Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Tη σκαπουλάραμε Σουλίτσα!

Ζεστά ζεστά τα ευρουλάκια! (ΑΝ τα ζητήσουμε, πάντα). Ας είναι καλά ο στρατηλάτης Πρόεδρος Γιώργος και ο υποστρατηλάτης Υπουργός, επίσης Γιώργος, που φορτώσανε φουσεκλίκια το όπλο και να δώ ποιος κερδοσκόπος θα κουνηθεί τώρα εναντίον του έθνους. (Η Ανχέλα ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει! Καθεδρικό σου λέει, έχει τάξει στον Άι-Γιόχαν να μην πάρουνε χαμπάρι τι έγινε με το δάνειο, εκεί στη Ρηνανία-Βεστφαλία -που θα ψηφίσουν όπου να΄ ναι-, ένεκα λίγα τα στρούντελ της μετά!)
***** «Κάτσε κάτω, γελοία. Πατσαβούρα της Βέρμαχτ!» Όχι ρε Σούλα, προς Θεού! Εγώ τους σέβομαι τους θεσμούς. Δεν το΄ πα εγώ για τη…Σιδηρά κυρία. Ο Ήλια Ντάρλιν το είπε για τον…Άδωνη. Της Μπουμπούκας. Εκείνη προς το παρόν, δεν πήρε θέση, γιατί όπως δήλωσε, είναι πολύ απασχολημένη με… τις πρόβες του Dancing with the stars…
*****(Γιάννηηηηη, Γιάννηηη τι μας έχεις κάνει! Μα να της βρίζουν το στεφάνι της Σούλα μου κι εκεινής η έννοια να πως θα… χορέψει για τον Λάτσιο; -Στα λεγα Άδωνη! - Εγώ θα χα κατέβει με τα καλάσνικοφ! Μα είτε από Φιλαδέλφεια, μα είτε από Ιωνία πριν έρθω στη δουλειά, ένα σιδερικό θα το έβρισκα! Εν ανάγκη, μια προκήρυξη να εμπνευστώ, να σου τον κάνω τον Ψινάκη γλυκιά-γλυκιά τρομοκρατημένη!)
*****Τι τα θες! Ζήσαμε μεγάλες στιγμές αυτή την εβδομάδα! Αθάνατες επιτυχίες! Βγήκε κι ο άλλος Πρόεδρος στρατηλάτης Σόμπολος κι άρχισε τα «Η μπόμ-πα! Η μπόμ-πα!» και «Πε-ρι-μέ-νε-τε τα α-πο-μα-γνη-το-φω-νη-μέ-να» (ένεκα χρόνια στα μπετά και πάντα ξέρει το κατιτίς του παραπάνω αλλά θέλει να μας διατηρήσει το σουσπένς!)...αχ και νόμιζα πως δεν θα τα ξαναζήσουμε πια αυτά μετά τους Ξηρούς Brothers και τον Κουφοντίνα!
*****Άντε να βγει κι ο Μάκης να αρχίσει τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις με το Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό, να απογειωθεί η απόλαυση της του-βούλας!
*****Πάντως το στεφάνι του Μαζιώτη, κόρη ακαμάτρα βρε Σουλίτσα. Τέτοια βλέπω και παρηγορούμαι. Ενός μήνα πιάτα στο νεροχύτη! Άσε το άπλυτο κατσαρολικό! Κι εντάξει θα μου πεις, δεν περίμενε μουσαφίρηδες και δη…κουκουλοφόρους –ρε πως τα φέρνει η ζωή!- αλλά έλεος κοπελιά βάλε κι ένα πλυντήριο! Ρεζίλι στο πανελλήνιον! -για παραπάνω από έναν λόγους!
*****Γιατί αν τα τηλεφωνήματα μεταξύ των τρομοκρατών στο σημείο που σκοτώθηκε ο 15 χρονος Αφγανός αληθεύουν (πριν! σκοτωθεί κι ενώ τον παρακολουθούσαν σε αυτή την πορεία προς το θάνατο ή μάλλον, τη δολοφονία), τότε ο όποιος πολιτικός λόγος παύλα ιδεολογία είναι απλώς ξεφτίλα, και για το αίμα που χύθηκε, πρέπει άμεσο χαρακίρι του…νέου αντάρτικου των πόλεων ως ιδεολογία-και των ανταρτών του, ως πρακτική!
*****Κι αυτή η καλαμωτή πια…για να κρύψει τσι πομπές…Tres banal!
*****Έβαλε η αντάρτισσα η Ντόρα καλαμωτή; Απλά, πινακωτή-πινακωτή! (Ενώ ο Άρης, -ο Σπηλιωτόπουλος, Σούλα- έστειλε τουλάχιστον και μια ειδοποίηση μην πληρώσουν παραπάνω κουβέρ: «Δεν θα παρευρεθώ, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης». Κύριος!)
*****Τώρα που θα τη βγάλει κι κείνη το αντάρτικο….τι να πω….κι ο Antonis σφουγγάρι τη μια, σφουγγάρι (συρμάτινο) την άλλη…την τρίτη, που θα πάει, θα το ρίξει το άκουα φόρτε….
*****Μια λύση… αρκούντως ελκυστική για ανθρώπους που δεν…συνεργάζονται κατά το δοκούν τώρα που το…ξανασκέφτομαι.
*****–Μωρό, να φτιάξω ένα ποτάκι;
*****(Να το πιούμε για τη…Μπάρτσα καλέ!…)

Media- στε καλύτερα!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: