Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΘέλω να θυμάμαι πως σε αγάπησα

μισώ τα δυο μου χέρια που σε ψήφισαν, ΔΕΘέλω να θυμάμαι πως σ’ αγάπησα, ΔΕΘέλω πια, ΔΕΘέλω πια (Τόλης, Σούλα.). Και ως γνωστόν, ένας είναι ο Βοσκόπουλος Σούλα και δεν υπάρχουνε διάδοχοι. Άσε που το κάθε πράγμα έχει και την ώρα του, δηλαδή. Μεσημεριάτικα δεν πάει το καψουροτράγουδο, θέλει και το ημίφως του, το τζόνυ-που-περπατάει του και τίποτα ξηροκάρπια.
*****Πως βγαίνεις μεσημεριάτικα Πρωθυπουργέ μου και μου λες να ξανανοίξω την πονεμένη μου πόρτα και αγκαλιά και ΚΥΡΙΩΣ την πονεμένη μου τσέπη, ένεκα τώρα κατάλαβες πόσο με αγαπάς και ότι θα με έχεις κορώνα στο κεφάλι σου, και θα με κάνεις βασίλισσα. ΝΑΙ αλλά εκείνη τη γουνίτσα στην Δημοκρίτου, λέξη δεν είπες ότι θα μου την πάρεις! «Ασ’ το να πάει ασ’το». (Για να πιάσω και λίγο Πάριο, Σούλα). «Άσ’ το πονάει άσ’ το»! μετανιωμένε και υπεύθυνε! (Μη σου πω και το «Μου΄ χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση»!)
*****Ενώ ο άλλος…
*****Το καινούργιο πράγμα ( ε, λέμε τώρα) είναι άλλο πράγμα (ε, λέμε τώρα). Αλλά όπως και να το κάνεις Σούλα. Αλλιώς θα το χειριστεί το θέμα ο Γιώργος την Κυριακή. Είναι και της πράσινης ανάπτυξης, θα φέρει και κανένα άνθος που όσο να ναι συγκινεί τις ευαίσθητες ψυχές, θα δώσει και κάνα δωράκι. Τι τα θες η περίοδος του φλερτ είναι η καλύτερη, μακράν. Ε, κι όσο για το πρόγραμμα που έχουν φαγωθεί πια όλοι, όπως έλεγε ο συχωρεμένος ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος, «ρε ας βγούμε, και το βρίσκουμε το πρόγραμμα!»
*****Πάντως είναι τρομερό άμα σε χτυπάνε ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι. Πέτυχα στη ΝΕΤ παρουσιάστρια δελτίου, να αναφέρεται στην «αυριανή» συνέντευξη του Πρωθυπουργού κύριου Παπ…Α, παπαπα, σαρδάμ καλή μου! Μην καρφώνεσαι. Είπαμε ότι η Γυάρος είναι παρελθόν αλλά μη γινόμαστε και προκλητικοί!.
*****Αχ, Πρόεδρε ΓΑΠ, όλοι για σένα δουλεύουν πια. Και τον Τράγκα με το ζόρι τον κρατάμε να μην προσχωρήσει στην παράταξη.
*****Βέβαια, δεν ξέρω τι περιθώρια για αυτοδυναμία, θα αφήσει το ποσοστό του ΛΑΟΣ. (Για το ΣΥΡΙΖΑ είναι λυμένη αυτή η απορία, «σαλάμ Αλέκου μ’ Αλαβάνε» Έτσι όπως πάνε, βλέπω πάλι στην παράταξη να μένει μόνο ο Σωτήρης, ο «ταγμένος» ψηφοφόρος της Μαρίας Δαμανάκη.)
*****Στο ΛΑΟΣ είναι ο κίνδυνος Σούλα, διότι ο Πρόεδρος είναι πολύ προχωρημένος από ότι και η πρ τρελή φαντασία μας. Τρελή-τρελή βουλευτίνα θέλει να κατεβάσει τον Ήλια Ντάρλινγκ Ψινάκη με το συνδυασμό του. Η Εφη Σαρρή απ΄ ότι φαίνεται ήταν μόνο η αρχή.
*****(Να δω τον Ψινάκη με την εσάρπα να καταθέτει επερώτηση στη γλυκιά-γλυκιά Υπουργίνα, για το δάκο και τη μουχρίτσα και ετελείωσα ως Βάντα).
*****Αλλά δεν είναι μόνο Ήλια Ντάρλινγκ, είναι κι ο Κωνσταντάρας. Άλλη πολιτική φυσιογνωμία, να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Το μεσημέρι με τη Λόη στον Άλτερ να παίρνει θέση στο καυτό θέμα της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου (τη μαγείρισσα της Μενέγακη, που σου ΄λεγα, Σούλα) και το βράδι στην Ανατροπή με τον Πρετεντέρη να τοποθετείται στα μείζονα πολιτικά ζητήματα που ταλανίζουν τον τόπο και να έχει και λύσεις!!! Αμ σε λίγο δε θα κάνουμε διάλειμμα για διαφημίσεις στην του-βούλα Σούλα. Διάλειμμα για χάπια θα κάνουμε!!!
*****(Απορώ πάντως που ο Καρατζαφέρης δεν έχει, ακόμα, στρατολογήσει και τη Μπουμπούκα στα ψηφοδέλτια. Τώρα ειδικά, που έμεινε τελικώς, εκτός Πρωινού Καφέ και έχει χρόνο. Αλλά έτσι είναι. Αυτό που έχεις μες στο σπίτι σου ΔΕΝ το εκτιμάς!)
*****Και ΔΕΝ του δίνεις και το δαχτυλίδι! Δεν το λέω για σένα βρε μωρό μου, για τη φουκαριάρα τη Ντόρα, το λέω.
Μedia-στε προεκλογικά!
vandakakiopoulou@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: