Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Όποιος ξέρει κάτι για τη χαρά ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Ή με τη Σούλα. Ή με το σύντροφο αφεντικό. Καταπληκτικό σύνθημα έβγαλε το Μέγκα, για να διαφημίσει την καινούργια του σειρά, Σούλα. Πως ήταν το «ωχ θε μου, ωχ θε μου» της Δαμανάκη που χαρακτήρισε την προηγουμένη χρονιά; Ε, φέτος άλλο μότο θα έχουμε, από ότι φαίνεται. Να το επαναλάβω λοιπόν για έμφαση. Όποιος ξέρει κάτι για τη χαρά ας επικοινωνήσει…
*****(Θα μου πεις ο Νομάρχης το ξεκαθάρισε δεν έχουμε δει τίποτα από κείνον ακόμα. Αληθές. Έρχονται κι αποκριές κι από ότι έμαθα φέτος θα ξαναφορεθεί η κολομπίνα και εκτός του σερίφη του κακαουνοφάγου. Τι να πω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο λοιπόν. Κάπελα, τσάκω ένα μπέρμπον)
*****Άλλοι δε, στο τσεπάκι τους την έχουνε ρε παιδί μου (τη χαρά, ή τον ύπνο-ενίοτε είναι το ίδιο). Έβλεπα τον Πρέκα στη Δρούζα (ναι, αυτό είναι που λέμε μονομαχία γιγάντων). Πως το κάνει ρε παιδί μου; Τι πίνεις και δε μας δίνεις, που μας τα έχουν φάει τα λεφτά οι ψυχοθεραπευτές και τα σεμινάρια; Ο Κώστας Πρέκας είναι καλά!!! Κι αν με ακούσει ο Καρατζαφέρης θα γίνει κι αυτός καλά και καλύτερα μη σου πω. Δε φτάνει μόνο ο Βαίτσης. Δεν προλαβαίνει ο Άδωνις. Πρέκα θες. Και σε θέλει. (Άντε, γιατί μετά την πολλή δημοκρατία έρχονται τα τανκς που έλεγε και ο Ρούντολφ- όχι το ελαφάκι Σούλα, ο Ες)
*****Όχι, όχι, θα επιμείνουμε δημοκρατικά. Και ποιος παραδίδει τα καλύτερα μαθήματα, ταχύρρυθμα και γκλαμουράτα; Η Τατιάνα. Είδαμε λοιπόν, το πώς μια πρώην καλλονή, αφού έγινε άντρας (μας έδειξε φωτογραφίες Σούλα, κούκλα σου λέω ο μπρατσαράς) κυοφόρησε (με τον πατροπαράδοτο γυναικείο τρόπο εφόσον είχε κρατήσει τον εξοπλισμό, για μια δύσκολη ώρα )και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τώρα δε, εγκυμονεί το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Είδαμε και το μωράκι που η Τατιάνα του έκανε και αγκου-αγκου! Ενώ οι ψυχολόγοι λέγανε αχού-αχού! Κι εμείς , από πού;-από πού; (θα φύγουμε;) Ο τατιανικός σεβασμός στη διαφορετικότητα.
*****Σεβασμό ήθελε να τον δείξει και στον«ήρωα των 700 ευρώ» (αμάν αυτοί οι τίτλοι…Σούλα ). Βγήκε η αδελφή του τραυματισμένου αστυνομικού και πάνω που της ξεκαθάριζε πως σεβασμός με κάμερες έξω από το σπίτι τους δε γίνεται και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα; και ουστ! βρε νουμερολάγνοι ανθρωποφάγοι (αυτό δυστυχώς δεν πρόλαβε να το πει ), τη σεβάστηκε και αυτή και την έκοψε στον αέρα…για διαφημίσεις. Λαμπρά. Εξάλλου γιατί τα θέλουμε τα νούμερα; Για να πέσουν οι διαφημισούλες. Μετά η εκπομπή τελείωσε αλλά…
***** Η δημοκρατία συνεχίστηκε αφού το βήμα του «Αξίζει να το δεις» παραχωρήθηκε στην πρώην μεγιστάνισα του τύπου Κατερίνα Βελίδη που επιτέλους ακούστηκε η άποψη της! Υπάρχει πάντα παντεσπάνι για όσους επί των ημερών της έχασαν το ψωμάκι τους, από τις εφημερίδες της που έγιναν χαβιάρι! Κι εξάλλου τι νομίζουν όσοι την κατηγορούν; Ότι καλοπέρασε κι αυτή; Μαύρο ήταν το αναθεματισμένο! (το χαβιάρι, Σούλα)
*****(Τα τανκς πετρέλαιο καίνε; Η έχουν κι εναλλακτικούς τρόπους κίνησης; Άμα είναι να πω του Λιακόπουλου να πάρει το Βλαδίμηρο να ανοίξει τη στρόφιγγα. Άντε γιατί μου φαίνεται ότι μερικοί-μερικοί το θέλουν το άρμα μάχης τους!!!)
***** Και αυτοί οι μερικοί δεν είναι τα παιδάκια στη Γάζα, συνεννοηθήκαμε;
*****Λοιπόν, μωρό μου, δαχτυλίδι ή τανκς;

Media-στε κι όποιος ξέρει για τη χαρά…
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: