Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Tη σκαπουλάραμε Σουλίτσα!

Ζεστά ζεστά τα ευρουλάκια! (ΑΝ τα ζητήσουμε, πάντα). Ας είναι καλά ο στρατηλάτης Πρόεδρος Γιώργος και ο υποστρατηλάτης Υπουργός, επίσης Γιώργος, που φορτώσανε φουσεκλίκια το όπλο και να δώ ποιος κερδοσκόπος θα κουνηθεί τώρα εναντίον του έθνους. (Η Ανχέλα ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει! Καθεδρικό σου λέει, έχει τάξει στον Άι-Γιόχαν να μην πάρουνε χαμπάρι τι έγινε με το δάνειο, εκεί στη Ρηνανία-Βεστφαλία -που θα ψηφίσουν όπου να΄ ναι-, ένεκα λίγα τα στρούντελ της μετά!)
***** «Κάτσε κάτω, γελοία. Πατσαβούρα της Βέρμαχτ!» Όχι ρε Σούλα, προς Θεού! Εγώ τους σέβομαι τους θεσμούς. Δεν το΄ πα εγώ για τη…Σιδηρά κυρία. Ο Ήλια Ντάρλιν το είπε για τον…Άδωνη. Της Μπουμπούκας. Εκείνη προς το παρόν, δεν πήρε θέση, γιατί όπως δήλωσε, είναι πολύ απασχολημένη με… τις πρόβες του Dancing with the stars…
*****(Γιάννηηηηη, Γιάννηηη τι μας έχεις κάνει! Μα να της βρίζουν το στεφάνι της Σούλα μου κι εκεινής η έννοια να πως θα… χορέψει για τον Λάτσιο; -Στα λεγα Άδωνη! - Εγώ θα χα κατέβει με τα καλάσνικοφ! Μα είτε από Φιλαδέλφεια, μα είτε από Ιωνία πριν έρθω στη δουλειά, ένα σιδερικό θα το έβρισκα! Εν ανάγκη, μια προκήρυξη να εμπνευστώ, να σου τον κάνω τον Ψινάκη γλυκιά-γλυκιά τρομοκρατημένη!)
*****Τι τα θες! Ζήσαμε μεγάλες στιγμές αυτή την εβδομάδα! Αθάνατες επιτυχίες! Βγήκε κι ο άλλος Πρόεδρος στρατηλάτης Σόμπολος κι άρχισε τα «Η μπόμ-πα! Η μπόμ-πα!» και «Πε-ρι-μέ-νε-τε τα α-πο-μα-γνη-το-φω-νη-μέ-να» (ένεκα χρόνια στα μπετά και πάντα ξέρει το κατιτίς του παραπάνω αλλά θέλει να μας διατηρήσει το σουσπένς!)...αχ και νόμιζα πως δεν θα τα ξαναζήσουμε πια αυτά μετά τους Ξηρούς Brothers και τον Κουφοντίνα!
*****Άντε να βγει κι ο Μάκης να αρχίσει τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις με το Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό, να απογειωθεί η απόλαυση της του-βούλας!
*****Πάντως το στεφάνι του Μαζιώτη, κόρη ακαμάτρα βρε Σουλίτσα. Τέτοια βλέπω και παρηγορούμαι. Ενός μήνα πιάτα στο νεροχύτη! Άσε το άπλυτο κατσαρολικό! Κι εντάξει θα μου πεις, δεν περίμενε μουσαφίρηδες και δη…κουκουλοφόρους –ρε πως τα φέρνει η ζωή!- αλλά έλεος κοπελιά βάλε κι ένα πλυντήριο! Ρεζίλι στο πανελλήνιον! -για παραπάνω από έναν λόγους!
*****Γιατί αν τα τηλεφωνήματα μεταξύ των τρομοκρατών στο σημείο που σκοτώθηκε ο 15 χρονος Αφγανός αληθεύουν (πριν! σκοτωθεί κι ενώ τον παρακολουθούσαν σε αυτή την πορεία προς το θάνατο ή μάλλον, τη δολοφονία), τότε ο όποιος πολιτικός λόγος παύλα ιδεολογία είναι απλώς ξεφτίλα, και για το αίμα που χύθηκε, πρέπει άμεσο χαρακίρι του…νέου αντάρτικου των πόλεων ως ιδεολογία-και των ανταρτών του, ως πρακτική!
*****Κι αυτή η καλαμωτή πια…για να κρύψει τσι πομπές…Tres banal!
*****Έβαλε η αντάρτισσα η Ντόρα καλαμωτή; Απλά, πινακωτή-πινακωτή! (Ενώ ο Άρης, -ο Σπηλιωτόπουλος, Σούλα- έστειλε τουλάχιστον και μια ειδοποίηση μην πληρώσουν παραπάνω κουβέρ: «Δεν θα παρευρεθώ, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης». Κύριος!)
*****Τώρα που θα τη βγάλει κι κείνη το αντάρτικο….τι να πω….κι ο Antonis σφουγγάρι τη μια, σφουγγάρι (συρμάτινο) την άλλη…την τρίτη, που θα πάει, θα το ρίξει το άκουα φόρτε….
*****Μια λύση… αρκούντως ελκυστική για ανθρώπους που δεν…συνεργάζονται κατά το δοκούν τώρα που το…ξανασκέφτομαι.
*****–Μωρό, να φτιάξω ένα ποτάκι;
*****(Να το πιούμε για τη…Μπάρτσα καλέ!…)

Media- στε καλύτερα!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Ήταν πολύ το αρνί, Σούλα!

(Μα δεν το αρνήθηκες, ένεκα «κάτσε τώρα που το βρήκαμε, διότι του χρόνου έτσι που είναι η κατάσταση ποιος ξέρει αν θα ξαναδούμε αρνάκι ή μη μόνον, σε κανένα καρτούν στο Σταροκάναλο»). Δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Σούλα, εκτός του ότι προσθέτει σε κιλά και χοληστερίνη, ΔΕΝ προσθέτει στο γενικότερο πνεύμα αισιοδοξίας, που ο Πρόεδρος Γιώργος παλεύει να εμφυσήσει στο ταλαίπωρον έθνος. Είπαμε η κρίση πέρασε, τα χειρότερα είναι πίσω. Περαστικά μας!

***** Περαστικά Υπουργέ μου! Που μπουμπούκι ανέλαβες το Εργασίας και με κοιλιακόν άλγος μας προέκυψες κι εσύ πασχαλιάτικα! ‘Ατιμο πράγμα το ψυχοσωματικό! Πόσα να αντέξει κι αυτό το δόλιο το κορμί; Τις κατάρες του συνταξιούχου, τη δημιουργική λογιστική των ασφαλιστικών ταμείων, το «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» του Παπαδάκη πάνω δεξιά στην οθόνη (μπλιαχ!) ή τις επιθέσεις του Μεντρέκα;

*****Συμπαράσταση στον αγωνιστή Αντρέα Λοβέρδο! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ σύντροφε! (Τι πήγα και θυμήθηκα ρε Σούλα…Θυμάσαι μετά το Χέρφιλντ… τοίχος δεν είχε μείνει που να μην έχει κι ένα «ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ» για τον αείμνηστο Ανδρέα που επέστρεφε από το Λονδίνο…)

*****Τα θυμήθηκε όλα η Δήμητρα Παπανδρέου στην Τατιάνα. Ως και το σημείωμα (όλο) που της άφησε ο αείμνηστος πριν μπει στο χειρουργείο. Άκομψο το λέω εγώ, αυτό. Ακαλαίσθητο ολίγον. Και κομμάτι… εκποίηση. Κάτι σαν τη βιλίτσα, ούτως ειπείν, που έγινε μεζονέτες. Θα μου πεις Σούλα, δε βγαίνει Βάντα μου, η Δήμητρα. (Μάλιστα…Ε, σε αυτή την περίπτωση, ας κοπούν τα «με κούρασε η Εκάλη και θέλω να κατέβω στη Χαμοστέρνας γιατί κατά βάθος είμαι ένα απλό παιδί του λαού» γιατί θα σηκωθεί ο άλλος αείμνηστος Βαγγέλης (ο Γιαννόπουλος, Σούλα) θα αρχίσει τα… γαλλικά και δεν θα ξέρουμε από πού θα φύγουμε όλοι!

*****Η άλλη ξανθιά που «δε βγαίνει Βάντα μου», έβγαλε και δεύτερο ντιβιντί, έβγαλε και το τελευταίο ιμάτιο και βγήκε περατζάδα στα νησιά και στα κανάλια για να το διαφημίσει. Κι όπως έλεγε και ο σύντροφος αφεντικό προ ημερών, καλά το ΕΣΡ έκοψε πρόστιμο για το Straight Story που προβλήθηκε μετά τις 9 και για το Σταροκάναλο που προβάλλει το σοφτ πορνό στο δελτίο των 8, λέξη;

*****(Μήπως περιμένουν και το τελικό χτύπημα; Να βγάλει και η (Ν)τούβλη το δικό της; Μετά θα πάμε όλοι με κοιλιακόν άλγος, όχι μόνο ο σύντροφος Υπουργός. )

*****Μια μόνο ξανθιά φαίνεται πως «βγαίνε»στην ελληνική του-βούλα (Η Ελενίτσα μάνα είναι εκτός συναγωνισμού, από σεβασμό στο…δράμα). Η Φαίη Σκορδά, Σούλα. Σαν τον Ήλια Ντάρλιν Ψινάκη επέστρεψε από τις διακοπές του Πάσχα. Βατύ μελακρινό. Αποκτηθέν στο εξωτικό Ντουμπάι. Με μαρτίνια και κοκοφοίνικες. Θα μου πεις δυο μισθά, στο σπίτι. Κάτι καλό θα καθαρίζει ο Λιάγκας από το Μέγκα δεν μπορεί… Άλλωστε πιθανά η Μουσουνίτσα να στοιχίζει πιο ακριβά πια από το Ντουμπάι…

*****(Σωστό κι αυτό, θα το δεχτώ Σούλα. Εδώ έναν καφέ στην Καλαμπάκα τον πληρώνεις 2,50 ευρώ και στην Ιταλία 0,80 ευρώ.)

*****Το μωρό λέει ότι λαϊκίζω. Να είναι ευτυχής που δε…λακίζω. Αλλά πόσο νομίζει ότι θα τραβήξει η…υδρολίσθηση. Μία της Μαλαισίας, μια της …Μαλαισίνας. (Ναι. H φόρμουλα 1 μεταδίδεται επιτέλους ζωντανά από τον Άλφα! ) Βρουυυυυυυυυυμ! Βρουυυυυυυυυυυμ!

Media- στε τέρμα τα γκάζια

vandakak@gmail.com

Βάντα Κακιοπούλου

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Τι να πω τώρα η Βάντα, Σούλα;

Τι να πω «Θου Κύριε!» που θα σαι και πάνω στο τσακίρ κέφι τώρα που είναι άρτι αναστημένος ο Υιός (είναι έτσι; τσεκαρισμένο! Όχι «ξεύρετε, για φέτος ένεκα οι περικοπές…»). Τι να πω Σούλααα;;; Άντε, Χριστός Ανέστη να πω! Και στα δικά μας οι λεύτερες!
*****Καλή η ελευθερία Ελενίτσα μάνα; Πάρε τώρα το πρώην στεφάνι σου, σύμβολο του σεξ, στην του-βούλα και τράβα τις ξανθές κοτσίδες σου! Που τον είχες δυο μέτρα παλικάρι να σε κοιτάει στα μάτια και του έκανες τη δύσκολη! Κλείνουν κινητά, σου λέει τώρα (για ακίνητα δεν το συζητάμε, δράμα η αγορά!), με τον… Γιαννάκη κριτή, στο Dancing with the stars του Αντέννα…
*****(Αφού του χρόνου, σκέφτονται να του πούνε να παρουσιάσει το X Factor. Ποιος Sakiiiiiiiiiiiiiiiis τώρα πια;)
*****Βέβαια εδώ υπάρχει μια τεχνική δυσκολία γιατί την πρόταση πρέπει να την κάνει ο ίδιος στον εαυτό του, ένεκα ο Λάτσιος είναι διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου.
*****(Συνήθως οι περιπτώσεις που κάποιος απευθύνεται στον εαυτό του χρήζουν ψυχοθεραπευτικής βοηθείας, ίσως και φαρμακευτικής αγωγής -ειδικά όταν απαντάει κιόλας- αλλά η περίπτωση Λάτσιου είναι εξαίρεσις.)
*****Εξαιρετική! .
*****Σουχτσέ ο Γιάννης! Τον έχουν περιλάβει από Μελέτη μέχρι Βάσια Λόη (που έχει και τη Νανά Δούκα στο…πάνελ και είναι του πιο ποιοτικού) και δεν έχουν ησυχία οι λυσσάρες! Είδα εγώ με τα μάτια μου Σούλα, τη Νανά να λέει πως όλες οι διαγωνιζόμενες κρέμονταν από τα «σαρκώδη χείλη του»!!!
*****Εδώ κοτζάμ βουλευτίνα (η Φωτεινή Πιπιλή της καρδιάς μας, Σούλα.) και στον επόμενο γύρο οδαλίσκη –ε! λέμε τώρα- θα διαγωνιστεί, σε καυτό τσιφτετέλι για τα μάτια του. (Ο δε… υπόλοιπος πολιτικός κόσμος με …λεξοτανίλ!. Στο λεγα Άδωνη, μην την αφήσεις τη…Μπουμπούκα να παρευρεθεί. Πόσο μάλλον να χορέψει. Πόσο μάλλον να ΤΟΥ! χορέψει.- Όχι! εσύ. Θα φέρει ψηφαλάκια επαέ. Μωρέ ψηφαλάκια θα φέρει, γιατί ήταν το μινάκι πολύ κοντό της Ευγενίας κι αυτή όπως πάντα μες στην τσαχπινιά, αλλά εσύ μετά το διάλογο τους κοιμάσαι ήσυχος; )
*****Όπου της λέει, Σούλα, ο διευθυντής παύλα κριτής παύλα Γιάννης με βραχνό νόημα (όλες οι φαντασιώσεις μαζί) της…Μπουμπούκας, τον Ηλία (τον παρτενέρ της παύλα δάσκαλο χορού- όχι τον Ψινάκη ) τον ακούς. Εμένα δεν ακούς! Τι συμπεραίνουμε από αυτό Γουότσον παύλα Σούλα; Τι διαβάζουμε πίσω από τα λόγια;
*****Θα σε… τιμωρήσω πονηρό θηλυκό (κατεργάρα γυναίκα)!
*****Αχ βρε Άδωνη! Αχ βρε Ελενίτσα! (Αχ Μαρία. Άσχετο, αλλά για να ενθυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. )
*****Αχ Αντώνη! (Σχετικό) Ακόμα και το Ζετάκι που παρέμενε πιστό, τόόόσσα χρόνια αστεφάνωτο… Τώρα Αντωνάκη, σου λέει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε! Δεν πα να με κάνεις κυρία Ρέμου δόξα και τιμή! Τέρμα η ιστορία, η αγάπη τώρα τέρμα!
*****(Ακόμα κι εγώ βρε Σούλα, μεταξύ μας, κολάστηκα η Βάντα!)

Μedia- στε (Κορίτσιαααα ο Λάτσιος!!!)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ: Είπαμε να πούμε κάτι ευχάριστο, λόγω…Ανάστασης γιατί με αυτά που είδαμε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και…γενικώς…
ΥΓ2: Ο συνήθης…δαίμων του τυπογραφείου, μετέτρεψε το «έμπλεους αμαρτίας σε έμπλεους αμαρτία» στο προηγούμενο φύλλο. Τώρα που ήρθαμε …εν τη βασιλεία μας θα του κοπούν αυτά τα…λαθάκια!
ΥΓ3: Χριστός ανέστη!