Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ήταν πολύ το αρνί, Σούλα!

(Μα δεν το αρνήθηκες, ένεκα «κάτσε τώρα που το βρήκαμε, διότι του χρόνου έτσι που είναι η κατάσταση ποιος ξέρει αν θα ξαναδούμε αρνάκι ή μη μόνον, σε κανένα καρτούν στο Σταροκάναλο»). Δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Σούλα, εκτός του ότι προσθέτει σε κιλά και χοληστερίνη, ΔΕΝ προσθέτει στο γενικότερο πνεύμα αισιοδοξίας, που ο Πρόεδρος Γιώργος παλεύει να εμφυσήσει στο ταλαίπωρον έθνος. Είπαμε η κρίση πέρασε, τα χειρότερα είναι πίσω. Περαστικά μας!

***** Περαστικά Υπουργέ μου! Που μπουμπούκι ανέλαβες το Εργασίας και με κοιλιακόν άλγος μας προέκυψες κι εσύ πασχαλιάτικα! ‘Ατιμο πράγμα το ψυχοσωματικό! Πόσα να αντέξει κι αυτό το δόλιο το κορμί; Τις κατάρες του συνταξιούχου, τη δημιουργική λογιστική των ασφαλιστικών ταμείων, το «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» του Παπαδάκη πάνω δεξιά στην οθόνη (μπλιαχ!) ή τις επιθέσεις του Μεντρέκα;

*****Συμπαράσταση στον αγωνιστή Αντρέα Λοβέρδο! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ σύντροφε! (Τι πήγα και θυμήθηκα ρε Σούλα…Θυμάσαι μετά το Χέρφιλντ… τοίχος δεν είχε μείνει που να μην έχει κι ένα «ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ» για τον αείμνηστο Ανδρέα που επέστρεφε από το Λονδίνο…)

*****Τα θυμήθηκε όλα η Δήμητρα Παπανδρέου στην Τατιάνα. Ως και το σημείωμα (όλο) που της άφησε ο αείμνηστος πριν μπει στο χειρουργείο. Άκομψο το λέω εγώ, αυτό. Ακαλαίσθητο ολίγον. Και κομμάτι… εκποίηση. Κάτι σαν τη βιλίτσα, ούτως ειπείν, που έγινε μεζονέτες. Θα μου πεις Σούλα, δε βγαίνει Βάντα μου, η Δήμητρα. (Μάλιστα…Ε, σε αυτή την περίπτωση, ας κοπούν τα «με κούρασε η Εκάλη και θέλω να κατέβω στη Χαμοστέρνας γιατί κατά βάθος είμαι ένα απλό παιδί του λαού» γιατί θα σηκωθεί ο άλλος αείμνηστος Βαγγέλης (ο Γιαννόπουλος, Σούλα) θα αρχίσει τα… γαλλικά και δεν θα ξέρουμε από πού θα φύγουμε όλοι!

*****Η άλλη ξανθιά που «δε βγαίνει Βάντα μου», έβγαλε και δεύτερο ντιβιντί, έβγαλε και το τελευταίο ιμάτιο και βγήκε περατζάδα στα νησιά και στα κανάλια για να το διαφημίσει. Κι όπως έλεγε και ο σύντροφος αφεντικό προ ημερών, καλά το ΕΣΡ έκοψε πρόστιμο για το Straight Story που προβλήθηκε μετά τις 9 και για το Σταροκάναλο που προβάλλει το σοφτ πορνό στο δελτίο των 8, λέξη;

*****(Μήπως περιμένουν και το τελικό χτύπημα; Να βγάλει και η (Ν)τούβλη το δικό της; Μετά θα πάμε όλοι με κοιλιακόν άλγος, όχι μόνο ο σύντροφος Υπουργός. )

*****Μια μόνο ξανθιά φαίνεται πως «βγαίνε»στην ελληνική του-βούλα (Η Ελενίτσα μάνα είναι εκτός συναγωνισμού, από σεβασμό στο…δράμα). Η Φαίη Σκορδά, Σούλα. Σαν τον Ήλια Ντάρλιν Ψινάκη επέστρεψε από τις διακοπές του Πάσχα. Βατύ μελακρινό. Αποκτηθέν στο εξωτικό Ντουμπάι. Με μαρτίνια και κοκοφοίνικες. Θα μου πεις δυο μισθά, στο σπίτι. Κάτι καλό θα καθαρίζει ο Λιάγκας από το Μέγκα δεν μπορεί… Άλλωστε πιθανά η Μουσουνίτσα να στοιχίζει πιο ακριβά πια από το Ντουμπάι…

*****(Σωστό κι αυτό, θα το δεχτώ Σούλα. Εδώ έναν καφέ στην Καλαμπάκα τον πληρώνεις 2,50 ευρώ και στην Ιταλία 0,80 ευρώ.)

*****Το μωρό λέει ότι λαϊκίζω. Να είναι ευτυχής που δε…λακίζω. Αλλά πόσο νομίζει ότι θα τραβήξει η…υδρολίσθηση. Μία της Μαλαισίας, μια της …Μαλαισίνας. (Ναι. H φόρμουλα 1 μεταδίδεται επιτέλους ζωντανά από τον Άλφα! ) Βρουυυυυυυυυυμ! Βρουυυυυυυυυυυμ!

Media- στε τέρμα τα γκάζια

vandakak@gmail.com

Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: