Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Σούλα παιδί μου έκανες σπα? (embargo Paraskevi 13-2)

Σούλα παιδί μου έκανες σπα, μανικιούρ, πεντικιούρ, χαλάουα ,ρίζες ,άκρες για…αύριο; Άντε κορίτσι μου γιατί εσένα ο Παντελής όλο και κάπου θα σε πάει σαββατιάτικα και ΑγιοΒαλεντινιώτικα ενώ…εμείς…μέσα μας βλέπω, διότι ως γνωστόν έχουμε και μια πολιτικοποιημένη άποψη κατά της εμπορευματοποίησης των γιορτών, ιδίως δε, όταν οι άγιοι τους είναι ξενόφερτοι. (προσπαθώ να το δω θετικά, με αυτή λογική δεν ισχύει η σημερινή…Παρασκευή και 13!!!)
*****Έχω άλλο όμως καλύτερο επιχείρημα για να μην αισθανθώ άσχημα που δε θα βγω αύριο (όχι Σούλα δεν θα πω το παλιό κλασικό ότι ο Σάββατο βγαίνουν οι «υπηρεσίες», μα που ζεις βρε κουμπαρομπεμπέκα;). Απλώς το Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ετοιμάσει στην ΝΕΤ ένα «Στην υγειά μας»…να μην μείνει γυαλί μες στο μαγαζί που λέει ο λόγος, από τα ντουζένια. Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στα τραγούδια για τα μάτια. Κι από ότι είδα σε αποσπάσματα θα είναι όντως χάρμα οφθαλμών –και ωτών θα σου πω εγώ!
*****Έτσι μπράβο βρε κρατικοτου-βούλα κάνε το καλό κι εμείς θα το πούμε. Τι δεν θα το πούμε; Θα μένουμε μόνο στα αρνητικά που για να δείξεις τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διέκοψες την Τόλμη και Γοητεία (Βρε Σούλα μου, πως έχει ασπρίσει έτσι ο Ριτζ; Φαρμακώνομαι που τον βλέπω κάθε φορά)
*****Όχι, εμείς το καλό το στηρίζουμε . Και για του λόγου το αληθές δείτε στην ΕΤ 1 κάθε Πέμπτη τον Καρυωτάκη. Έχουν γίνει θαύματα εκεί. Και σε ατμόσφαιρα και σε ιστορική έρευνα και σε ερμηνείες. Και βλέπεις και τον Καρυωτάκη αλλιώς. Όχι εκείνη την ταμπέλα που του φόρεσαν στα σχολειά μας Σούλα, κι έτσι χάθηκαν ευκαιρίες κι ευκαιρίες μάθησης και αγαλλίασης για όλους μας. (και τρέχει τώρα ο Άρης και τι να πρωτομαζέψει το παιδί; Καλύτερα στον τουρισμό με τις βερμούδες και τα χαβανέζικα)
*****Το δε καλό το στηρίζουμε και στον ιδιωτικό τομέα. Ειδικά εμείς του μη δημοσίου, και δη γυναίκες. Ήτοι, η «εργαζόμενη Γυναίκα» της Ελένης Ράντου στον Αντέννα, είναι όλα τα λεφτά. Είναι όντως βγαλμένη από τη ζωή κι έχεις κάποιον να σου κλείνει το μάτι σε όλα τα μύρια κακά της μοίρας μας που μας ταλανίζουν καθημερινά. (ααααχ, το ξέρω πως ξέρεις τι λέω, Σούλα)Και λέω της Ελένης Ράντου γιατί είναι φανερή η σφραγίδα της. Και χαλάλι τις 678 επαναλήψεις του Κωνσταντίνου κι Ελένης.
*****Και μη μου αρχίζεις ότι συμπίπτουν Σούλα Δες τον Καρυωτάκη, και τη Ράντου στην επανάληψη στη 1.30 ή δες τη Ράντου και τον Καρυωτάκη το Σάββατο στις 9. Στη δημοκρατική του βούλα δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
*****Και ΚΥΡΙΩΣ κανένας δε χάνεται (πλην της Εμης Λιβανίου που ακόμη περιμένει, βαριά η κατάρα του Μαλέλη). Έτσι λοιπόν έχω να ανακοινώσω ότι η Κατερίνα Κανονίδου (βιβλική τηλεπερσόνα –μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, των 90ς ) υπέγραψε με το ΤV Μακεδονία. Γεια μου κι αλήθεια λέω. Εμη, μην απελπίζεσαι.
*****Εξάλλου υπάρχει πάντα και το Wipe out του Αντέννα που ψάχνει εθελοντές,
*****(Μίνωα ντάρλιν, προς τι; Πως το βλέπεις δηλαδή ότι η «Τρύπα στο νερό» του Μέγκα αλλά και το Καλομοιράκι γκέισα στον Άλφα, είναι τάχα μου, παραδείγματα προς μίμηση;
*****ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!! Η Χρουσαλά το φόρεσε το μονοπετράκι της κι ας είναι καλά το «Πολύ μπλα μπλα» που το και το αποκάλυψε! Λέω εγώ τώρα! Για μερικά-μερικά μωρά, που αύριο θα τη βγάλουμε με Παπαδόπουλο (μην κοιτάς που είναι καλός), ένεκα το αριστερό μας παρελθόν!!!

Media-στε και Τσίριο! (Μανώλη)
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Εγώ ήμουνα με το Νικόλα. Πάει και τέλειωσε.

Νικόλας και ξερό ψωμί. Αλλά τι τα θες το ξανθό έχει επιτυχία τη σήμερον ημέρα και μας πήρε και το συμβόλαιο μέσα από τα χέρια, μας πήρε και το τζιπ μέσα από τα πόδια, μας πήρε και τη συμμετοχή στη Γιουροβίζιον, στα φωνητικά του Sakiiiiiiiiis. (Η Σούλα ως ξανθιά ήταν με το Λούκας, δεν θα τα βρω ποτέ με αυτή τη γυναίκα)
*****Ο Λούκας λοιπόν, ο μεγάλος νικητής του X Factor. Αντί του Νικόλα, το τονίζω. Μα είμαστε σοβαροί; Έχεις το Θεό κι ασχολείσαι με τους καντηλανάφτες ; (Μπιθικώτσης Σούλα). Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να γράψω αυτή την εβδομάδα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, να τιμήσω τα χρόνια μου στο ωδείο, τα σολφέζ και την αρμονία που έκανα στα νιάτα μου (πριν από δυο τρία καλοκαίρια δηλαδής).
*****Στα νιάτα μου επίσης υπήρχε ένα γκρουπάκι ( ε όχι κι οι Μπητλς, ρε Σούλα), οι Αλφαβιλ, οι οποίοι τρελλό σουξεδάκι είχαν κάνει με το Big in Japan. (Eμένα βέβαια δε μου άρεσε. Προτιμούσα το άλλο τους, το Forever Young αλλά τέλος πάντων). Τρελλό σουξεδάκι ποθεί να κάνει και η ελληνογερμανικοιαπωνική συμμαχία με το πολυδιαφημιζόμενο παιχνίδι που παρουσιάζει το Καλομοιράκι. Το κακομοιράκι που το έτρεχαν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες με στην αχανή μεγαλούπολη, κανένας δεν τους μίλαγε μια κι οι ιαπώνες δε γνωρίζουν αγγλικά όπως μάθαμε και στο τέλος μια αυταρχική στρουμπουλή γιαπωνέζα ( μα υπάρχουν στρουμπουλές γιαπωνέζες; Που θα έλεγε και η Ελενίτσα μάνα) τους πέταξε στα μούτρα ένα πιάτο με κασέτες (έτσι χαρακτήρισε το φαγητό ο στιφαδομεγαλωμένος έλλην παίκτης), για να προσφαΐσουν. Καλά πήγε από νούμερα την Κυριακή το Βig in Japan. (Eμένα βέβαια δε μου άρεσε προτιμούσα το άλλο τους, το Forever Young, αλλά τέλος πάντων).
*****Ο Γίγαντας ξύπνησε. Το ΕΣΡ ανακάλυψε (πάλι) την gay κοινότητα και πολύ εταράχθηκε (πάλι). Αυτή τη φορά τα έχει βάλει με την Πολυκατοικία του Μέγκα. Το οποίον, θεωρεί κακό παράδειγμα το ομοφυλόφιλο ζευγάρι που συγκατοικεί και σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα; (Που είναι αυτή η ψυχή;) και τέτοια ηθικοπλαστικά ερωτήματα.
***** ( Που θα τα φέρουμε σε ένα κόσμο να φάνε τα χρόνια τους στα θρανία για 700 –κι αν- ευρώ, ενώ ένα μισόγυμνο κουτορνιθάκι θα υπογράφει συμβόλαια για τα τριπλάσια και βάλε δεν τους μάρανε. Ά ξέχασα, η ελεύθερη αγορά.)
*****(Που ο Σκάι μεταμεσονυχτίως έχει δώσει νέα πνοή και ώθηση στην ερωτική τέχνη-το λένε και πορνό, ανεβάζοντας στο κόκκινο τα μηχανάκια πάλι δεν τους μάρανε;)
*****Συγκεντρώσουουου!!!!
*****Επίσης, είναι έτοιμο νέο πρόστιμο για τη «Στιγμή της Αλήθειας». Όχι για καινούργιο επεισόδιο. Αλλά για επανάληψη εκείνου που του είχε ήδη υποβληθεί πρόστιμο.
*****Τώρα σε ποιον από τους δυο να το πω; Στο ΕΣΡ ή στον Αντέννα; Συγκεντρώσουουουου!!!!
*****Γενικώς, αυτός ο τόπος δεν πάει καλιά του, όπως είπε ο σύντεκνος αγρότης στον Καμπουράκη. Ο Νικόλας δεν κερδίζει, ο Καραμανλής αρνείται- μετά από επιστολή της- να δεχθεί τη Θώδη, οι «Νοικοκυρές σε απόγνωση» κόβονται από τη Νοβα κι έχω το σύντροφο αφεντικό σε απόγνωση (σε πόσες συνδρομητικές ποια να πάει βρε; Θα μου φάτε τα μισθά σε σήριαλ;) και πάνω από όλα, μα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ο νεοέλληνας δεν ξέρει πως συνδέονται τα ψιψιψίνια με τα κοκοψοψάρα!!!
*****(Ναι, Σούλα, επίσης το μωρό δε λέει να μου την βάλει την κοκοψόβερα!)

Μedia- στε πατριώ-τες
vandakak@gmail.com
Bάντα Κακιοπούλου

Eίμαι η …Βαντούλα και μόλις… άρχισα.

Και δεν είναι η πρώτη μου φορά. Όχι, όχι. Δεν είναι καν η δεύτερη. Είμαι…πεπειραμένη κι έρχομαι στο χώρο σας (αν έχετε προνοήσει να γραφτείτε συνδρομητές, καλά δεν τα λέω σύντροφε αφεντικό;), ειδάλλως σε όλα τα καλά κουτιά Ηρακλείου- Νέας Ιωνίας και –προσεχώς-Ντουμπάι.
Είμαι η Βαντούλα και θα τα πω…ούλα!
***** Άντε γιατί πολύς ντόρος έγινε με την Πετρούλα (Μαλέλη μεγαλούργησες πάλι). Δηλαδή συγνώμη τον Νίκο Διαμανταρίδη τόσο εύκολα τον ξεχάσαμε; Ο πρώτος άντρας- γλάστρα στην ελληνική του-βούλα και τώρα δείτε πως ξεχάστηκε… Ασταθές πράγμα η διασημότη. Να το ενθυμείσαι Πετρούλα, παιδί μου. Μην κοιτάς τώρα, που όλοι ασχολούνται μαζί σου και με τη μητέρα σου και με τη γιαγιά σου και με τον περιπτερά σου. Τα έγκυρα και έγκαιρα ρεπορτάζ αυτά δεν θα κρατήσουν για πάντα.
*****Αλλά και τώρα για όσο διαρκούν, το νου σου. Διότι να ήταν η ζήλεια ψώρα! Μη σου βάλουν τίποτα στο μανώ και δε στρώνει με τίποτα. Μην σου αλλάξουν το νούμερο 9 στη βαφή και βγεις ξανθοκάστανη και πάει μετά ο μύθος. Άτιμο πράγμα ο φθόνος. Σου κουρελιάζει το –όποιο-επίπεδο. Η δε δεοντολογία…αγνοείται.
****Σαν τη…Χαρά. Αν και η Χαρά δεν αγνοήθηκε διόλου. Τρελά νουμεράκια έkανε το καινούριο σήριαλ του Μέγκα. Εντελώς δικαιολογημένα. Ωραίες ερμηνείες, σφιχτό σενάριο, σκηνοθεσία με ρυθμό και μαστοριά. Τι έκαναν λοιπόν, οι λοιποί απέναντι; Πιασαν την ισπανική σειρά από την οποία πήρε την κεντρική ιδέα η Ελληνίδα Χαρά και ούτε λίγο ούτε πολύ, έδειξαν και το τέλος της και την όλη πλοκή.
Και μεσημεριανάδικα του Άλφα και του Άλτερ. Μπράβο ρε καλόπαιδα «συνάδελφοι».
*****Όλοι σε ζουλεύουν Μεγκαλοκάναλο μου. Έπεσε κι ο Παναγόπουλος με το μονοκούκι του στο Μέγκα όσο ήταν στα χέρια των απαγωγέων…Λίγο και η Πολυκατοικία και ο Λάκης…Σκόρδα βρε, σκόρδα
*****(Αν και το Γρηγόρη δεν τον έσωσαν και κάπως έτσι διατηρείται μια κάποια ισορροπία και απεφεύχθη η Ύβρις)
*****Πάντως .μπαίνουμε σε επικίνδυνες ατραπούς με αυτό το τροπάρι που ανακαλύφθηκε. Φαντάζεσαι Σούλα να αρχίζουν να βγαίνουν οι απέναντι και να καίει ο ένας τα σήριαλ του άλλου; Η να βγαίνει ας πούμε η Σκορδά και να λέει πότε θα γυρίσει η Δημητρούλα στον Ανδρέα ή αν ή Δρούζα θα ενδώσει στο φλερτ του Κώστας. (Πρέκας, Σούλα).
*****Τώρα που είπα για τη Σκορδά…Ποιος είχε κομμάτι δικό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης; α) Ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Β) ο Αντώνης Ρέμος γ) η Φαίη Σκορδά; Το γάμα, το γάμα. Με μεγάλα γράμματα.
*****Γεια σου Νομάρχη με τα ωραία σου. Και το κλειδί της πόλης τώρα!!!
*****Με αντικλείδι πήγε να μπει ο Τζακ ο Μπαλαούρας ή Σβερκος ή Σουγιάς στο σπίτι του Θεοφάνους κατά τη διάρκεια του live (λάιβ επί το ελληνικότερον, Sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis σχολή έκανες) της Παρασκευής. Έπαθε την ταραχή ο μουσουργός, ξέχασε και την αυστηρή κρίση και παρακάλεσε την αστυνομία να σπεύσει. Όπερ και εγένετο και τελικά τη γλιτώσανε οι πλατινένιοι δίσκοι και τα ασημένια κηροπήγια (και τα νουμεράκια της AGB)
*****(Τι συμπεραίνουμε από αυτό Γουότσον Σούλα; Οι απαγωγείς βλέπουν Μέγκα, η αστυνομία βλέπει Αντέννα. Η πυροσβεστική συζητείται. Και το Αστεροσκοπείο. Αν και αυτοί οι τελευταίοι πιθανά να βλέπουν σπίτι dvd γιατί ποτέ δεν είναι στο…χώρο.)
*****Αδελφός Αρναούτογλου, μου έχει γίνει το μωρό με την Πετρούλα. Απέξω και ανακατωτά τα χει μάθει τα βαρομετρικά και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Στο τσακ κρατιέμαι πλέον…Είμαι η…. Βαντούλα και μόλις τελείωσες.

Μedia-στε ατελείωτα.
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Όποιος ξέρει κάτι για τη χαρά ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Ή με τη Σούλα. Ή με το σύντροφο αφεντικό. Καταπληκτικό σύνθημα έβγαλε το Μέγκα, για να διαφημίσει την καινούργια του σειρά, Σούλα. Πως ήταν το «ωχ θε μου, ωχ θε μου» της Δαμανάκη που χαρακτήρισε την προηγουμένη χρονιά; Ε, φέτος άλλο μότο θα έχουμε, από ότι φαίνεται. Να το επαναλάβω λοιπόν για έμφαση. Όποιος ξέρει κάτι για τη χαρά ας επικοινωνήσει…
*****(Θα μου πεις ο Νομάρχης το ξεκαθάρισε δεν έχουμε δει τίποτα από κείνον ακόμα. Αληθές. Έρχονται κι αποκριές κι από ότι έμαθα φέτος θα ξαναφορεθεί η κολομπίνα και εκτός του σερίφη του κακαουνοφάγου. Τι να πω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο λοιπόν. Κάπελα, τσάκω ένα μπέρμπον)
*****Άλλοι δε, στο τσεπάκι τους την έχουνε ρε παιδί μου (τη χαρά, ή τον ύπνο-ενίοτε είναι το ίδιο). Έβλεπα τον Πρέκα στη Δρούζα (ναι, αυτό είναι που λέμε μονομαχία γιγάντων). Πως το κάνει ρε παιδί μου; Τι πίνεις και δε μας δίνεις, που μας τα έχουν φάει τα λεφτά οι ψυχοθεραπευτές και τα σεμινάρια; Ο Κώστας Πρέκας είναι καλά!!! Κι αν με ακούσει ο Καρατζαφέρης θα γίνει κι αυτός καλά και καλύτερα μη σου πω. Δε φτάνει μόνο ο Βαίτσης. Δεν προλαβαίνει ο Άδωνις. Πρέκα θες. Και σε θέλει. (Άντε, γιατί μετά την πολλή δημοκρατία έρχονται τα τανκς που έλεγε και ο Ρούντολφ- όχι το ελαφάκι Σούλα, ο Ες)
*****Όχι, όχι, θα επιμείνουμε δημοκρατικά. Και ποιος παραδίδει τα καλύτερα μαθήματα, ταχύρρυθμα και γκλαμουράτα; Η Τατιάνα. Είδαμε λοιπόν, το πώς μια πρώην καλλονή, αφού έγινε άντρας (μας έδειξε φωτογραφίες Σούλα, κούκλα σου λέω ο μπρατσαράς) κυοφόρησε (με τον πατροπαράδοτο γυναικείο τρόπο εφόσον είχε κρατήσει τον εξοπλισμό, για μια δύσκολη ώρα )και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τώρα δε, εγκυμονεί το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Είδαμε και το μωράκι που η Τατιάνα του έκανε και αγκου-αγκου! Ενώ οι ψυχολόγοι λέγανε αχού-αχού! Κι εμείς , από πού;-από πού; (θα φύγουμε;) Ο τατιανικός σεβασμός στη διαφορετικότητα.
*****Σεβασμό ήθελε να τον δείξει και στον«ήρωα των 700 ευρώ» (αμάν αυτοί οι τίτλοι…Σούλα ). Βγήκε η αδελφή του τραυματισμένου αστυνομικού και πάνω που της ξεκαθάριζε πως σεβασμός με κάμερες έξω από το σπίτι τους δε γίνεται και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα; και ουστ! βρε νουμερολάγνοι ανθρωποφάγοι (αυτό δυστυχώς δεν πρόλαβε να το πει ), τη σεβάστηκε και αυτή και την έκοψε στον αέρα…για διαφημίσεις. Λαμπρά. Εξάλλου γιατί τα θέλουμε τα νούμερα; Για να πέσουν οι διαφημισούλες. Μετά η εκπομπή τελείωσε αλλά…
***** Η δημοκρατία συνεχίστηκε αφού το βήμα του «Αξίζει να το δεις» παραχωρήθηκε στην πρώην μεγιστάνισα του τύπου Κατερίνα Βελίδη που επιτέλους ακούστηκε η άποψη της! Υπάρχει πάντα παντεσπάνι για όσους επί των ημερών της έχασαν το ψωμάκι τους, από τις εφημερίδες της που έγιναν χαβιάρι! Κι εξάλλου τι νομίζουν όσοι την κατηγορούν; Ότι καλοπέρασε κι αυτή; Μαύρο ήταν το αναθεματισμένο! (το χαβιάρι, Σούλα)
*****(Τα τανκς πετρέλαιο καίνε; Η έχουν κι εναλλακτικούς τρόπους κίνησης; Άμα είναι να πω του Λιακόπουλου να πάρει το Βλαδίμηρο να ανοίξει τη στρόφιγγα. Άντε γιατί μου φαίνεται ότι μερικοί-μερικοί το θέλουν το άρμα μάχης τους!!!)
***** Και αυτοί οι μερικοί δεν είναι τα παιδάκια στη Γάζα, συνεννοηθήκαμε;
*****Λοιπόν, μωρό μου, δαχτυλίδι ή τανκς;

Media-στε κι όποιος ξέρει για τη χαρά…
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου

Καλή χρονιά-καλό 09-είχαμε μια καλή Πρωτοχρονιά;

Είχαμε -είχαμε και 09 θέλοντος θα έχουμε και καλή συνέχεια! Εγώ τα είπα, την καλή μου (αν και Κακιοπούλου) ενέργεια την εξέπεμψα, τώρα από δω και πέρα το νου σου, Σούλα. συν το 09 και χείρα κίνει. Διότι τι να πρωτοκάμει και ο... νέος έτος; Έχει και να ανασχηματίσει κιόλας…
*****Που τον αναστήσατε εσείς, φέτος Σουλίτσα; Βόρεια, κατά Μαρούσι μεριά, Μάλιστα, μάλιστα. Έτσι είναι άμα δε σηκώσει φρύδι ο Μουρατίδης, να έρθει και να πειθαρχήσει από νωρίς ο καινούργιος χρόνος, δε γίνεται δουλειά. Ένα Χ- Factor χρειάζεται κι αυτός τι νόμιζες; Ένα μάνατζερ στιβαρό να μην κάνει κιχ μπροστά του Αμ πως…
*****Άσε που είναι και καλοΐσκιωτος ο Σάκης. Δε βλέπεις που πήγε στα κρατικοδίαιτα –πλέον- Μαγγιράκια και τους νοστίμισε τα «Μαγγειρέματα», μια χαρά. Έχει κάτι ανοίγματα η κρατική του-βούλα τώρα τελευταία…του τελείως ανατρεπτικού. Μια ο Κουικάρας, μια η κοσμοπολίτισσα Κατρίτση. Α ρε Δρούζα, σε λάθος εποχή βρέθηκες στη Μεσογείων…
*****Τέλος πάντων, μην πιάνω παλιού καιρού χαλάσματα, γιορτάρες και πάλης ξεκίνημα ( και πάλι ξεκίνημα πάει) μέρες. Εμείς που λες Σουλίτσα, επειδή είμαστε πιο συναισθηματικοί και του ποιοτικού τύποι, την πίτα μας την κόψαμε με τη Χατζηβασιλείου στον Άλφα.
***** Σαν τον παλιό καλό ελληνικό (όλα αυτά συνάμα) κινηματογράφο. Πως ήταν η ΚΛΑΚ-φιλμ κάποτε, που πήγαινε ο κοσμάκης σινεμά κι έριχνε ένα κλάμα ωραιότατο για τα βάσανα της Άντζελας Ζήλια και του μεγάλου Νίκου Ξανθόπουλου να ξεχάσει τα δικά του; Έ, κι εμείς, βάλαμε την κυρία Βίκυ δάκρυσε εκείνη, δακρύσαμε κι εμείς και πάνω στην πενιά του σπαραγμού και το τσακίρ κέφι, σφάξαμε και την πίτα
*****Μετά επειδή είμαστε και του ποιοτικού μείναμε να δούμε Χατζηγιάννη. Παραλίγο να γίνουμε του πιο ποιοτικού και να δούμε τους φίλους του Φραγκούλη (μαζί με τον Φραγκούλη) στο Μέγκα. Αλλά το μωρό μου ξεκαθάρισε πως το εορταστικό μοσχαράκι ήταν ήδη βαρύ και αντί να κοιτάζω την κουλτούρα να κάτσω να δω κάνα Μαμαλάκη, να βελτιώσω λίγο τη μαγειρική μου γιατί δε θα με σώσει το ότι άλλαξε ο χρόνος! (Στα έλεγα Σούλα, δε στα έλεγα; δε φτάνει, δε φτάνει)
*****Δε φταίει κανένας άλλος, εγώ φταίω που τον έχω κακομάθει. Που αν ήταν άλλη, θα τον είχε ταράξει στην κονσέρβα.
*****Πολλή κονσέρβα έπεσε πάντως φέτος. Κι όχι τίποτα πατέ ζαρκαδιού και αγριοκάβουρα μπρινουάζ…Μπάμιες Σουλίτσα. Που είσαι κυρία Ρούλα με το Σαρτίνι και τις χλίδες σου, και να οι σαμπάνιες, και να τα χορευτικά και να οι υπερπαραγωγές και τα φτερά και τα πούπουλα. Άτιμη οικονομική του-βου δυσπραγία, θα μας φάει το σκορβούτο…
*****(Α και πείτε του Νομάρχη να ανανεώσει λίγο το ρεπερτόριο. Έλεος!)
*****Για τη βασιλόπιτα βέβαια δεν είπε τίποτα το μωρό. Θα μου πεις την είχα φτιάξει και με συνταγή του Αυτιά, πριν πλακώσουν εξαπεναντίας παραθυράτες η Ρούλα, (η άλλη Ρούλα, η Βροχό) και η Θώδη και ανταλλάξουν κοπλιμέντα και καντήλια (με αυτή τη χρονική σειρά). Και στη μέση το απόλυτο αρσενικό, όχι ο Αυτιάς, Σούλα, ο Ορφανίδης (δυσαναπλήρωτο το κενό του από το πάνελ της Βάσιας χΛόη, μας λείπει, μας λείπει) Η δε Ρούλα, σταθερή αξία στο χρηματιστήριο του λολοΣτεφανή. Τώρα αποφάσισε να πολιτευτεί.
*****Δεν θα πλήξουμε. Δεν θα πλήξουμε ως φαίνεται, ούτε και το 2009.
*****Ειδικά τώρα που το απόλυτο μωρό κέρδισε και το φλουρί, ένεκα ο «χρυσός» μας φέρνει πιο κοντά, το πιάσατε το υπονοούμενο.(Κόλπο ήτανε βέβαια, ήξερα που το είχα βάλει. Και τι δεν κάνω πια! Και φέτος!)

Μedia-στε και συνεχίζουμε ξαναρχίζοντας!
vandakak@gmail.com
Βάντα Κακιοπούλου