Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αλλάζει το τηλεοπτικό σκηνικό Σούλα.

Ποιο πολιτικό σκηνικό και οι…179 συνιστώσες και τα 483 ακίνητα του Άκη; Οι συνιστώσες, συνιστώσες είναι θα παίξουν-θα παίξουν θα…κουραστούν. Ο Άκης, Άκης είναι τα κουμάντα του θα τα έχει κάνει, ένα ζεϊμπέκικο θα το ρίξει αργά ή γρήγορα, τώρα που έχει και γινάτι. ΑΛΛΟΥ είναι τα μαντάτα Σούλα!!!
*****Η Μπουμπούκα πάει στο Μέγκα! Μάλιστα κύριε! Γιάννη. Λάτσιε! (Γιατί μη νομίζεις πως δεν τα μάθαμε, πως με το που έσκασε η είδηση της μεταγραφής την είχες μια ώρα ξεμοναχιασμένη και ποιος ξέρει τι της έταξες!) Αλλά τα πράγματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους αλλιώς… πάει! Πέταξε το πουλάκι κύριε Πετροχείλο μου.
*****Κι όχι μόνο πάει στο Μέγκα για να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο Master Chef αλλά έδωσε και τα «αντεννικά» σας στεγνά στον αέρα! Και που! Στον Ήλια Ντάρλιν! (Ότι θα εξομολογούσε ο Ψινάκης τη Μανωλίδου στον Όμορφο κόσμο ε!, ούτε η δικιά μου κακιοπουλική φαντασία…!)
*****Τώρα βέβαια κι αυτό προπομπός του σόου του Ήλια Ντάρλιν είναι, που θα έχει τη συγκεκριμένο συνταγή. Ήτοι, θα συνεντευξιάζεται αλλά με το δικό του εκκεντρικό τρόπο κάθε εβδομάδα και με άλλον…τσελέμπριτι (διασημότητα, Σούλα). Αλλά άσε την «κακιά-κακιά». Το καυτό θέμα τώρα είναι η…Μπουμπούκα.
*****Διότι, πρόσεξε σουχτσέ, όχι μόνο θα πάρει το Master Chef αλλά κατά 99,9 % ΚΑΙ τον « Όμορφο (αλλά άπατο) κόσμο το πρωί».
*****Και, παρακολούθησε Σούλα, γιατί τώρα έρχεται το καλό, όχι μόνο αυτά αλλά τσίμπησε και ο Καρατζαφέρης (σου λέει μες στο σπίτι μου να την έχω την κότα! –με τα χρυσά αυγά- αμάν ρε Σούλα όταν σου βγαίνει η μπιτσάρα!) και θέλει να κατεβάσει υποψήφια την Μπουμπούκα στο Δήμο Αθηναίων!!!
*****(Και συνεχίζει και συνθέτει μουσική κάθε μέρα! Και είναι και μητέρα! Και σύζυγος βουλευτού!)
*****Ε άει σιχτίρ, αυτή είναι χειρότερη από το ΣΥΡΙΖΑ. Πόσες συνιστώσες πια; Ευτυχώς που τελειώνει το Dancing in the Stars.
*****Πρόσεξε τώρα Σούλα, πως διαμορφώνονται οι καινούργιες συμμαχίες. Πως είναι η Μανωλίδου; Ε, ο Γρηγόρης-καλό παιδί-Αρναούτογλου καμία σχέση. Πάνω που πόνταρε στην επιστροφή του με το περίφημο εβδομαδιαίο σόου του πριν το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν…το Μέγκα το μετέθεσε για την επόμενη χρονιά. Μπουκώθηκε το υπογλώσσιο το…καλό παιδί κι έτοιμο είναι να πάει να τα…κελαηδήσει όλα στους ΚαραμεροΧαριτάτους του Αντέννα.
*****Το έπιασες το υπονοούμενο, γατόνι Σουλίτσα! Κι αυτά περί συμβολαίου και ρήτρας και ο Γρηγόρης τα τιμάει τα παντελόνια του και τα συμβόλαια του και δεν θα φύγει από το Μεγκάλο κανάλι…Κι η Ντόρα θα έμενε και θα βοηθούσε τον Antonis και την παράταξη και τώρα τυπώνει τα λογότυπα και τις…ιδρυτικές για τον καινούργιο…πολιτικό φορέα!
*****Τώρα που πιάσαμε τους ΚαραμεροΧαριτάτους αλλά ΚΑΙ τα πολιτικά, που θα φτάσει Ο νομάρχης για να γίνει Ο περιφερειάρχης!!! Φιλοτά μπερέκ! Ποντιακή τυρόπιττα μαγείρεψε Σούλα στο πρωινάδικο! Με την ποδίτσα του, με τα χειρουργικά γαντάκια του, με τα… tips του, για να μην…παπαριάσει το φύλλο...
*****(Μετά καβαλίκεψε κι έφυγε. Φορούσε όμως κράνος! Να περνάμε κι ένα μήνυμα!)
*****Α ρε μωρό, ένα Ψωμιάδη ήθελες εσύ, να σου φτιάχνει φιλοτά μπερέκ και να σε έχει πασά! Άσχετο, τον Φιλώτα τον πήρες να έρθει για τα air condition;

Media- στε (να περνάμε κι ένα μήνυμα!)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: