε και το …γιατρό. Αμ πως!).

Μedia-στε έχουμε εξελίξεις!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: