Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Τα μάρμαρα καλούν τα μάρμαρα.

Ή αλλιώς φιλότιμο καλεί φιλότιμο. Αλλά δεν βαριέσαι… ποιος το έχασε για να βρεθεί τώρα και μάλιστα μεσούσης της οικονομικής κρίσης, που τα πελατάκια στο βρετανικό μουσείο αφήνουν τις λιρίτσες τους κίτρινες-κίτρινες (Λογοθετίδης, Σούλα). Είναι εποχές τώρα για μεγαλόψυχες κινήσεις αβρότητας και πολιτιστικής αδελφοσύνης;
*****Στο κάτω-κάτω ο Βρετανός είναι αλλιώς. Την έχει την τεχνογνωσία πιο κατακτημένη, πιο στο dna του. Θα βάλει και μια χλωρίνη, κι ένα άκουα-φόρτε να το καθαρίσει το κλεψιμαΐικο, να το κάνει ξεξασπρότερο ακόμα κι από το λονδρέζικο ήλιο!!! Ακόμα κι από το ( tres chic!) φόρεμα της Νατάσσας. Όχι σαν κι εμάς που τα βάλαμε μες στην «κιτρινίλα»και τάχα μου, τα ενώσαμε με τις απομιμήσεις των πρωτοτύπων, για σιωπηλή διαμαρτυρία. Κι αν θες να ξέρεις Σούλα, δεν είναι ότι σηκώσανε και όλο τον Παρθενώνα. Τα μπροστά-μπροστά ξηλώσανε μόνο, με μπλακεντέκερ, το υπόλοιπο μάρμαρο το αφήσανε. Μη τους πούμε και λιγούρια. Έλεος!
***** Έλεος! που ακούστηκε και από (δεν ξέρω ποιον ν΄αγιάσει το στοματάκι του) επίσημο, όταν φτάσανε στον τρίτο όροφο και ο καθηγητής Παντερμαλής απογείωσε την ξενάγηση του, δίδοντας και αυτές τις πικάντικες λεπτομέρειες (το μπλακεντέκερ). Μεγάλη μορφή ο κύριος καθηγητής. Δεν χόρταινες να τον ακούς. (Ο Σημίτης με ανησύχησε λίγο που φόραγε ακουστικά, αν και η ξενάγηση γινόταν στα ελληνικά, αλλά λόγω της εθνικά υπερήφανης ημέρας, θα το αφήσω ασχολίαστο. Μπορεί να το έκανε από πείσμα γιατί τον βάλανε να κάτσει πίσω-πίσω. Αλλά με αυτή τη λογική, και η Ντόρα που είναι εν ενεργεία Υπουργός Εξωτερικών -μέχρι να αναλάβει ο Καρατζαφέρης τουλάχιστον-και τη βάλανε να κάτσει γαλαρία με τους μητροπολιτάδες, τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να φωνάξει το μπαμπά; Να γίνουν όλα μάρμαρα πλίνθοι και κέραμοι, ατάκτως ερριμμένα!).
*****Αλήθεια, ο μπαμπάς δεν εκαλέσθη; (Εντάξει αστειεύομαι, Σούλα).
*****Αλήθεια η Γιάννα δεν εκαλέσθη; (Δεν αστειεύομαι, Σούλα) Οι μεγιστάνισσες Μαριάννες (Λάτση- Βαρδινογιάννη) ήταν εκεί. Η πρωτεργάτισσα των επιτυχημένων ολυμπιακών του 2004, άξια μεταλαμπαδεύτρια του αρχαίου ελληνικού πνεύματος (και της πέρλας Σανέλ) που ήταν; Μάρμαρα καλούν μάρμαρα.
*****(Φιλότιμο καλεί φιλότιμο. Η εθνική Γιάννα αποφάσισε πως τα ΜΜΕ δεν είναι πολύ του γούστου της, εν τέλει, και την ώρα που το μουσείο άνοιγε, εκείνη έκλεινε τον ιστορικό Ελεύθερο Τύπο και τον City FM, αφήνοντας 450 ανθρώπους, χωρίς δουλειά, τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Τώρα το πώς κατάφερε να βάλει σε τάξη κοτζάμ ελληνικό κράτος, που όλοι ξέρουμε και την ευκινησία του και τις παροιμιώδεις αποδόσεις του κι επιδόσεις του και δεν κατάφερε να φέρει βόλτα την ίδια της την επιχείρηση…Γιάννα (έπρεπε να )καλεί Μπερλουσκόνι).
*****Για να μην πω ότι εξαιτίας της δεν είδαμε και το γάμο των Μπουμπούκων απευθείας. Κι έπρεπε να περιμένουμε να ξημερώσει ο θεός τη μέρα για να αρχίζουν τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα να δούμε λίγο τούλι, τούρτα και συγκίνηση. Κι έχει τελειώσει και η πρωινή Μελέτη και ξεροσταλιάσαμε να περιμένουμε.
*****Η δε βραδινή Μελέτη, παρουσίασε τις «Γυναίκες της χρονιάς» στο Σταροκάναλο. Βγήκε η συντρόφισσα Λιάνα και το έκανε το μαγαζί…κόβα. Αφιέρωσε το βραβείο της, στη γυναίκα που της έφτιαξε τα παπούτσια της (φασόν, Σούλα) και στις αποκλειστικές των νοσοκομείων που πιθανά θα έβλεπαν κλεφτά το φαντασμαγορικό σόου. (Ούπς! μη χαλάς την ευχάριστη ατμόσφαιρα! ) Πολύ ενοχλήθηκε ο κύριος Λάλας. Το επόμενο βράδι κύλησε με τάχα μου αστειάκια- μπηχτές από μικροφώνου στην Κανέλλη και του ασυμβίβαστου να ανήκει στο κομμουνιστικό κόμμα και να παραλαμβάνει τέτοιου είδους βραβεία. Δρεπάνι καλεί σφυρί (για τέτοιου είδους πνευματικές αγκυλώσεις)
*****Όσον αφορά το μωρό, εδώ μιλάμε για σωματικές αγκυλώσεις (στάση καναπές). Άρχισαν τα προκριματικά για το Euro 2010!

Media-στε, αλλά,
πάτε και καμιά βόλτα από το καινούργιο μουσείο
vandakakiopoulou@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Σούλα, είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει;

Ευρωεκλογές δεν είχαμε; Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κυβέρνηση; Ο Καραμανλής δεν είναι πρωθυπουργός; Ε, γιατί τότε βρε Σούλα, όπου ανοίξω την του-βούλα βλέπω μπροστά μου τον Καρατζαφέρη να φορτώνει, να ξεφορτώνει, να μετακομίζει από την πολυκατοικία αφού δεν κάνει κανείς απεντόμωση και μυοκτονία, να μοιράζει υπουργεία (άσχημα την είδα τη Ντορούλα σε αυτή τη μοιρασιά, πάει το Εξωτερικών, το πολύ-πολύ κάνα υφυπουργείο Γεωργίας τη βλέπω) και πάνω από όλα εν ριπή οφθαλμού, να λύνει το πρόβλημα των οικονομικών μεταναστών μετατρέποντας τους με ένα ραβδάκι τσικιτιγκλόν σε πασχαλίτσες και αλογατάκια της παναγίας!
*****Άσε δε ο Αδωνις.... Εκεί να δεις τριπλοβάρδια στο γυαλί και στεντόρειες κορώνες!!! Τι να τις κάνει τις δίαιτες και τις γυμναστικές για να προλάβει να ναι μοντελάκι στο γάμο με τη Μπουμπούκα. Με το πήγαινελα από κανάλι σε κανάλι που να μείνει χρόνος να προσφαΐσει και που να μείνει τσιτσί επάνω του δηλαδής; Τρία νούμερα έχει κατέβει στο κοστούμι , εν αντιθέσει με το κόμμα που έχει ανέβει( και κόβει κοστουμάκια σε όλους). Κι έπεται συνέχεια…
*****Ο Γρηγόρης παύλα καλό, παύλα κουρασμένο παιδί εφόσον είδε και ξαναείδε τα νούμερα να κατρακυλούν αποφάσισε πως δεν θέλει πια να κάνει πρωινή εκπομπή και παραιτήθηκε να μην βαραίνει και τον Πρόεδρο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την περίπτωση Θεόδωρου είναι εντελώς συμπωματική. (Άντε γιατί ο σύντροφος αφεντικό έχει αρχίσει να με εγκαλεί στην τάξη, δεδομένου ότι η στήλη είναι μηντιακή και ουχί πολιτική).
*****Αρκετά πια με τα κουρασμένα παλικάρια. Ας μιλήσουμε για νέες εισόδους Σούλα. Νέες; Το Τεν (10) της Λιβανίου στον Άλφα, δεν το βλέπει να κάνει είσοδο στο τοπ-τεν της AGB! Ξαναζεσταμένη 80’ς κατάσταση και ούτε καν τηλεοπτική, ραδιοφωνική. Γλυκανάλατα κειμενάκια και βιντεάκια –και καλά πιασάρικα. Η πρώτη εκπομπή αφιερωμένη στους «καυτούς έρωτες»!!! (Από κει να καταλάβεις, άμα κάνεις τέτοιο θέμα και δεν έχεις Σαρρή με Αφρικανό-Αφρικανό είσαι εντελώς εκτός εποχής και αντοχής).
*****Το Βικάκι αντέχει. Θες η πορτοκαλάδα της μαμάς, θες τα κρακεράκια, θες το πράσινο τσάι, ντούρασελ η μικρά. Παρουσίασε, έκανε πασαρέλα, τραγούδησε, χαριεντίστηκε, εμψύχωσε τσι όμορφες και τις παινέμενες στα καλλιστεία του Αντέννα και την επόμενη το πρωί, φτου κι από την αρχή στον Πρωινό Καφέ μες στην «πανέμορφη» διάθεση, με τις «καραθεές» και την «αγάπη και τη θετική ενέργεια». Όλα ήταν είναι και θα είναι υπέροχα, καταπληκτικά, τέλεια!!! ( Ο Καρατζαφέρης να τα ακούει και ο Ευαγγελάτος που μας έχουν κάνει να το ρίξουμε στα χάπια!)
*****Η κυρά Θώδη δε φαίνεται να έβαλε μυαλό. Με το που μειώθηκε η φαρμακευτική αγωγή, σε δις ημερησίως, πρωί πρωί στη Μελέτη, με μάτι φεύγα και καινούργιο ρεπερτόριο (έντεχνο και με Μικη Θεοδωράκη, Θεέ μου συχώρα με). Τσάμπα πήγαν οι παραινέσεις του Μάκη. Τσάμπα και οι απειλές ότι θα της κόψει την καλημέρα αν την ξαναδεί σε πρωινάδικο και δη του Σταροκάναλου. Η υποτροπή δε ΄ναι ντροπή!
*****Υποτροπίασε και ο Μουρατίδης με το Θεοφάνους. Εξανέστη και η Ευη Δρούτσα (με το Θεοφάνους επίσης) και βγήκαν στα απέναντι πρωινάδικα του Σαββατοκύριακου και τον στόλισαν κανονικά, την ίδια ώρα! Τι μυρμήγκι, τι κλέφτη, τι ότι πετάει τα τσιγάρα από το παράθυρο, τι ότι δεν κόβει εισιτήριο στο μετρό. Αυτές είναι οργανωμένες προβοκάτσιες, όχι που έλεγε η συντρόφισσα Aλέκα για τις εκλογές…
*****(Ούτε αυτά που λέει το μωρό για την Υγροπούλου, που δεν την έβγαλαν Σταρ Ελλάς!)
*****Άντε με το καλό να έρθει κι η Δευτέρα να δούμε σε διακαναλική το γάμο των Μπουμπoύκων μπας και πάρουμε και μείς σειρά! Να ζήσετε βρε!!!

Μedia-στε και στα δικά μας οι λεύτερες!!!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Kαι πλάτσα- πλούτσα,

πλάτσα-πλούτσα στις παραλίες Σούλα, τον κατακτήσαμε εν τέλει τον εξευρωπαϊσμό μας. Εθνική υπερηφάνεια με πνίγει, ως πολίτη και ως άνθρωπο. Τίποτα πια δε μας χωρίζει από τσι Λόνδρες και τα Παρίσια, ούτε τα μισθά, ούτε αι κοινωνικαί υπηρεσίαι, είμαστε πια βέροι ευρωπαίοι. Διότι…
*****Η αποχή μας ενώνει. Αυτοδύναμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και σε ελληνικό. Αυτό το 47,4 δε…αχ και να ποσοστό εκλογικό, αχ και να ταν ποσοστό τηλεθάσης πόσα μουστάκια θα γέλαγαν και πόσες σαμπάνιες θα ανοίγονταν!!!!
*****Ο Πρόεδρος Γιώργος δεν άνοιξε σαμπάνιες διότι είναι πολιτικός και άνθρωπος χαμηλού προφίλ. Μια μακριά και αψεγάδιαστη δήλωση (ούτε ένα σαρδάμ Σούλα, έπιασε επιτέλους το ξεμάτιασμα με το γαρύφαλλο) έκανε μόνο. Σε πράσινο φόντο και με χαμογελαστό προσωπάκι. Η φημολογία ότι τραγουδούσε στους διαδρόμους της Ιπποκράτους το «Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία» και ότι ο σύντροφος Ευάγγελος –που αυτόν, δεν τον λες χαμηλών τόνων- ζητωκραύγαζε πήραμε το κύπελλο, πάμε και για το πρωτάθλημα, βρίσκονται στο στάδιο διασταύρωσης των πηγών, ίνα μη διασπείρουμε ανεξακρίβωτες πληροφορίες και την πατήσουμε σαν τους δημοσκόπους.
*****Που τον καλύτερο εαυτό τους δώσανε δε λέω και σε κάθε γωνιά της επικράτειας ξαμοληθήκανε αλλά αυτό το 6-7 μονάδες της αρχής του exit poll κόσμο και κοσμάκη εστεναχώρησε ένθεν και ένθεν. Διότι άλλο πράγμα το ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! και άλλο το Νίκη ΠΑΣΟΚ ΘΡΙΛΕΡ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!. Μια σύγχυση και ένα ψιλοεγκεφαλικό το παθαίνεις. Ανά παράταξη και εκ περιτροπής.
*****Εκ περιτροπής τα μάζευαν οι δημοσκοπούντες την πολιτικο-τηλεοπτική Ιερουσαλήμ. Στο ένα κανάλι έφταιγαν οι αισιόδοξοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που τους μπερδέψανε στην πρόβλεψη, στο άλλο η ζέστη και τα λόγια του παπά, στο τρίτο οι Ελοχίμ.
****Εν πάσει περιπτώσει, μ΄ αυτά και μ΄ αυτά βγήκαν πάλε όλοι νικητές. Και πιο πολύ από όλους η αποχή. Και η Μύκονος. Η νοοτροπία Σταροκάναλου εξαπλώνεται επικίνδυνα.
*****Φυσικά δε χρειάζεται να ειπωθεί ότι την ώρα που όλα τα κανάλια μετέδιδαν αποτελέσματα και οι δύσμοιροι πολιτικοί έτρεχαν από του-βούλα σε του-βούλα για να περισώσουν ότι μπορούσαν ή να «διαχειριστούν»αξιοπρεπώς τη νίκη τους, ο Μαλέλης έπαιζε ταινίες και καυτά ρεπορτάζ όπως: «Μοχίτος την Ψαρού» και «τι ψηφίζει ο Πέτρος» (ο μυκονιάτης υιός πελεκάνος, Σούλα.) Αυτά είναι! Δημοκρατία. Πολυφωνία. Ελευθερία επιλογής! Ενδεχομένως βέβαια, κατά βάθος να ήταν μια υπόγεια πολιτική στάση, διότι αν προσέξεις την χρονική αντιστοιχία, κατά την αρχή της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, το Σταροκάναλο έπαιζε τον «Θανασάκη τον πολιτεύομενο», ενώ όταν τα πράσινα φτερά άρχισαν να ψαλιδίζονται και να κατρακυλούν από το 7 και το 6, η απέναντι ταινία ήταν το Κάλλιο αργά, παρά αργότερα…
*****(Που θα έρθουνε τα κότερα)
*****Το ζήτημα είναι: Μετά τις ευρωεκλογές τι; Ποιος θα κάνει του χρόνου το πρωινό στο Μέγκα; Θα πάει η Μπουμπούκα στον Πρωινό καφέ τώρα που της κόψανε την Στιγμή της αλήθειας; Και πάνω από όλα, θα παίξουν στην Πολυκατοικία, ο Καρατζαφέρης κι ο Καραμανλής η δεν το πήραν το μήνυμα και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ο Χαικάλης κι ο Τσιμιτσέλης; (Αυτό με την Πολυκατοικία πολύ τους απασχόλησε στα πάνελ των εκλογών Σούλα. Τελικά αυτό το σήριαλ έπιασε πολύ!)
*****Το μωρό, μου λέει ότι είμαι κακός άνθρωπος κι έχω εμμονές διότι το Σταροκάναλο λέει, έκανε το εγκυρότερο πολιτικό ρεπορτάζ στέλνοντας την Πετρούλα στο εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στην Κλαυθμώνος. Ε ρε αποχή που σου χρειάζεται κι εσένα! Να σε δω το παίρνεις το μήνυμα η όχι;

Μedia-στε μετεκλογικώς!
vandakakiopoulou@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Αντηλιακό (18 βαθμοί), πετσέτα φούξια με φοίνικες, τσοκαράκι ψιλοτάκουνο (για να κολακεύει τη γάμπα), στικ για τα τσιμπήματα (θερίζουν οι τσούχτρες, Σούλα μου), κεφτεδάκια (κλασική αξία), βιπεράκι (από αυτά του Αλτεροκάναλου ), δεύτερο μαγιό, ομπρέλα θαλάσσης και προς θεού! Περτικαλί μπρατσάκια και σωσίβιο, για παν ενδεχόμενο μέρες που είναι. Και για να είμαστε πιο ασφαλείς, 8 η ώρα Κυριακή Σούλα, έρχομαι να σε πάρω, περνάμε από το εκλογικό κέντρο να…αλλάξουμε και μετά τραβάμε για Ζούμπερι, σίγουρες πια πως δεν θα…βουλιάξουμε.
*****Διότι εγώ τον άκουσα τον Πρόεδρο Γιώργο στο ντιμπέϊτ και το κατάλαβα το μήνυμα. Το συγκεκριμένο. Άλλα δεν κατάλαβα.
*****Λόγου χάρη, τι νόημα έχουν οι ερωτήσεις, όταν οι απαντήσεις είναι έτσι κι αλλιώς προκαθορισμένες. Γιατί δε ρώταγε ο Σρόϊτερ ας πούμε τον Πρωθυπουργό τι γνώμη έχει για το διαζύγιο της Ρούλας της Βροχό; Εκείνος πάλι θα είχε όλη την ευχέρεια να απαντήσει για την δραστήρια εξωτερική πολιτική, ορμώμενος από την αλβανική καταγωγή του Φραν αλλά και για τη μείωση τέλους ταξινόμησης των οχημάτων μεγάλου κυβισμού (βλέπε το τζιπ που η Ρούλα έγραψε στον «σύζυγο»), ως επιτυχή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
*****Με την ίδια λογική ο Πρετεντέρης μπορούσε να ρωτήσει τον Παπανδρέου για την τριφυλλάρα και εκείνος να μιλήσει για το ελπιδοφόρο σχέδιο του, της πράσινης ανάπτυξης και πάει λέγοντας.
*****Λέγοντας για Σρόϊτερ και Πρετεντέρη, ήτοι, παλιά και καινούργια φουρνιά δημοσιογράφων ντιμπεϊτολόγων, να χαιρετήσω την είσοδο της Σίας –Και σου κανε ένα μαλλί!- Κοσώνη του Σκάι, στην ομάδα. Η συγκεκριμένη δε χρειαζόταν καν να ρωτάει. Ο Καρατζαφέρης παραληρούσε μπροστά της έτσι κι αλλιώς.
*****Υπερπαραγωγή η ντιμπεϊτιάδα. Είχαμε και μέικ οφ και παρασκήνια και αφίξεις στο κόκκινο χαλί και φλας φωτογράφων (ποια Μπελούτσι και Τζολί, μπροστά στην Αλέκα!)
*****Μόνο οι αυστηρές (και γκλαμουράτες) αδελφές -όχι διάλογο παρακαλώ!- Μαγγίρες έλειπαν σαν συντονίστριες .Γιατί, η Χούκλη, όχι να το καταγγείλω αυτό Σούλα, μόνο στον Λιάτσο έκανε συνέχεια παρατηρήσεις που ξέφευγε από το χρόνο (κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ότι είσαι του ελαφρού, σε έφαγε το Σταροκάναλο Αιμίλιε). Τέλος πάντων, ευελπιστώ στο επόμενο ντιμπέϊτ των εθνικών εκλογών αυτό το μικρό λαθάκι να διορθωθεί.
*****(Γιατί τίποτα άλλο δεν πρόκειται να διορθωθεί. Ας το πάρουμε απόφαση. Το ντιμπέϊτ δεν θα αλλάξει μορφή. Κι εν τέλει αφού όλοι συμφωνούν, ότι έτσι που είναι δεν προσφέρει τίποτα, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων που παίρνουν μέρος, γιατί βρε καλόπαιδα πηγαίνετε κάθε φορά και δε λέτε ένα …μπα, δε βαριέσαι έχω κλείσει για spa;)
*****Και αν, εν πάσει περιπτώσει, χαρακτηρίζεται όλη η ιστορία στημένη και αδιάφορη και χωρίς να δίδονται αληθινές απαντήσεις, μαζί με τις Μαγγίρες, την επόμενη φορά κλείστε και τη Μπουμπούκα Μανωλίδου και να σου πω εγώ, αν αυτά που θα απαντήσουν είναι….ΨΕΜΜΑ! και πάνε τα ψηφαλάκια και τα ευρουδάκια, κύριοι πρόεδροι, αμ πως!
*****Η δε Μπουμπούκα, έβαλε την Τατιάνα στον ανιχνευτή ψεύδους για να απαντήσει σε καυτές ερωτήσεις, λέει, που μας ταλανίζουν όλους, λέει, κατόπιν όμως προσκλήσεως-προσφοράς της ιδίας της Τατιάνας. (Αυτή πρέπει να το έχει ανανεώσει Σούλα το συμβόλαιο, να μου το θυμηθείς. Δεν εξηγείται τέτοιο ρίσκο αλλιώς.. Όχι το φαντάζεσαι; «Τατιάνα, του χρόνου θα είσαι στον Αντένα;», « Όχι θα αναλάβω το πρωινό του Αρναούτογλου!». Δέκα δέκα τα ασθενοφόρα στο Μαρούσι. Για να μην πούμε για το Γρηγόρη που είναι και σε επικίνδυνη ηλικία και…κουρασμένος.
*****Κουρασμένο γεννήθηκε και το μωρό, αλλά την Κυριακή θα πάει να ψηφίσει. Νομίζει πως είναι για το UΕFΑ βέβαια, αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει να πάει στην κάλπη.

Media-στε και καλή ψήφο!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Kαταστροφή! Καταστροφή! Μαλέλης!

Ανεργία! Ανεργία! Καλλιστεία! Συντάξεις! Συντάξεις! Ψινάκης! Ντιμπέιτ! Ντιμπέιτ! Βαρβαρότητες! Λουκέτο! Λουκέτο! Πλέι οφ! Φόροι! Φόροι! ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ! Σούλααααα, το δίκανο! Α ρε κόμμα κυνηγών που σας χρειάζεται παλιόπουλα!!! Μας ψυχοπλακώσατε !! (Κι όπως θα έρχεσαι πιάσε κι ένα παπαγάλο ίνα σφίξω λίγο το θερμοσίφωνα. Πάλι τον έπιασε το γλυκύ του!)
***** Παπαγάλο Σούλα, όχι παπαγαλάκι. Εξάλλου αυτά δεν πιάνονται. Φύλακες άγγελοι πετούνε πάνω από τους σκυμμένους από τις κακουχίες ώμους μας και μας προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές! Σκέψου. Σκέψου πριν…αγοράσεις.( Ούτε και οι συλλαμβάνοντες την ιδέα του διαφημιστικού σποτ των παπαγαλακίων, πιάνονται βέβαια, όπως όλοι είδαμε, με το Βατοπέδι και τα υποδέλοιπα. Ο Ρουσσόπουλος ΖΕΙ! (Και οι ιδέες του).
***** (Το μήνυμα του σποτ δε ΖΕΙ, εφόσον συζητήθηκε μεν, αλλά πες μου εσύ Σούλα, με το χέρι στην κάλπη, θυμάσαι τίποτα άλλο από το εν λόγω διαφημιστικό, πλην των πράσινων πτηνών; Τι σόι επιτυχημένη καμπάνια είναι τώρα αυτή που καυχιόνται στη ΝΔούλα, θα σε γελάσω και δεν το θέλω μέρες του κυρίαρχου λαού που έρχονται.)
*****Εγώ το είπα πάντως την προηγουμένη εβδομάδα πώς αν θέλουνε συσπείρωση και αναζωπύρωση μη σου πω, πρέπει να κατεβάσουν Μητροπάνο. Και ευτυχώς που ο Πρόεδρος με άκουσε. Και μετά το «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»της Ρόζας Λούξεμπουργκ που προέταξε σαν κεντρικό σύνθημα, τώρα σχεδιάζει να ανοίγει τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις με τη «Ρόζα» του Αλκαίου και του συντρόφου Μικρούτσικου σε εκτέλεση ΦΥΣΙΚΑ! Μητροπάνου. Εξάλλου για αυτή τη Ρόζα μιλάνε οι στίχοι του κομματιού (να λέμε και τίποτα σοβαρό εδώ μέσα).
*****Σοβαρό λέγεται πως θα είναι το ρεπερτόριο του ντιμπέιτ την Πέμπτη.(Να υπενθυμίσω ότι η στήλη γράφεται Τρίτη) Ο πρωθυπουργός φέρεται πως προετοιμάζει τον μονόλογο «Όχι Εγώ» από Μπέκετ. Ενώ ο Πρόεδρος Γιώργος, τη Νίνα από το «Γλάρο» του Τσέχωφ. (Δε βρήκε κάτι σε παπαγαλάκι, αν και ο Βαγγέλης του πρότεινε τον «Κορυδαλλό» του Ανούιγ, επίτηδες όμως ο…πονηρούλης, επειδή δεν έχει εντυπωσιακούς μονολόγους.). Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις κριτικές και οσονούπω και την απονομή χρυσής κάλπης!
****** Λοιπόν, πολιτικά ζητήματα συζήτηση κομμένη Λαβ, λαβ σόρυ. Παρακαλώ πολύ! Τώρα θα μιλήσουμε για άλλα ιδεώδη της αρχαίας ελληνικής μας κληρονομιάς. Το κάλλος.
*****Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, ανέκραξε το (αρσενικό κυρίως) τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα το βράδι στα καλλιστεία Playmate 2009 το Σταροκάναλου. Eμείς οι υπόλοιπες, απλώς ματιάζαμε τις δίμετρες, ίνα περδικλωθούν πάνω στα 12πόντα, πράγμα που έγινε. Συμπεράσματα από τη διεξαγωγή της «φαντασμαγορικής» βραδιάς. α)Η Μελέτη πρέπει να ελαττώσει το τσιγάρο γιατί κοψοχολιαστήκαμε μη μας μείνει on air, μετά το χορευτικό με τον Κάρολι (όνομα κι αυτό!2 μέτρα παλικάρι ) β) Οι ερωτήσεις στις διαγωνιζόμενες ήταν πολύ…συντηρητικές. Τι πάει να πει , «αν στα 50 θα πήγαινες με 20άρη» ή «αν θα έκανες ένα χρόνο αποχή από το σεξ;» (Δεν θα έκανε, ειρήσθω εν παρόδω), ή αν «Θα έκανες στριπτίζ για τον Ομπάμα; (!!!)». γ) Η Λεβεντογέννα είναι ομορφόνησο, οι τρεις στις 5 νικήτριες ήταν κρητικοπούλες. δ) Ο Ηλίας (δε με ξέρει η μάνα μου) Πανταζόπουλος δε θα γίνει ΠΟΤΕ Ψινάκης και ας μην το παλεύει. Δε φτάνει μόνο το σολάριουμ. (ΘΕ-Α! ο Ήλια Ντάρλιν στη συνέντευξη με την Τατιάνα, Σούλα Όλη η ζωή μας ένα Σαββατόβραδο του).
***** Ερώτηση: Ο Μίλτος Μακρίδης που ήταν ω-ε-ω;
***** Επίσης που ήταν η μπάλα ω-ε-ω για το Θρύλο, απέναντι από τα καλλιστεία στον Αντέννα. Το μωρό πέρασε δύσκολες στιγμές. Για παραπάνω από έναν λόγους. Playmate από τη μια, Play off από την άλλη. Τι να διαλέξει και τι να αντέξει!!!! Καταστροφή! Καταστροφή!

Μedia-στε! Media-στε!Μedia- στε!
vandakakiopoulou@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Και στο είπα βρε Σούλα.

Το νου σου! Να πεις ότι δε στο είπα. Και τα Μαγγιράκια το είπαν. Να ψηφίσετε έξυπνα. Τι σου ζήτησα βρε Σούλα δηλαδή; Όχι για μένα, για τον φουκαριάρη το Sakiiiis (ρε γαμώτο)
*****Που έλιωσε το παλικάρι στο παράπονο. Που αν είχες φιλότιμο εσύ προσωπικά ως Σούλα, έπρεπε να στείλεις 333 μηνύματα στην Ισπανία να έρθει να ισορροπήσει το πράγμα (που ήταν κι Έλληνας ο συνθέτης στο κάτω κάτω, να μένουν τα βραβεία στο γένος). Αλλά που…Βγήκε το ηλιοκαϋμένο μες στη λύπη, για και μου έκαψε την καρδιά!
*****Όταν δε, ζήτησε και συγνώμη….μου πέσανε τα μούτρα, Σούλα. Αυτά να τα ακούνε μερικοί-μερικοί που τη συγνώμη την έχουν ξεγράψει ως λέξη και μόνο δάχτυλα κουνάνε και ουρές .Μπράβο Σάκη. Άσε που εσύ ξεθεώθηκες στη δουλειά και που μια χαρά τα πήγες δηλαδή, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και μόνο με τη συγνώμη και τελευταίος να είχες βγει, είχες καθαρίσει. (Για να μην πω, που τελευταία στιγμή έσκισες και το μπλουζάκι για να μας κάνεις το χατίρι).
*****(Αλλά είπαμε ανάθεμα τις επιτροπές –και τις Ε.Δ.Ε που σα χώρα μας έχουν γονατίσει.)
*****Και με το Νορβηγό όμως κύριος ο δικός μας. Άμα είσαι ακομπλεξάριστος, τι πρόβλημα να έχεις να παραδεχθείς το ταλέντο του αλλουνού. Ασταμάτητος λέει ο μικρός. Εδώ που τα λέμε το σωστό να λέγεται. Ο Αλεξάντερ έχει χάρισμα. Ναι. Κληρονομικό. Από γονείς μουσικούς με ειδίκευση μάλιστα στο Μίκη Θεοδωράκη και εις άπταιστον ελληνικήν παρακαλώ. Τι τα θες, η αξία όσο κι αν λένε για κυκλώματα και λοιπές αγκυλώσεις αναγνωρίζεται από όλους, για αυτό και τελικά είναι «παραμύθι» τα περί ποιοτικού και εμπορικού.
***** Ο ποιοτικός και εμπορικός σούπερ σταρ Άντριου Λόυντ Βέμπερ δεν τερμάτισε πρώτος. Ε και; Ο σεβασμός και ο θαυμασμός μας παραμένουν. Κομμάτι θλιβερό όμως για τον ίδιο, όταν τον είδαμε σχεδόν να εκλιπαρεί την στήριξη του Πούτιν. Ακόμα κι αν έπραξε σαν στρατευμένος καλλιτέχνης υπέρ της χώρας του. (Και σιγά τον ευγενή σκοπό δηλαδή, που θέλουν το πακετάκι Ολυμπιακοί αγώνες και Eurovision για να κουκουλώσουν τα εσωπολιτικά τους οι Βρετανοί. Με αυτή τη λογική ο δικός μας θα έπρεπε να κατεβάσει το Μητροπάνο στο ευρωψηφοδέλτιο μήπως και πετύχει τίποτα. (Όχι για τα σκάνδαλα…για τη φουκαριάρα την παγκόσμια οικονομική κρίση)
*****Που κανέναν από ότι είδα δεν πτόησε στη διοργάνωση. 30 εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε ο Βλαδίμηρος, για να δει ο Ομπάμα και να σκάσει, που το αντίπαλον δέος τώρα τον χτυπά καίρια, στην καρδιά της σόου μπίζνας, αμ πως! (Η δε Σουηδία 37.000 ευρώ της κόστισε το φτερωτό φόρεμα της αψηλής υψιφώνου. Ήταν πολλά τα πτηνά Σούλα).
*****Αξιοπρεπέστατη η Πατρίτσια Κάας με το αισθαντικό βλέμμα αλά Βάσω Παπανδρέου. Παιχνιδιάρηδες το Αζερμπαϊτζάν. Μελωδικότατη η Ισλανδία. Και «λουκούμακι» σκέτο η Χαντισέ, που τσάμπα την έφαγε ο…άγχος (που είσαι Καλομοίρα!). Γενικώς μια χαρά ήταν και όλοι (εξαιρούνται τα Μαγγιράκια που το παραπήραν σοβαρά) μια χαρά περάσαμε (ο Αλεξάντερ καλύτερα) και ας αφήσουμε λοιπόν τις ξινίλες κατά μέρος.
*****(Είναι όμως να σε πάει και το όνομα. Σάρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος στους Μεγάλους Έλληνες του Σκάι. Άλλος διαγωνισμός αυτός Σούλα. Εκεί να δεις δεκάδα και συναγωνισμό με δυνατά «έθνικ» στοιχεία!!!)
*****Το μωρό καταγγέλλει την παρέμβαση των επιτροπών που δεν άφησαν να φανεί το στριπτίζ της Ντίντα στη συμμετοχή της Γερμανίας. Είναι ο μόνος σε όλη την Ευρώπη που ψήφισε (έξυπνα)το κομμάτι μήπως βγει και δει κάνα κορσέ! Αντ΄ αυτού έμεινε με το βιολί στο χέρι (του Αλεξάντερ).

Media-στε! (το βιολί μου εγώ)
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

«Η Θέμις έχει κέφια».

Τη θυμάσαι Σούλα την σειρά στην παλιά ασπρόμαυρη του- βούλα; Α, ναι σωστά. Εσύ δεν την πρόλαβες. Άρα δεν θυμάσαι ούτε το «Η Θέμις έχει νεύρα». Κι αυτό στην ασπρόμαυρη του-βούλα. Κοίτα όμως κύκλους που κάνει ο καιρός Σούλα και πως όλα ξαναγυρνούν στο σήμερα. Η Θέμις (Δικαιοσύνη) τη Δευτέρα στην έγχρωμη πια, του-βούλα και κέφια είχε για κάποιους και νεύρα για κάποιους άλλους. Την επικαλέστηκε και ο Υπουργός Παυλίδης και οι λογής θέλω να γίνω-ξαναγίνω Υπουργός. Τρελό σουχτσέ η (Θε-ά!Θε-ά!) Δικαιοσύνη. (Και όσους δεν ικανοποιηθήκαν από το αποτέλεσμα, να μην ξεχνάνε ότι είναι τυφλή! Η Θέμις-Δικαιοσύνη. Γιουστίτια στη Ρωμαική μυθολογία. Βρε γιούστ!!!)
*****Κι έχεις και τον ΣΚΑΙ να σου βάζει τον Περικλή (του Ξανθίππου, βεβαίως-βεβαίως) στους Μεγάλους Έλληνες την ώρα που απέναντι οι σύγχρονοι «μεγάλοι» Έλληνες κάνουν τζαρτζαρίσματα με την καυτή πατάτα. Που πάτε ωρέ εκεί στο Φάληρο; Ποιος θα δει τον Περικλή; Εδώ μιλάμε για… ανδρών γαρ επιφανών πάσα γή…πατρίς.
*****(Για να μην πω και για την αμίμητη ατάκα του συμπαθέστατου κατά τα άλλα Ανδρέα Λοβέρδου «Σας παραδώσαμε την καλύτερη Ελλάδα όλων των εποχών!». Όχι, δεν τον εξαίρεσε τον χρυσούν αιώνα Σούλα μου. Μη με λες Κακιοπούλου.)
*****Μια κακία μένει στον παλιόκοσμο σκέφτηκε η Τατιάνα και κάλεσε στην εκπομπή της την άσωτη κόρη Χριστίνα Λαμπίρη ίνα την συγγχωρέσει ενώπιον μας. Γιατί; Διατί κάποτε στα πολύ παλιά-παλιά χρόνια, που τα δυο κορίτσια ήταν μαζί η Χριστίνα ζήτησε το μερίδιο της από τις…μεσημεριανές τατιανιές και την έκανε για άλλες…συχνότητες ίνα αποκτήσει το δικό της βασίλειο. Αν αυτό δεν είναι μεγαθυμία τι της Στεφανίδου είναι;
*****(Κι αυτά τα βλέπει ο Θεός Σούλα μου. Και παρόλο που θα έπρεπε να έχει τσαντιστεί λίγο που η Τατιάνα ντύθηκε μουσουλμάνα σε άλλη εκπομπή κι έκανε τσάρκες με τη μαντήλα, ωστόσο έστειλε θεία φώτιση στον Λεβέντη του Αντέννα και της ξαναδώσανε τα καλλιστεία, σε ανταμοιβή της καλής της καρδιάς)
*****Άντε να δούμε και καμιά συγχώρεση της Σαρρή στο Λάκη, τώρα που αναζωπυρώθηκε η κόντρα, ένεκα των εβδομαδιαίων και πάλι (τι καλά!) εμφανίσεων του Λάκη.
*****(Άλλες προτεινόμενες συμφιλιώσεις. Μουρατίδης-Σκάσε Ηλίθια(πως τον έλεγαν; Α, Μάρκελος Νύκτας). Κακαουνάκης-Ψωμιάδης (σε εκπομπή του Νομάρχη φυσικά, γιατί ως γνωστόν «τα φέρνει» στα κοινά 15-44 κι έχει κατακλυστεί από προτάσεις). Αντρέας-Δημητρούλα (δεν μπορώ να βλέπω τον Αντρέα να μαραζώνει έτσι.-Και το Μαλέλη επίσης, με την επιλογή του.)
***** Στην ΕΡΤ πάλι που το πρωινάδικο τους πάει μια χαρά -για κρατική τηλεόραση πάντα- τα αυτογκόλ συνεχίζονται. Αποφάσισαν πως του χρόνου η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, «Συμβαίνει τώρα», δεν θα συνεχιστεί γιατί… δεν το μπορούν το διψήφιο στην τηλεθέαση. Τους σοκάρει. Τους προκαλεί σύγχυση.. Ίσως έχουν και το φόβο της επιτυχίας. Αλλά θα μου πεις Σούλα, τότε πως ποντάρουνε στο Sakiiiiiis; Και θα σου απαντήσω εγώ η Κακιοπούλου. Είδες τη συνέντευξη του Ρουβά on line στην επίσημη ιστοσελίδα για τη Εurovision; Όχι γιατί δεν έχεις ίντερνετ; Γιατί κι εγώ που έχω την είδα νομίζεις; Δεν ξέρω από κρατική στήριξη αλλά από τεχνική υποστήριξη…μήτε ο Sakiiiiis δεν έτυχε περιποίησης. Κι όχι τίποτα άλλο είχα και την ανιψιά του μωρού που είχε στηθεί να τον δει στον υπολογιστή μου και μου έσκασε το καψερό στο κλάμα!
*****Και κλάμα…στο ΟΑΚΑ. Όχι το μωρό, προς Θεού. Το μωρό –λέει-το ήξερε από την αρχή –λέει-ότι το κύπελλο ήταν του Θρύλου. Βράχος. Ακλόνητος. Εμένα να ρωτάς Σούλα, που τον μπούκωνα χούφτες-χούφτες τα ηρεμιστικά. (Μεταξύ μας εκτός της δικαιοσύνης καμιά φορά χρειάζεται και τύχη -άλλη ανοιχτομάτα από κει!-).

Μedia-στε δια γυμνών οφθαλμών!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Χριστός ανέστη!

Αληθώς ο Κύριος (σας τα έλεγα εγώ). Πως καλοπεράσατε Σούλα; Η χαρά της χοληστερίνης και ο τσάμικος πως πήγε; Καλά; Πάντα τέτοια και του χρόνου να είμαστε καλά. Από του-βούλα είδαμε καθόλου ή μόνο τα μεγαλοβδομαδιάτικα τον Ιησού από τη Ναζαρέτ και τον Μπεν Χούρ (αθάνατες αξίες).
*****Αθάνατες αξίες μέρος δεύτερον. Πρωινός καφές! Η Βικούλα έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της. Θα μου πεις γρουσούζικη ημερομηνία (21 Απριλίου) αλλά αυτό είναι ένα φτηνό επιχείρημα και δεν θα το χρησιμοποιήσω. Κούκλα το κορίτσι της διπλανής πόρτας (εγώ όταν χτυπάω βέβαια στη γειτόνισσα για τα κοινόχρηστα δε μου ανοίγει την πόρτα ακριβώς έτσι, αλλά ρε αδελφέ, ένα πρότυπο χρειαζόμαστε όλοι το παραδέχομαι.)
*****Το δε σκηνικό όπου τόσοι άνθρωποι δούλεψαν ολημερίς και οληνυχτίς χωρίς μια μπουκίτσα αρνάκι πασχαλιάτικα για να μπορέσουμε εμείς να πάρουμε τον καινούργιο μας καφέ στην ώρα του, ήταν όντως πολύ χαρούμενο, πολύ ανοιξιάτικο, πολύ θετικό, χάρη του φενγκ σούι μάλλον και να σκάσουν οι οχτροί μας. (Επίσης η κουζίνα μου και της γειτόνισσας δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά εντάξει εδώ μιλάμε για στούντιο, αν ήτανε έτσι ας πήγαινα να νοικιάσω στο ΑΤΑ να παίξω και στα μυστικά της Εδέμ).
*****Εννοείται πως η Λίτσα παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της εκπομπής, ήτοι η μαμά του λόχου και η πολύτιμη αρωγός του κάθε επιτυχημένου ή όχι συνδυασμού παρουσιαστών. Λίγο δύσκολα για τους ιχθείς τα είπε, αλλά δε βαριέσαι αυτό πια τείνει να γίνει ρουτίνα, κάτω από αυτό τον αστερισμό που έλαχε να γεννηθούμε. Εξάλλου τι τους νοιάζει η Βικούλα είναι καρκίνος, με ωροσκόπο δίδυμο όπου της προσδίδει αυτή την…ευφράδεια. (Αν είχε και μια σελήνη στον τοξότη να στοχεύει λίγο πιο καλά την κάμερα που μιλά θα ήταν λίγο πιο βοηθητικό, αλλά δεν πειράζει αρχή είναι. Εξάλλου ο σκηνοθέτης φάνηκε πολύ προστατευτικός στο συγκεκριμένο τομέα και την κάλυψε αξιοπρεπέστατα).
*****Στην αρχή κομμάτι μπερδεύτηκα, γιατί νόμιζα ότι την εκπομπή θα την παρουσίαζε τελικά ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ο αρχιμακιγιέρ γνωστής φίρμας καλλυντικών (μην κάνουμε και τσάμπα διαφήμιση γιατί φωνάζει ο σύντροφος αφεντικό). Το πήρε επάνω του το πράγμα κανονικά. Κοσμοπολίτης κι αυτός και λαλίστατος, συν το τε-ρά-στιο προτέρημα ότι ξέρει να σου εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και να σου κάνει μακιγιάζ smokey eyes…Προς το τέλος καταλάβαμε ότι όχι μωρέ, μια στήλη θα έχει ο άνθρωπος, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, όπου όσες θέλουμε θα μπορούμε να πηγαίνουμε να μας βγάλει ακόμα και τα φρύδια. Κι άλλη μια στήλη, η γυναίκα του για μόδα, όπου τους έχει παντρέψει και τους έχει βαφτίσει το παιδί, η Βικούλα. (Τελικά, παντού οι κουμπάροι, Σούλα. Μεγάλη πληγή! )
*****Ταξίδακια θα χουμε. 3.000 € κάθε βδομάδα θα χουμε. Διαφορετικά είδη μαγειρικής κάθε μέρα θα χουμε (αν και το κενό της Βέφας δυσαναπλήρωτο). Την ξανθιά γαζέλα της πασαρέλας θα χουμε. Τι άλλο θέλουμε οι τζώρες ; Επίσης ο Φοίβος κι η Αντεννοτραφής Ηeaven τρελές πωλήσεις και, θα χουνε αφού πλασάρουνε το τραγούδι του Πετρέλη «Ένα» σαν σήμα της εκπομπής. (Να μένουν τα λεφτά στην οικογένεια Σουλίτσα).
*****Εν κατακλείδι, μια χαρά ήταν ο Πρωινός Καφές. Για να μην είμαστε και άνευ λόγου…κατίνες. Άντε και καλή συνέχεια…Ήθελε μια… Λεβέντικη οπτική το πράγμα τελικώς.
*****Άντε να αρχίσει με το καλό σήμερα και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να βρούμε καινούργια να λέμε με Ήλια Ντάρλιν Ψινάκη και Περή.
*****Το μωρό βέβαια ουδόλως τον απασχολεί ο Ψινάκης. Άλλαξε βάρδια και πήγε απογευματινός για να βλέπει το πρωί την Βικούλα. Τουλάχιστον να μάθει τίποτα από το Φρέντι, να μου βγάλει κάνα φρύδι (αφού δε βάζει κάνα δαχτυλίδι)

Μedia- στε κι ότι βγεί!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Τα καλά νέα.

Η Μεγάλη Εβδομάδα έχει χάπι εντ. Δε θέλω να το αποκαλύψω μεν και να κάνω αυτά που κάνουν οι απέναντι μεσημεριανάδες που ο ένας αποκαλύπτει το τέλος του σήριαλ του άλλου. Άντε, ίσως να δώσω κάποιο κλου, πως το λέτε εδώ στο Ελλάντα (γεια σου ρε πατριωτάκι Vardalos με τα greek lovers σου ) κάποιο στοιχείο στο τέλος της στήλης. Προς το παρόν μπορώ μόνο να πω ότι η υπόθεση τελειώνει καλά.
*****Καλά θέλω να πιστεύω, πως θα τελειώσει και η υπόθεση της Γιουροβίζιον. Ο Σακής μετά τις ευλογίες (μαζί με ένα ωραιότατο βαζάκι με πολύτιμους λίθους για τη σερβάνα) από τον Αρχιεπίσκοπο Βαρθολομαίο, συν την πατάτα που εξεστόμισε η Χαντισέ, ονομάζοντας τα Σκόπια…Μακεδονία, ετσά μαζεύει τα ψηφαλάκια επαέ…που θα μας φέρουν, τη χρυσή μπάμπουσκα-βραβείο από τη ρώσικη στέπα.
*****Η χρυσομαλλούσα μπάμπουσκα (κούκλα, Σούλα) του Αμαρουσίου από την άλλη έβγαλε στον αέρα το πρώτο διαφημιστικό της, όπου η μαμά της την κυνηγάει τηλεφωνικώς, πριν φύγει για την εκπομπή να πιει την οβομαλτίνη της (ή την περτικαλάδα δεν το έχω συγκρατήσει, πάντως όχι καφέ, κάνει κακό στα νεύρα και μετά σε κατατρώει…. ο άγχος) Πρόσεξε με τώρα Σούλα, η καινούργια εκπομπή θα έχει στήλη με μαγειρική σούσι, εναλλακτική γυμναστική πιλάτες, και βέβαια συμβουλές φενγκ σούι. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση με τη μέση ελληνίδα νοικοκυρά. (Δεν έφταναν τα δυο χιλιόμετρα πόδια, της Βίκυς)
*****Το Μέγκα, προτίμησε την πεπατημένη. Ο Γρηγόρης- πρώην καλό παιδί-, ερωτεύτηκε πάλι. Ξανθιά πάλι. Συμπαρουσιάστρια του πάλι. Η οποία είναι ΚΑΙ αυτή καλή κοπέλα και από σπίτι εφόσον του μαγειρεύει παραδοσιακά ελληνικότατα γεμιστά από τις 8 μέχρι τις 12μιση το βράδι. Έτσι είναι Σούλα, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Για να δούμε λοιπόν, τη Νάντια Μπουλέ θα την πάει στους γονείς τώρα το Πάσχα, ή….θα έχουμε πάλι μια αδικοχαμένη αγάπη με τη λήξη της σεζόν…Άντε γιατί οι κακές παρέες με το Ρέμο τον έχουν χαλάσει μου φαίνεται (μην ξαναπιάσω το θέμα με τη Ζέτα και τον πάλι -κάτι -μου –έτυχε- και- δεν-θα έρθω νυμφίο)
*****(Άσχετο. Σούλα εσύ στα γεμιστά βάζεις και κουκουνάρι;)
*****Ιδού ο νυμφίος έρχεται. Μεγαλοδευτεριάτικα στον απόλυτο Χατζηνικολάου. Χαρές που έκανα, Σούλα μου. Παρά τη θλίψη των ημερών. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος είναι εδώ. Φρέσκος φρέσκος και λαλίστατος. Με το αυτάρεσκο πονηρό χαμογελάκι μας διαβεβαίωσε πως όλα εν σοφία εποίησε (η κυβερνώσα παράταξη, λέμε, τώρα) και για τα όποια κακά φταίει σαφώς η ξινή αντιπολίτευση, οι Νεφελίμ και ο…Χατζηπετρής.
***** Έλα όμως που ο κόσμος έχει αρχίσει και του γυρνάει το μάτι και κάπως του έρχεται! Τα καλά της Δρούζα δεν σε παραδειγμάτισαν διόλου Θεόδωρε; «Πρέπει να ντρέπεστε που εκμεταλλεύεστε τον θάνατο ενός παιδιού για να κονομήσετε!» φράση αγανάκτησης από το συγγενή του παιδιού, που χάθηκε στο σεισμό στη γείτονα Ιταλία. Η Αννούλα στον κόσμο της. Ψιτ. Κοπελιά! Σε σένα το λέει. Και το εννοεί. (Δε θέλω να σε δυσοιωνίσω Θεόδωρε, αλλά ο Σταρ ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί συνεργασία την καινούργια σεζόν με την κυρία Άννα Δρούζα, την ευχαριστεί για τη συνεργασία και λοιπά και λοιπά. Δεν υπαινίσσομαι τίποτα, απλά το αναφέρω)
*****(Ειρήσθω εν παρόδω μάλλον τη Ράνια Θρασκιά θα πάρουν στη θέση της. Να γεννήσει με το καλό κι εμπρός για νέα νουμεράκια, ένεκα οι λεχώνες τα φέρνουν. Πάλι σωστός κύριε Μαλέλη μου. Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη να σηκώσουμε και την απογευματινή ζώνη.).
*****Υπομονή. Λίγη υπομονή ακόμη. Όχι δεν εννοώ με το μωρό, Σούλα. Ως Μεγάλη Παρασκευή το λέω. (Εδώ τουλάχιστον υπάρχει εγγυημένο χάπι εντ)

Μedia-στε Χριστός Ανέστη!!!
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Όχι κυρία Σούλα μου (κούνημα δείκτη)

ούτε πρόκειται να παραιτηθώ, ούτε τις υποδείξεις σου δέχομαι, γιατί μη νομίζεις ότι δεν σε έχω πάρει χαμπάρι ότι βάζεις λόγια στο σύντροφο αφεντικό, ίνα θες να μου φας τη θεσούλα, (Α ρε Γιώργη Αυτιά τώρα καταλαβαίνω την πίκρα σου για τον πονηρό Βλάχο). Αλλά (κούνημα δείκτη) όχι Σούλα. Θα μείνω εδώ να σε τσιρτσιρίζω για την ελληνική του-βούλα μέχρι το 2012 (για μετά δεν εγγυώμαι, ότι πει ο…Κύριος)
*****Ο οποίος Κύριος βέβαια δεν αφήνει κανέναν να πάει χαμένος, πράγμα που τρανά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με την επαγγελματική αποκατάσταση της Εμυς Λιβανίου, της Κατερίνας Ζαρίφη (έστω ραδιοφωνικά) και της Βάνας Μπάρμπα ως παρουσιάστρια τοκ σόου με τον Παπαγιάννη. Άντε, να τακτοποιηθεί και η Χριστίνα Αλούπη και η Ράνια πρώην σύζυγος Καρατζαφέρη και να του ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι μου (φτηνά θα μου ρθει).
*****Ο Μουτσινάς τώρα φύση ατίθασος , όπως όλοι γνωρίζουμε Σούλα, συνεχίζει και θέλει να το διαχειριστεί μόνος του (δε βάζει μυαλό αυτός ο άνθρωπος). Αυτοπροσκλήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη, ήρθε το «καλό παιδί» κι έπαθε δυο εμφράγματα στο παιδί που τον βρήκε φάντη μπαστούνι τον παλιό καλό συνεργάτη στον καναπέ του, ε πόσο να αντέξει; Πάει κι η καλοσύνη, πάνε και τα γλυκανάλατα. Ξεκατινιάστηκε κανονικά. «Και γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο; Κι εγώ που πήγα στους δικούς σου με ένα ταψί ταού κιοκσού για να τους παρηγορήσω για τον ρεζίλη το γιό τους, κι όχι πες μου θα ζήταγες συγνώμη στο Γρηγόρη- ούπς αυτό μου το έγραψαν οι συνεργάτες μου αλλά, μιλά ορέ γιατί θα αποθάνεις» Παλιόπαιδο θα γίνωωωω, (Μαζωνάκης Σούλα)
*****(Ο Μουτσινάς το ξανασκέφτεται τα περί πρωτοβουλίας του κι έχει αρχίσει τη στροφή στη θρησκεία και τα τάματα, ερχομένης και της Μεγάλης Εβδομάδας…
*****Η Μεγάλη Εβδομάδα έχει αρχίσει καιρό τώρα για το λαμπερό ζευγάρι Ευαγγελάτος-Στεφανίδου. Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο, που δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ κι αν έχει γίνει η αγωνία μου βουνό. Τι θα γίνει θα το υπογράψουμε το συμβόλαιο;( Γιατί αν είναι να περάσουμε στην αποκαθήλωση να ξέρω να ράψω κάτι σεμνό).
*****Σεμνός και ταπεινός (όχι κουρασμένος) ήταν ο Πρωθυπουργός μας, στην συνάντηση με τον Ομπάμα όσο είδαμε από του-βούλας. Ο Ομπάμα πάλι, σκέτο Χόλυγουντ. Μπρίο, νάζι, σκέρτσο.-Με το ζόρι συγκρατήθηκε να χορέψει κι ένα χιπ χοπ. Έτοιμος για «Αμερική έχεις ταλέντο». «Ελλάδα εσύ έχεις ταλέντο»;
***** (Σαν πολύ αργεί πάντως η απάντηση εκεί στον Αντέννα. Να ανησυχήσω; Ρε λες να ξεμείναμε από ταλέντα ή ξεκινάει κάνα καινούργιο σόου η πασιονάρια Ανίτα και ο Τσε Καρβέλας;)
*****Ευτυχώς που έχουμε τον Sakiiiiiiiis και έχουμε καθαρίσει με αυτό το ερώτημα για πολλές γενιές ακόμα. (Πως μας έχουν σώσει ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας τόσους αιώνες; )
***** Και ναι μεν ο Sakiiiis δεν συγκαταλέγεται στους Μεγάλους Έλληνες (Ναι Σούλα γνωρίζω την ένσταση σου για αυτό) αλλά οι άλλοι κύριοι, ευτυχώς ναι. Ο Σκάι παρουσιάζει τις σπουδαιότερες ελληνικές προσωπικότητες κι έχει κάνει καλή δουλειά. Σιγά σιγά δε, αρχίζει να έχει όλο και περισσότερη απήχηση. Κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδι. (Ας ψηφίσουμε και κάτι άλλος εκτός από… αδύναμους κρίκους).
*****Και τώρα που είπα για κρίκους (χρυσούς), επιτέλους η Ευγενία Μπουμπούκου, δόξα και τιμή γίνεται κυρία Άδωνη Γεωργιάδη, στις 22 Ιουνίου. Να ζήσουν και στα δικά μας οι λεύτερες. Το μωρό σιωπά. (κούνημα δείκτη). Αυλαία.

Μedia-στε και κάντε και καμιά νηστεία
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Όχι δεν ήτανε πρωταπριλιά, Σούλα.

Δεν το κάνανε στα ψέματα. Μην κοιτάς που ο Παντελής σου είπε πως αγόρασε το κάμπριο, εκείνο που τόσο καιρό ζαχάρωνες να σε πηγαίνει βόλτες και να φεύγει το φούξια μαντιλάκι στο λαιμό σου πίσω από τον άνεμο και την ταχύτητα κι όλα μες στη ρομαντσάδα και τη χλίδα. Εντάξει αυτό ήταν ψέμα. Να κρατάμε το έθιμο. Αλλά οι άλλοι Σουλίτσα μου το εννοούσαν.
*****Μοσχαράκια και πουρέδες και κρεμώδη επιδόρπια. Κι απέναντι δημοσκοπήσεις και G 20. Ούτε από περιέργεια δεν το βλέπεις το απέναντι από τα δελτία του Άλφα. Σούπα η ιδέα…Είπαμε να κάνουμε αστείο, αλλά παιδιά κοιτάχτε να πάρετε το πράγμα σοβαρά γιατί η AGB άναψε τη θράκα και βουρ στο….ψητό.
*****Και μπορεί να μην ξέρουμε τι ζώδιο είναι το αρνάκι (όχι δεν την είχε η μάνα Ελενίτα την απορία, την είχε η Λίτσα Πατέρα. Τι να συμπεράνω για την επιστήμονα;) αλλά ξέρουμε σίγουρα ποιος τραβάει ως αμνοερίφιον στη σφαγή. Και κατόπιν στη σούβλα. Εκεί στην Κάντζα. Ακούει; Όβερ.
*****Τι να σου κάνει κι αυτός ο extreme Σόμμερ; Πόσο να την ανεβάσει την τηλεθέαση; Ωραίο παλικάρι και κοσμοπολίτης και τον φάγανε τα χιλιόμετρα να γυρίσει τον κόσμο για να μας επιδείξει τις επικίνδυνες αποστολές του αλλά…(Να εκεί είναι που με πιάνουν οι ενστάσεις για το αν υπάρχει σχέδιο. Ρε παιδιά το extreme το έχετε μες στα πόδια σας με όλα αυτά που γίνονται στο κανάλι. Τι τα θέλετε και τα πληρώνετε τόσα ευρώ για ταξίδια στο εξωτερικό;)
*****Λοιπόν, αρκετά με τον Άλφα. Αν και θα ήθελα να επισημάνω ότι στο θέμα Μάνεσης παρα-έδωσαν σημασία οι πανελίστες. Βγήκε το παιδί και είπε ένα ευφυολόγημα να το πώ; Ένα εύρημα να το πω; Μια καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς να το πω; Έτσι θα το πω. Δεν είναι και για 10 στρέμματα ανάπτυξη και επερωτήσεις επί επερωτήσεων που βαδίζουμε κύριοι και ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο.
*****Επίσης θέλω να πω ότι οι αφίσες που κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας «Ποιος θα δείρει τον Κακαουνάκη» δεν τις έβγαλε Μάνεση. Είναι προβοκάτσια από τα άλλα κανάλια που θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια και την έριδα. Κι ας ησυχάσει επιτέλους ο σύντεκνος της δημοσιογραφίας, αφού στο κάτω κάτω κάτω ο Μάνεσης του φτάνει μέχρι τη μέση. Που είσαι αθάνατε βάρδε Βύρωνα Πολύδωρα με τον κώδικα Μπουσίντο;
*****Τώρα (τελευταίο και άμα ξαναπώ τίποτα για τον άλφα να μου καεί ο υπολογιστής) όταν είπα για τον Αυτιά ότι πάει στον Άλτερ από τακτ δε μίλησα που φάγανε τα μουστάκια τους με το Βλάχο μπροστά στα έκπληκτα αμυγδαλωτά μάτια των τηλεθεατών. Καλό είναι τέτοιες πικάντικες κι έξω καρδιά στιγμές να μην τις αναμασάμε και να κάνουμε πως είχαμε πάει λαικη εκείνη την ώρα (βρήκα κάτι ψαράκια Σούλα, μούρλια). Ο Βλάχος προυπήρχε όντως τηλεοπτικά του Αυτιά, και δεν θέλει να του φάει τη θέσουλα και τα ενσημάκια. Τώρα ποια είναι η κότα ποιος το αυγό ποιος ο πονηρός βλάχος….Εν τη παλάμη το τηλεκοντρόλ και ούτω βοήσωμεν.
***** ( Συνομωτικό, για τη θέση του εν λόγω ψιθυρίζεται ότι προωθούν το δίδυμο Λυριτζή Οικονόμου. Ξέρω κι εγώ; Είναι τώρα εποχές για να φεύγεις από κρατική στέγη;)
*****Να μην πω τώρα για το πρωταπριλιάτικο αστειο του μωρού έτσι; Το κουτάκι από κοσμηματοπωλείο που είχε μέσα ένα σκόρδο. ( Μη με ματιάξουν και καλά) Αμ , τέτοια πρωταπριλιάτικα έκανε κι ο άλφα με το δελτίο….και τώρα ξεροψήνεται.

Media-στε όχι άλλο κάρβουνο
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Επεισόδιο 3.421 (με το κόκαλο)

στην φωσκολική σαπουνόπερα « Πρωινός καφές, η κάθοδος». Ενώ το αθώο αχυρένιο ζευγάρι παρουσιαστών χοροπηδούν χαρωπά , μαθαίνουν για την ανάδρομη Αφροδίτη από την κυρία Λίτσα και μαγειρεύουν νηστίσιμες κιμαδόπιτες, ενώ στα απέναντι κανάλια προσλαμβάνουν και απολύουν πρωινοκαφετζήδες και παίζουν στοιχήματα και μπουκαλάκια στον Τερζή, ενώ ακόμα και ό ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως «έχει κουραστεί» στην είσοδο του Τζαϊαντικού ομίλου εμφανίζεται το αστραφτερό μυστηριώδες τζιπ….
*****Ο ίδιος ο διευθυντής του σταθμού σπεύδει να υποδεχτεί. «Είσαι μέσα;» ερωτά με σατανικό (αλλά γοητευτικό ) χαμογέλο. «Όχι ντάρλιν, αυτό ήταν στον Άλφα και κόπηκε. Για τον Πρωινό Καφέ δε μου είπατε να έρθω να υπογράψω;»
*****(Επίσης η εκδίκηση της ξανθιάς, αλλά ας το αυτό είναι στο Μέγκα. Μην το μπερδέψουμε παραπάνω, Λεβέντη μου και δεν τα πας και καλά με τα ελληνικά).
***** Στα έλεγα Σουλίτσα. Τράβα να αυτοπροταθείς, τώρα πάει πέταξε το πουλάκι. Ήρθε η δίμετρη, η χρυσομαλλούσα, η αιθέρια, η «όταν σε έπλασε ο Θεός πρέπει να είχε προφανώς μεγάλη έμπνευση» Βίκυ Καγιά και τη Δευτέρα μετά την ανάσταση θα κάνουν ανάσταση και το μωρό, και τα διοικητικά μωρά στον Αντένα, που τους έχει φάει η ολονυχτία και η σύσκεψη κι ούτε έναν καφέ δεν μπορούν να πιούνε χωρίς να πικραθούν.
*****Άντε βρε! Με το καλό. Με γειές και καλές θάλασσες!!!
*****Τώρα βέβαια συζητείται ότι ναι μεν το στείλανε το δελτίο τύπου και κάνανε τις περατζάδες από όλα τα γύρω κανάλια, για το καινούργιο απόκτημα, αλλά ο Άλφα το έχει νταλκά (πως ήταν η Βροχοπούλου με τον Φράν;) και δεν το δίνει το διαζύγιο. Δεν το λύνει το συμβόλαιο βρε παιδί μου. Έτσι! Πως μπαίνεις ρε κύριος και πλιατσικολογείς; Εγώ της έγραψα και το σπίτι στην Πόρο. Και το τζιπ.(Εδώ υπάρχει ένα δίκιο Σούλα,. Το σωστό να λέγεται)
***** Τώρα θα μου πεις το δίκιο και το άδικο στην Κάντζα έχουνε μια… ευελιξία. Κρίμα και για τη «Μηχανή του Χρόνου» του Χρήστου Βασιλόπουλου που «σταμάτησε». Και για το «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη που «έκλεισε». Εγώ δεν το λέω για μένα και τη Σούλα, γιατί θα τους βρούμε σίγουρα σε άλλη συχνότητα. Για τη φουκαριάρα τη θεαματικότητα σας το λέω…
*****Και πείτε μου και κάτι άλλο έτσι να καταλάβω βρε σαΐνια, με ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ βάζεις δελτίο ειδήσεων απέναντι από τα «Μυστικά της Εδέμ»; Τώρα που γύρισε κι ο πατέρας της Εύας; Ο ορισμός του αυτογκόλ!
*****(Για την περίπτωση του ρηάλιτυ μαγειρικής απέναντι από το υπερθέαμα των παραθυράτων δελτίων ειδήσεων με τη ζωντανή ορχήστρα και τα χορευτικά….δεν το συζητώ. Μήπως να ανταλλάσσατε την Καγιά με τον Ψινάκη να πει καμιά «γλυκιά-γλυκιά» ιδέα; Γιατί δεν σας βλέπω σε καλό δρόμο)
*****Από την άλλη σε καλό δρόμο βλέπω το Άλτερ. Τώρα που θα ξεκινήσει και το πρωινάδικο ο Αυτιάς. Γιατί λίγα να λέμε πολλά να καταλαβαίνουμε ανανέωση συμβολαίου ο Μίστερ Συνταξούλας δε βλέπει. Ένεκα το πολυπόθητον κοινόν 15-44 δεν ενδιαφέρεται για τέτοια θέματα (και πως άλλωστε μήπως έχουν ελπίδα αυτές οι κλάσεις να πάρουν σύνταξη;)
*****Εξαιρείται η Πετρούλα φυσικά, η οποία αφενός μεν δουλεύει διπλοβάρδιες αφετέρου θα αρχίσει και τα βαρέα ανθυγιεινά στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων (αυτά είναι! ακούτε εκεί στον Άλφα;- αλλά φεύγει η Πετρούλα από τον μέντορα Μαλέλη;)
***** «Σα να λέμε φεύγει η κούπα από τον Πειραιά;» (Το μωρό, μονίμως στον κόσμο του, αλλά εντός θέματος)

Μedia-στε δεκτοί και οι εκτός 15-44
vandakakiopoulou@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Σούλα τη γλίτωσα!

Εδώ είμαι κι αυτή την εβδομάδα. Τη Δευτέρα το βράδι τηλέφωνο δεν είχα. Καμιά σύσκεψη δεν έγινε. Τρίτη πρωί το γράφω και το στέλνω στο σύντροφο αφεντικό. Κι όχι τίποτα μειώσεις. 540 λεξούλες σαν πάντοτε. Αμ πως! κάποιες αξίες είναι σταθερές (μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον).
*****Και τα λεγα για το Μουτσινά. Δεν τα λεγα; Πάρε βρε παιδί μου μια καραμελίτσα, μια τσιχλίτσα έστω. Είπαμε μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Μην τα παίρνεις τα κανάλια παραμάζωμα κι αρχίζεις και…τα εν οίκω, εν Δήμω. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, στο δικό σου κανάλι. Τα εν οίκω…εν οίκω.
*****Πας τώρα στο σπίτι του, έστω στην έπαυλη του dear Μίνωα, να του πεις τι; Ότι περνάς καλύτερα στο Pommodorο λέγοντας παρλάτες; (Που μωρέ ανεκδιήγητε κι εσύ, εκεί που σκάει η Έφη Θώδη με το αμνοερίφιο; Ωραία γούστα!). Πίστεψες μικρέ αθώε περί της μεγάλης οικογένειας του Αντέννα; Καλά, η οικογένεια Δράκου(ομοκάναλη φαμίλια) τίποτα δε σε δίδαξε τόσα χρόνια για τη ζωή;
*****Τώρα πέρνα κι εσύ μια βόλτα από τον ΟΑΕΔ να πάρεις το επίδομα για τη θέρμανση. (Να με κάτι τέτοια αψυχολόγητα σταριλίκια αυξάνεται η ανεργία και τρέχει μετά ο πρωθυπουργός και τι να πρωτομάζεψει κι αυτός ο χριστιανός;)
*****Καλημέρα λοιπόν πλεόν στον πρωινό καφέ μας λένε τα x-factorόπαιδα Λιανός και Καμπούρη. Ο δε Λιανός, από την πεντάδα του Fame Story αλλά και συνεργάτης του πρωινάδικου της Αλιμπέρτη. ( Φημολογείται ότι όταν τελειώνει τα μεσημέρια σκουπίζει και τη ρεσεψιόν, αλλά η πληροφορία ελέγχεται).
*****Η δε αρχόντισσα Τατιάνα, εξηναγκάσθη σε χρονομείωση της εκπομπής. (Ε θα πέσει φωτιά και θα μας κάψει Σούλα). Αρχικά δηλαδή της είπαν να τη μεγαλώσει και να την κάνει τρίωρη, αλλά επειδή κατά βάθος η Τάτη είναι καλός άνθρωπος και σκέφτηκε την ψυχική υγεία των τηλεθεατών, συν το που θα βρίσκει τόσα παραπάνω παρτσακλά κάθε μέρα, αποφάσισε να δείξει ψυχραιμία και να κάνει περικοπές στην ώρα. (Ψυχραιμία για την ώρα, όπως εξομολογήθηκε στη Νανά Δούκα-Σγόντζου- Παλαϊτσάκη-Φουέντε-Δον Καμίλο κ.ο.κ)
*****Το είπε η Νανά, την επόμενη στο Πολύ μπλα-μπλα (πάρα πολύ, όμως). Μετά έδωσε άλλα πικάντικα στοιχεία για το ποιος σεμνός παρουσιαστής κάηκε στην αποτρίχωση ( ή αυτό το είδα στη Χρουσαλά;) ποια ηθοποιός απατά τον νυν της με τη μανικιουρίστα της και ποια δικηγόρος κάνει ίδια βαφή με τον τραγουδιστή σύζυγο της. (Εύκολο)
*****Καλέ τι καινούργια μόδα είναι αυτή; Όλες οι μεσημεριανές (και πρωινές) εκπομπές το χουν ρίξει στα κίτρινα κουίζ συνοδεία τάχα μου περιγράμματος του «περι ου ο λόγος» Πηγή πληροφοριών δε όπως όλοι ομολογούν περιχαρείς ….το κομμωτήριο. ( Ε να για αυτό δεν θα κάνω καριέρα ποτέ. Μια το μαύρο μπλε στο μαλλί, μια το μάκρος, καταστράφηκα)
*****Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν χρειάζεται ντε και καλά να πας και να πειράζεις τη δική σου κώμη. Αρκεί η παρατήρηση στις κώμες τον άλλων
*****Η Ευγενία Μπουμπούκου έχει αρχίσει και το ξανοίγει λίγο λίγο. Έκανε και μια αρμένικη βίζιτα στον Πρωινό Καφέ όπου μαγείρεψε και σουπίτσα με κρεατάκι που κάνει κράτσα- κράτσα στο στόμα (το ΄πε Σούλα, το ΄πε. το είδα). Αααχ ο καιρός γαρ εγγύς, που θα έλεγες κι εσύ Μπουμπούκο. Δε σε βλέπω από Σεπτέμβρη να τρως… σουπίτσα από τα χεράκια της. Άντε το πολύ κάνα καφέ κι αυτόν από του-βούλας.
*****(Μωρό είδες τι γίνεται γύρω ε; Φύγε εσύ, έλα συ)
*****(Αφεντικό εσύ μην τα βλέπεις αυτά)

Μedia-στε αν δημοσιευτεί.
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου