Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Eίμαι η …Βαντούλα και μόλις… άρχισα.

Και δεν είναι η πρώτη μου φορά. Όχι, όχι. Δεν είναι καν η δεύτερη. Είμαι…πεπειραμένη κι έρχομαι στο χώρο σας (αν έχετε προνοήσει να γραφτείτε συνδρομητές, καλά δεν τα λέω σύντροφε αφεντικό;), ειδάλλως σε όλα τα καλά κουτιά Ηρακλείου- Νέας Ιωνίας και –προσεχώς-Ντουμπάι.
Είμαι η Βαντούλα και θα τα πω…ούλα!
***** Άντε γιατί πολύς ντόρος έγινε με την Πετρούλα (Μαλέλη μεγαλούργησες πάλι). Δηλαδή συγνώμη τον Νίκο Διαμανταρίδη τόσο εύκολα τον ξεχάσαμε; Ο πρώτος άντρας- γλάστρα στην ελληνική του-βούλα και τώρα δείτε πως ξεχάστηκε… Ασταθές πράγμα η διασημότη. Να το ενθυμείσαι Πετρούλα, παιδί μου. Μην κοιτάς τώρα, που όλοι ασχολούνται μαζί σου και με τη μητέρα σου και με τη γιαγιά σου και με τον περιπτερά σου. Τα έγκυρα και έγκαιρα ρεπορτάζ αυτά δεν θα κρατήσουν για πάντα.
*****Αλλά και τώρα για όσο διαρκούν, το νου σου. Διότι να ήταν η ζήλεια ψώρα! Μη σου βάλουν τίποτα στο μανώ και δε στρώνει με τίποτα. Μην σου αλλάξουν το νούμερο 9 στη βαφή και βγεις ξανθοκάστανη και πάει μετά ο μύθος. Άτιμο πράγμα ο φθόνος. Σου κουρελιάζει το –όποιο-επίπεδο. Η δε δεοντολογία…αγνοείται.
****Σαν τη…Χαρά. Αν και η Χαρά δεν αγνοήθηκε διόλου. Τρελά νουμεράκια έkανε το καινούριο σήριαλ του Μέγκα. Εντελώς δικαιολογημένα. Ωραίες ερμηνείες, σφιχτό σενάριο, σκηνοθεσία με ρυθμό και μαστοριά. Τι έκαναν λοιπόν, οι λοιποί απέναντι; Πιασαν την ισπανική σειρά από την οποία πήρε την κεντρική ιδέα η Ελληνίδα Χαρά και ούτε λίγο ούτε πολύ, έδειξαν και το τέλος της και την όλη πλοκή.
Και μεσημεριανάδικα του Άλφα και του Άλτερ. Μπράβο ρε καλόπαιδα «συνάδελφοι».
*****Όλοι σε ζουλεύουν Μεγκαλοκάναλο μου. Έπεσε κι ο Παναγόπουλος με το μονοκούκι του στο Μέγκα όσο ήταν στα χέρια των απαγωγέων…Λίγο και η Πολυκατοικία και ο Λάκης…Σκόρδα βρε, σκόρδα
*****(Αν και το Γρηγόρη δεν τον έσωσαν και κάπως έτσι διατηρείται μια κάποια ισορροπία και απεφεύχθη η Ύβρις)
*****Πάντως .μπαίνουμε σε επικίνδυνες ατραπούς με αυτό το τροπάρι που ανακαλύφθηκε. Φαντάζεσαι Σούλα να αρχίζουν να βγαίνουν οι απέναντι και να καίει ο ένας τα σήριαλ του άλλου; Η να βγαίνει ας πούμε η Σκορδά και να λέει πότε θα γυρίσει η Δημητρούλα στον Ανδρέα ή αν ή Δρούζα θα ενδώσει στο φλερτ του Κώστας. (Πρέκας, Σούλα).
*****Τώρα που είπα για τη Σκορδά…Ποιος είχε κομμάτι δικό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης; α) Ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Β) ο Αντώνης Ρέμος γ) η Φαίη Σκορδά; Το γάμα, το γάμα. Με μεγάλα γράμματα.
*****Γεια σου Νομάρχη με τα ωραία σου. Και το κλειδί της πόλης τώρα!!!
*****Με αντικλείδι πήγε να μπει ο Τζακ ο Μπαλαούρας ή Σβερκος ή Σουγιάς στο σπίτι του Θεοφάνους κατά τη διάρκεια του live (λάιβ επί το ελληνικότερον, Sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis σχολή έκανες) της Παρασκευής. Έπαθε την ταραχή ο μουσουργός, ξέχασε και την αυστηρή κρίση και παρακάλεσε την αστυνομία να σπεύσει. Όπερ και εγένετο και τελικά τη γλιτώσανε οι πλατινένιοι δίσκοι και τα ασημένια κηροπήγια (και τα νουμεράκια της AGB)
*****(Τι συμπεραίνουμε από αυτό Γουότσον Σούλα; Οι απαγωγείς βλέπουν Μέγκα, η αστυνομία βλέπει Αντέννα. Η πυροσβεστική συζητείται. Και το Αστεροσκοπείο. Αν και αυτοί οι τελευταίοι πιθανά να βλέπουν σπίτι dvd γιατί ποτέ δεν είναι στο…χώρο.)
*****Αδελφός Αρναούτογλου, μου έχει γίνει το μωρό με την Πετρούλα. Απέξω και ανακατωτά τα χει μάθει τα βαρομετρικά και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Στο τσακ κρατιέμαι πλέον…Είμαι η…. Βαντούλα και μόλις τελείωσες.

Μedia-στε ατελείωτα.
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: